21.02.2009, 22:01.31 | |
mimo mmísuPokus o reklamaci kamery Panasonic SDR-SD20:Po 15 minutách v mořské vodě 25cm hluboko a 5minut v umyvadle kvůli odsolení vnikla do kamery voda a kamera přestala být plně funkční.Na reklamační kontrole byla zjištěna závada,že kamera prý byla vystavena podle kontrolních prvků vysokému vodnímu tlaku,a tak nelze uznat záruční opravu.Můžete mi prosím poradit jak postupovat dál při uplatnění záruky?Firma co dělala kontrolu je: Jaroslav Vávra,Lupáčova 22,Praha 3 |
![]() dědek1 |
21.02.2009, 22:04.52 | |
RE: mimo mmísunechci Ti šahat do svědomí, ale je někde psáno že je vodotěsná? Přijdeš mi jak ten co v Americe strčil psa do mikrovlnky aby ho usušil, tam ale vyhrál, nebylo to v návodě.nejsme v USA |
![]() poky1 |
22.02.2009, 02:07.51 | |
RE: mimo mmísuPřečti si uživatelskou příručku,jak a kde se má používat,pokud je tam psáno,že pod hladinou moře,reklamuj a per se o svá práva,pokud ne můžeš si ji dát za rámeček,koukat na ni a přemýšlet,kde se stala chyba. |
![]() pierrepetr |
22.02.2009, 02:14.56 | |
RE: mimo mmísunašel jsem tutohttp://www.megapixel.cz/panasonic-sdr-sw20-cerveny tady u tohoto modelu bys měl uspět,ale jak dokázat,že byla méně než 1,5 metrů pod vodou. |
![]() pierrepetr |
22.02.2009, 12:44.12 | |
RE:No nevím, chtělo by to nějaký nezávislý servis...Ale kde ho vzít, na netu jsem nic nenašel. |
![]() dědek1 |
22.02.2009, 14:30.38 | |
RE: mimo mmísujednou jsem se dostal skoro do podobné situace a to na začátku éry digitálních fotoaparátů. Prostě se celá deka po silném poryvu větru zvedla a se vším (batůžek, doklady, peníze a foťák)odletěla kus nad moře a pleskla sebou krásně na hladinu.servisní technik mě ihned poslal k šípku, chtěl jsem zaplatit opravu, všude byla vidět sůl, nakonec jsem přes známého sehnal bývalého servisáka fa fot...oda v důchodu, ten chlapík to celé rozebral, vyčistil, seřídil a za týden řekl si o 250Kč, padla mi brada, dal jsem mu 5kilo a s koktání díků jsem vycouval ven. Pokud to nezařídíš jinou cestou, tak Ti asi zbývá pouze soudní cesta. |
![]() poky1 |
22.02.2009, 15:00.21 | |
RE:Zkusím ještě černé ovce, nebo něco podobného.Na soud se mi jít nechce... |
![]() dědek1 |