11.01.2009, 19:13.14 | |
TV Barrandov - kvalita obrazuJak jste spokojeni s kvalitou obrazu nové stanice TV Barrandov? Můj názor je, že si pěkne trhli ostudu. . . V době přechodu na HDTV mají odvahu spustit to co předvedli. Co Vy na to??? |
Walt66 |
11.01.2009, 19:17.33 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuU me dobry, dival jsem se na bitrate na Gitalce a je zhruba o 1Mb/s lepsi nez na UPC. Nemam LCD, celkove hodnotim jako uspokojivy. Zkousel sem si pro zajimavost overit bitrate u Public TV a cumel jsem ze maji cca 5Mb/s. |
krompac |
11.01.2009, 19:20.22 | |
TV Barrandov - kvalita obrazuNechci vypadat jako brblal, ale poté co jsem se namlsal HD, mi připadá TV Barrandov jako vyblitina. To i na ČT je solidní SD. Tohle co předvedli je bída...na spuštění celoplošné TV v roce 2009 opravdu nic moc... |
žlab |
11.01.2009, 19:24.48 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuTo TV Barandov je hrozné.Chvilku jsem se koukal, a jestli toto připravovali řadu měsíců...to je tak asi jako bychom se domluvili s kamarády na Hospoda TV. Ti trumberové tam pouští klipy z Youtube, navíc pochybuji, že mají souhlas autorů k jejich vysílání, to je na cvokhouse. Blbé technicky, blbé obsahově. Obraz na DVD, které udělám zmršením ze své kamerové domácí HD hračky je lepší, než to co leze z TV Barandov (a to myslím na 23e). Škoda. |
Antonín |
11.01.2009, 19:30.37 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuNestačímse divit co tot tu píšete! Barrandov u mě super! Mají bitrate kolem 3 MBps což je dobrý a formát 16:9 (většinou). Copak si nevzpomínáte na Novu, která ještě nedávno víc jak 2 MBps neměla? Mám 100Hz LCD TV a to dělá taky divy. Já jsem velice s obrazem spokojen. Snad jen zvuk mají trochu více zltlumený. R^ :8) |
Dejf |
11.01.2009, 19:31.56 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuJe to tak když zboží stojí za starou bačkoru tak aspoň velkolepou reklamu. :8) |
alda |
11.01.2009, 19:38.50 | |
re :Ze studia to jede HD,to,že my to vidíme takto je věc druhá.Rychlé scény se rozpadají,ale co chcete,na tom TP jsou dva HD programy a čtyři SD.Jinak zatím to na mě nepůsobí jako nějaká možná konkurence stávajícím TV. |
lubbik |
11.01.2009, 19:47.26 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuDejfe, ale:1. TV NOVA dnes nestartuje. 2. TV NOVA má dnes HD kanál s 8-10Mb/s, a to v mpeg4, což přeloženo do "jazyka" mpeg2 je tak asi 20 Mbs/s. 3. Pamatujeme si start TV NOVA. Ten byl i v roce 1993 lepší, než to, co tam prezentují dnes na TV Barandov, několik prvotřídních filmů, nové pořady tehdy...ne jak na TVB - první den připitomělé klipy ukradené z youtube v rozlišení jak mobilní telefon (a to ještě nekvalitní mobil). Čekal bych na začátku třeba Bratry Karamazovy, nebo Sněženky, nebo cokoliv výjimečného. Ale je možné, že si Dejfe děláš oprávněnou srandu a já ti na to docela skočil. V tom případě měním názor: Tak ono to má celé 3Mb/s, no to je krása. Mámin deset let starý fotoapárat nám přinesl tolik radosti a žádné 3Mb/s nemá ani náhodou. 3Mb/s nemá ani Franta, co má VHS kameru a jaké obrázky nám už natočil. Do tří let všechny doženeme a předběhneme, náš trpaslík je největší trpaslík na světě. TV Barandov bude prvotřídním kanálem, který všem ukáže jak má vypadat televizní tvorba. Hurá. |
Antonín |
11.01.2009, 20:02.43 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuAle pánové, to si snad musíte dělat (nevhodné slovo)ky..., copak jste čekali? Zadarmo by jste chtěli HD kvalitu a samozřějmě obsahově "na úrovni"? Kdyby to byl "extra" placenej kanál, tak by to byla jiná. Mě to nepřekvapilo, přesně tohle jsem čekal... |
tukan |
11.01.2009, 20:02.58 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuObraz na TV Barrandov přijímaný ze satelitu je opravdu mizerný.Co se týče dojmu z učinkujících,mám z nich pocit křečovitosti a trapnosti.Protože je to začátek této TV se spoustou začínajících moderátorů je nutné být tolerantní,pokud je to možné.Každý to neunese... |
Hanex |
11.01.2009, 20:16.17 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuKvalitou obrazu velké zklamání.Na silvestra jsem nahrával na HD ze ZDF koncert André Rieu, dnes jsme to znovu shlédli, ale to je kvalitou fakt o něčem jiném. |
Nervoš |
11.01.2009, 20:19.12 | |
RE:Barrandov-kvalita obrazuTet při zahájení slavnostního večera nojo vlastně co oslavujou ty kostičky? Na plazmě Panasonic dost síla. ;P :zombie: :bigeyes: |
Saták1 |
11.01.2009, 20:19.49 | |
pro tukanHBO je placený program, kvalita obrazu nic moc a co se týče nabídky filmů, o tom raději nemluvit. |
mispi |
11.01.2009, 20:24.12 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuAno, čumím na zahájení na 55 cm CRT, ale ty kostičky u blikání reflektotů byly fakt děsné. Holt 3 megabity konstantní není nikterak oslnivé. Nechápu, proč nešli do VBR. U Z1 to tak moc nevadí, ale u takovéto televize je to tragédie. |
kubisek |
11.01.2009, 20:24.44 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazupo prvních minutách přímého přenosu přeji TV Barrandov hodně úspěchů u našich nadnárodních operátorů (providerů)UPC a Digi TV, tam se totiž tato televize perfektně hodí, opravdu krásná podívaná... On totiž může být program sebelepší, ale nikdo opravdu není zvědavý na plejádu kostek při blikajících doprovodných světlech etw. |
Babui |
11.01.2009, 20:30.41 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuJe to jen můj dojem, že zvuk předbíhá obraz? Datový tok je opravdu cca 3Mb/s. |
mispi |
11.01.2009, 20:32.25 | |
@Dejf:Docela by mne zajímalo,co s touto hruzou dokáže vykouzlit 100Hz LCD.S tím nic neudělá ani 500Hz. |
hobo |
11.01.2009, 20:32.48 | |
RE:ne nezdá se ti to,je to strašný ,když spívají huba někde jinde než píseň ted Gott a jsem zvědav?? |
petnes |
11.01.2009, 20:36.56 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazutak to jsou opravdu neuveritelny dialogy,navic bubu jsem na rozdil od simka nikdy nemusel,ale tohle je fakt sila,samej knor,tedy knorr. |
matador |
11.01.2009, 20:37.07 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuzvuk a obraz u tého televize nejede synchronně - :))) |
koderx |
11.01.2009, 20:42.53 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuano,ted gott,vypada hrozne,kdyz zvuk a obraz nejdou zaroven. |
matador |
11.01.2009, 20:42.58 | |
re: synchronizaceo té synchronizaci jsem napsal už v 11:04 :))) |
žlab |
11.01.2009, 20:53.22 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuJá koukám na Globo Opticum 4100TSCXE, a tam to jde synchronně. Bohužel pouze tento program. Asi se holt přesně trefili.... :-D |
kubisek |
11.01.2009, 20:57.06 | |
Obsahže by pravdolásková televize? |
halib |
11.01.2009, 21:00.17 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuobraz chodi v kvalite aka aj bola ocakavatelna. teda v uspokojivej pre cca 85% cz, sk divakov, ktori podla statistik este stale pouzivaju klasicke crt tvTym, co niektorym pritomnym dochodcom naleteli a kupovali 50´´ tv sa necudujem, ze nie su s obrazom spokojni |
jozef BA |
11.01.2009, 21:22.52 | |
@kubisek:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: opravdu jsi mě teď rozesmál...protože vím o čem mluvíš, tak je to fakt síla!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
Babui |
11.01.2009, 21:52.57 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuSrandu jsem si nedělal, mám loňský model 32" LCD TV Panasonic Viera se 100Hz a obraz mám perfektní. LCD TV bez 100Hz nemá cenu ani kupovat, každý pohyb se pak jeví strašně rozmazaně. HD to samozřejmě není, to jsem ani nečekal, ale bitrate mezi 2,8 - 3,2 MBps, který Barrandov má, pro začátek stačí. Jedu přes SKY Link na TechniSat STR1. R^ |
Dejf |
11.01.2009, 22:04.22 | |
@DejfLCD jak 50Hz, tak 100Hz jsou co se týče rychlosti pohybu totožné protože se vysílá maximálně v 50Hz, spousty filmů jsou pak jen 24/25fps ...Tok 3mega je dostačující pro rozlišení 320x288 na TV Šilelis (16cm uhlopříčka) se vzdáleností 15metrů od této TV ... Rv Rv Rv |
TDB |
11.01.2009, 22:05.42 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazune Dejf, nesouhlasím na LCD co mám v kuchyni nad barem (znalí vědí o čem píši) je to absolutně nekoukatelné a v dalších místnotech mám plasmy s fergusony HF, které se vyznačují vynikající kvalitou tedy firmwerovou na SD a nic moc, to už Z1 je lepší, horší možná Public TV. Pokud si pustím estrádu na Markíze nebo něco na ČT nedá se to srovnat, toť můj postřeh |
Babui |
11.01.2009, 22:10.15 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuna dvb-t bitrate 4Mb/s obraz perfektní LCD LG 42 a ipbox 9000 |
fpsfps |
11.01.2009, 23:08.45 | |
BarranodovVidím, že většina ví o čem píše a má v pořádku i oči a své přijímače. Nechtěl jsem reakce na obsah, ale na technickou kvalitu obrazu. Můj názor se mi zde potvrdil a doufám, že se tyto názory dostanou až k majiteli TV Barrandov. V dnešní době nelze začínat s horším než je v okolí zvyklo. Pusťme si ČT24 a přepněme na TV Barrandov . . . Věřme, že to nové bude časem lepší než to starší, zatím to tak v tomto případě není. Nedovedu si představit, že bych si měl koupit nové auto s tím, že je horší než přechozí model s omluvou, že když začímal Trabant, tak to taky nebylo nic moc. Dobrou noc. |
Walt66 |
11.01.2009, 23:46.05 | |
u Saudka už posun neníTeď mi u talkshow Saudka přijde, že synchronizace už je OK. Pro Babui - přešel jsem od Globa k IP Boxu 250. :laughing: :laughing: |
kubisek |
12.01.2009, 08:48.03 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuPro Josefa BA:Moje rady jsou vhodné pouze pro lidi. Podtatranští bačové to mohou přeskakovat a rovnou koukat na TV Barrandov, komu se zamlouvá, co včera předváděla tato stanice na svém vstupní show, vůbec nemusí věnovat mým názorům pozornost. Naprosto a vůbec se ho netýkají. Bude mu nejlépe s osvědčenou Tesla Color a Bubu. Vrána k vráně...znáte to.... Posun obrazu a zvuku při koncertě byl možná dán rovnou vynikajícím playbackem. Oni totiž nejspíše slyšeli jiný zvuk, než my...a tím dělali šaškec na jiný stav. Obsahově to bylo strašnější, než technicky. A technicky to bylo příšerné. To fakt snad i TV NOE a TV PUBLIC jsou už jinde. Digitalizace je tady...v provedení pro DVB-T...někteří (a je jich hodně tady) mají prakticky to, co chtěli. Nebo nemáte? Takhle jste to nechtěli? Ale to jinak dopadnout nemohlo, lovely boys. |
Antonín |
12.01.2009, 11:38.41 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuMy Podtatranští bačové si opravdu v pracovně vystačíme s osvědčenou Teslou Color. Máme ji tam totiž povětšinou hlavně k tvoření settingů a testování přijímačů. Nejsme totiž ještě v důchodu, těšíme se ještě z dalších zájmů, tudíž celé dny nedřepíme u televize.Víme, dokonalí nejsme. Při obcházení svých oveček se musíme zouvat a ještě jim zapojovat dvdrekordéry. My Podtatranští bačové jsme rádi za to, že lidi nejsme. Když nám totiž třeba po chlastu odejde ledvina, vezmeme si ji třeba z kravičky. Navíc nemusíme čekat na modrou krev, té je ukrutný nedostatek.. |
Tomik535 |
12.01.2009, 12:42.28 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazutak tak, kedze my "Podtatranští bačové" nie sme v důchodu a nemame tolko casu vypisovat nekonecne blbiny po forach, sme odkazani na antoninove premudrele rady :) |
jozef BA |
12.01.2009, 13:46.11 | |
RE: TV Barrandov - kvalita obrazuV tom případě nechápu, proč se zdržujete. Můj svět se vás vůbec netýká, a je to tak správně. Já vám ten váš s kravičkami, ledviny ničícím chlastem a špinavýma botama, s CRT obrazovkou a DVD rekordérem ani nezávidím, ani nezakazuju, ani k němu nemám, co dodat. Vás se prostě naprosto netýká vůbec nic, co si myslím o světě.Nechci u vás nic měnit. Doufám jen, že v tom svém světě zůstanete spokojeně až na věky ámen a do toho našeho nebudete radši ani zbytečně nakukovat. Leda byste se mohli nasra..., a to je škoda pro všechny strany. |
Antonín |
12.01.2009, 17:58.10 | |
AntonínAntoníne,proč Ty se jim snažíš lézt do jejího světa!!Tvé názory jsou pro 99% občanů nezajímavé.Pokud se ti něco nelíbí,je to jen Tvá věc,tak si dobře rozmysli kde chceš žít a přestěhuj se tam.Zde je strašně moc lidí,kteří mají jiné starosti a to co ty preferuješ,je pro ně nedosažitelné(vem si slovo-Průměrný plat,to jelegrace,pokud nechápeš,když budeme mít dohromady kuře,já ho sním z 90%sám,tak průměrně máme každý půlku(chceš k tomu ještě něco dodat!! Rv :laughing: :laughing: :laughing: :bomb: |
zzaner |