05.02.2009, 18:28.39 | |
Infinity USB né PhoenixDa se použít tento prográmátor s NEWCS, nebo CCcam? Je to tento: http://www.wbe.dk/default.asp?show=productsdetail&ProductID=1Dá se to pužít v dreamboxech nebo v linuxu, nebo ve windows? Předem dík za reakce. |
![]() Badatel |
05.02.2009, 19:30.52 | |
RE: Infinity USB né Phoenixhttps://www.parabola.cz/clanky/782/infinity-phoenix-usb/ |
![]() chocholos |
05.02.2009, 20:52.33 | |
RE: Infinity USB né PhoenixNo jak píšu téma: ...né Phoenixnechtěl jsem odpověď na Infinity phoenix ale jen na infinity USB. |
![]() Badatel |
06.02.2009, 06:51.42 | |
RE: Infinity USB né PhoenixInfinity Phoenix USB má oproti tvé verzi ještě sériové rozhraní.Jinak si myslím, že je to stejné zařízení. Pod windows to určitě bude fungovat. Provozoval jsem Infinity Phoenix USB připojený pouze přes USB kabel a fungoval. Do Dreamu to přes USB taky připojit jde, ale musíš si tam správně nadefinovat cestu ke čtečce. A tím už jsem se neprokousal. Pokud pouze uvažuješ o koupi zařízení, tak ti doporučím koupit dvojitý (nebo až osmičtečkový) USB Phoenix. Pokud chceš více karet bez přehazování, tak je to ideální a cena je stejná (možná i nižší) než za USB Infinity. |
![]() colombo |
06.02.2009, 12:29.27 | |
ConfigNemáš ještě někde uložený konfigurák pro windows? |
![]() Badatel |
06.02.2009, 14:29.33 | |
RE: Infinity USB né PhoenixKonfigurák čeho.Čtečku nakonfiguruješ tím rezidentním programem. A co použiješ na komunikaci s kartou už záleží na tobě. NewCs nebo CWCAMEMU nebo XCWLog nebo CCCamd nebo něco jinýho. Konfigurační soubor si musíš vždycky sepsat sám. |
![]() colombo |
06.02.2009, 14:41.19 | |
RE: Infinity USB né Phoenixnewcs.xmlNevím jak mám nakonfigurovat ten Infinity nechce se mi to pomocí USB spojit. Nejde mi to ani v linuxu.No a právě mě zajímá jestli to vůbec načtě kartu ve windows přes NEWCS. -device- name-Infinity USB-name type-infinity-type mhz-368-mhz node-USB-node parity-odd-parity reset-normal-reset |
![]() Badatel |
06.02.2009, 20:23.43 | |
RE: Infinity USB né PhoenixAha, tak to máš určitě blbě.Teď jsem se znovu díval na stránku z tvého prvního příspěvku. Píší tam, že Infinity USB a Infinity Phoenix USB jsou dvě rozdílná zařízení. Prohledej ještě menu toho ovládacího programu. Pokud tam je někde položka přepnutí na Phoenix tak to půjde. Pokud tam taková položka není, tak nevím jak na to. Můj Phoenix USB emuluje přes USB připojení dva virtuální COM-porty a na tyto se pak odkazuju v konfiguraci NewCS. |
![]() colombo |
07.02.2009, 08:24.52 | |
RE: Infinity USB né PhoenixNo a v tom bude ten problém, virtuální COM mi to neudělalo a v ovládacím programu možnost na Phoenix mod není.Takže to vypadá že čtečku mám k ničemu. :-( |
![]() Badatel |