Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.01.2009, 19:29.57

Důležitá informace pro HF ferguson řady

na polském uploadu viz. odkazy níže se objevil tovární firmware na fergusony HF 8800 a 8900 se změnou v jeho očíslování a to na 0.00.01 z posledního 1.14.0A
Sice na oficiálním webu fergusonu zatím nic takového není, ale dá se předpokládat, že tato změna nastane, aby nedošlo k záměně v číslování u Mascomů, kteří používají velmi podobný firmware a číslování
V žádném případě tento "nový" firmware netestujte, nefunguje a ani při vymazání ID přístroje
uživatel
Babui
11.01.2009, 20:07.29

Dulezita informace

Diky za informaci-posledni 1.14.0A jeste super,ale je potreba zalohovat seting-zustane tov.nastaveni
uživatel
zuki
11.01.2009, 20:10.11

RE: Důležitá informace pro HF ferguson řady

Dík za info. Po dlouhé době čtu konečně něco zajímavějšího než Barandov. Ani jsem nevěděl, že je nový soft, ale mám ho teď stejně v opravě. Hoj
uživatel
Tomik535
11.01.2009, 20:27.27

ano kluci ten poslední soft je opravdu super, díky,
rád se ozvu při něčem zajímavém z dílny fergusonů, ale i HD strojů celkově
uživatel
Babui
11.01.2009, 20:45.35

Tak kluci, který tedy firmware doporučujete? Mám HF8800 HD, Diablo 2.3,
Skylink, Gital... a jedu přes projektor 2.5x1.5 m tudíž hledám nej. kvalitu obrazu.
11.06,4F firmv. je po zkušenostech nejkvalitnější v SD programech, v HD si netroufnu posoudit. Poslední softy jsem nezkoušel a už vůbec jsem neřešil oficiální soft. Tož kluci poradte do čeho jít!
uživatel
mediatel
11.01.2009, 21:19.36

Tož je to tak (Holešov, Zlín?)
osobně používám pouze originál tedy tovární soft, k emulaci mi slouží Diablo a protože vidím, že používáš sice již starší, ale alternativní soft, nevím jakou k němu používáš českou kartu a zdali je v uni čtečce etc.
uživatel
Babui
11.01.2009, 22:23.24

Díky za reakci. Používám slovenskou Skylink kartu a občas to prohodím v Diablu TT-kartou/vlastně po novém Skylink. Původně jsem jel na Gital a jen kvůli HD programům byla nutnost přejít na TT.Vzhledem k tomu, že ať strčím karty kamkoliv/HF8800 má uni čtečku- to však víš a ještě k dispozici 2x slot na moduly/ používám jak zmíněného ďábla, tak orig. modul Cryptoworks. S tím softem to všechno šlape, jen v diskuzi jsou zkušenosti u ofiko softů celkem problematické při používání CS-SK karet. Tak nevím a chtěl jsem poradit, když nový soft, tak proč a v čem je lepší. Opravdu jsem z těch emu-softů zkoušel několik a mezi nimi byl obrovský rozdíl ve výsledném obrazu/ zejména SD kanály. A pro mě je rozhodující zajména kvalita obrazu/ to jistě chápeš pokud se používá projektor ke zobrazení. A to podotýkám pro ostatní pány-kluky že jsem udělal jen dobře, pokud jsem nešel do plazmy nebo LCD.....Dole v obýváku klasika CRT-100 HZ --PANASONIC 92 cm a nahoře nad tím cca 3x1.5 m
projektor.....sport, filmy, příroda z HD, nebo klasické DVD z playstationu/ o HD hrách ani nemluvím. Jen toho času není. a Ferda HF 8800- NAPROSTÁ SPOKOJENOST. Nerestartuje se, dobrý obraz za slušnou cenu , jen půjdu asi časem do novějšího s nahráváním na disk. To jen aby jsi věděl proč se ptám na soft- a jaká kvalita a zkušenosti... Jo a není to ani Holešov a podobné krásné končiny. Je to napůl cesty Zlín-Brno. Jen tak jsem to tož použil. Hezký satelitní večer všem a čauky...Díky...
uživatel
mediatel
11.01.2009, 22:45.58

tak konečně dotaz, na který se dá odpovědět a poradit:
Máš diablo, tedy nepotřebuješ alternativní software, tedy vřele doporučuji 1.14.0A-stáhneš na oficiálních stránkách ferguson...a ten ti zaručí právě tu vynikající kvalitu obrazu v SD, kterou požaduješ, následně poznáš nové vychytávky co se settingu třeba týče etc.
uživatel
Babui
11.01.2009, 23:01.14

Díky, dám na Tebe......Hezký večer a dám vědět jak nainstaluji
uživatel
mediatel
11.01.2009, 23:22.03

také přeji, tedy noc, jsem zvědav na Tvé poznatky jak píší kolegové z německa o tomto továrním softu s Top Bild R^
uživatel
Babui