Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.02.2009, 12:40.49

Cestovní parabola 30cm

Vážení dostal jsem od známého kamioňáka přenosnou parabolu průměru 30 cm. Mám okna na východ slabě jihovýchod. V přehledech žádný satelit na východ není všeci jsou na jih. Nemáte někdo zkušenost s touto malou
potvůrkou
uživatel
Kocour
22.02.2009, 12:47.58

RE: Cestovní parabola 30cm

mám ji, jde na tom A19,2 či H13 a další svářečky velmi solidně, pokud má zespoda tu gumu na přisátí, tak ji dáš na parapet, to vše za ideálního počasí, tady jde o to že chce najít ideální ohnisko a vhodné LNB, jsem zvědavý jak se projeví změny satelitu na pozici 23,5.
uživatel
poky1
22.02.2009, 12:50.05

jinak to co mám já, není přesná 30cm, je to o fous více a je dost robusní(poctivý železo) bývalo to v kufříkové sadě, ale je to vážně jen cestovní
uživatel
poky1
22.02.2009, 13:18.42

Ahoj v lete jsem ji daval kamosovi na karavan.Docela me to prekvapilo 23,5,13,19 jeli v pohode zkousel jsem i thor sel taky ale stacil mensi vetrik auz se to trhalo.Jinak si myslim ze zalezi taky na satu ja to zkousel na dreamu tam to bylo vazne super ale kdyz jsem tam prendal iluziona tak rikal ze se muto zhorsilo.Lukas
uživatel
lak
22.02.2009, 13:28.37

Já ji půjčil známému na chatu, vždycky mu to někdo vykradl, lákalo to z dálky, parabola byla nepřehlédnutelná, zděšení pro mě nastalo, když mi oznámil že mu na to jede globo :))) a to i 1W :lookaround: :laughing:
Nepoužíval spodní příchytku, ale udělal si na zábradlí fixovatelnej držák s pozicí.
uživatel
poky1
22.02.2009, 13:51.26

Ja ji montoval na karavan jezdi s ni do Chorvat slape mu to. nastesti tam mel uz stozar pridelanej tak to bylo v poho jen jsem si pripadal ze je to jak hracka pro panenky :))) ale funkcnost me fak prekvapila.
uživatel
lak