22.02.2009, 01:02.01 | |
Sat měřící přístrojPreji vsem krasny den,chci se zeptat jaky mi doporucite merici pristroj, chtel bych neco takoveho co ukaze i frekvenci , chci spise neco levneho bude mi to slouzit jen doma k mojemu neustalemu zkouseni a ladeni parabol, abych stale nemusel sebou tahat sat pristroj a televizi. Dival jsem se na digisat pro ale ten neumi ukazat frekvenci, asi prvni prijatelny je teleman 1600 , mate snim nekdo nejake zkusenosti? Nebo jaky mi doporucite? Pripadne neprodavate nekdo neco podobneho? pokud zrovna se neceho podobneho chcete zbavit tak prosim napiste na rqwe@seznam.cz Dekuji za vase reakce |
![]() rqwe |
22.02.2009, 06:12.23 | |
RE: Sat měřící přístrojJá ti mohu doporučit Satlooka Micro plus, jsem jeho spokojený uživatel již přes dva roky.Jeho výrobcem je švédská firma Emitor.Viz www.emitor.se |
![]() Saxon |
22.02.2009, 07:27.30 | |
Výpadek družice 1G?Dnes rano nejdou programy jak u vas karta gital.hlási neni signál. |
![]() johny207 |
22.02.2009, 08:58.49 | |
RE: Sat měřící přístrojDoporučuji Openbox SF 20, je možno sledovat i obraz včetně zvuku... R^ |
![]() drobeček |
22.02.2009, 09:14.10 | |
drobečekA myslíš si, že to je přo nastavování parabol pro digitální příjem nutné?Když má měřák podporu generování NIT,či skenování programů, tak mi to připadá zbytečné.Co se týče spotřeby LCD displeje, je to více než pádný argument, který hovoří proti takovým to v uvozovkách přednostem.Proti OP SF 20 nic nemam, protože ho neznam, ale určitě bych to nechtěl. Spotřeba a výdrž baterie je u těchto malých krtků jeden z nejdůležitějších parametrů. U Prodigu 5 je to něco jiného, na jeho baterii by se dalo startovat malé osobní auto... :)) |
![]() Saxon |
22.02.2009, 09:27.16 | |
RE: Sat měřící přístrojJe to vhodné např. když dělám rozvod někde v novostavbě, kde dosud nejsou žádné televize, tak mohu zákazníkovi hned ukázat, že to skutečně ve všech zásuvkách hraje. Určitě bych už nechtěl měřící přístroj bez této výhody. Baterie vydrží v pohodě 4 hodiny, tak v tom problém nevidím....:) |
![]() drobeček |
22.02.2009, 09:28.47 | |
RE: Sat měřící přístrojPokud to vydží 4 hodiny, pak neni o čem... |
![]() Saxon |