11.01.2009, 15:58.55 | |
OFF: preco na niektore cinnosti nie je vodicakUz dlho rozmyslam nad tym,- preco nie je povinny "vodicak" na vychovu deti, - preco nie je povinny "vodicak" na pouzivanie pocitaca, - preco nie je povinny "vodicak" na kladenie dotazov na roznych forach, - a preco su ludia lenivi pohladat, ci uz ich problem niekto neriesil, skor ako polozia svoj dotaz? |
losparabo |
11.01.2009, 16:08.08 | |
re :Protože některým lidem není tato technika souzena,když kolikrát vidím,kdo si to také pořídí,tak to můžu na montáži vysvětlovat i hodinu a více a stejně mě pak lidi zavolají kvůli každé blbosti,důální zvuk,zaseknutý přístro,přepnutí do radio režimu atd atd....To,že by si třeba naladili nějakou novou stanici,tak o tom se vůbec nebudu zmiňovat. Satelit si dnes kupuje "dav",který chce mít konečně pěknou Novu a ne sat nadšenci. |
lubbik |
11.01.2009, 16:09.41 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Jo to jsou lidi.A ty jsi jako myslíš že kdo má řidičák tak jako že automaticky umí jezdit ohleduplně! Naivko :laughing: |
alda |
11.01.2009, 16:16.04 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...@aldonie som naivny, ale ten kto chce soferovat auto, si musi urobit vodicak. A ked ho pristihnu, ze porusil predpisy (zavazne), tak mu ho zoberu a potom uz nesmie soferovat. Vacsina z tych, co im vodicak zobrali to aj respektuje... Pointa je v tom, ze abslustna vacsina sa tie predpisy nauci a viac menej ich aj respektuje |
losparabo |
11.01.2009, 16:58.47 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Každý hlupáček získá bez zkoušek i(nevhodné slovo)bní právo...To mne trápí více, že nevzdělaný šulínek rozhoduje i o mém životě a životě mých dětí a že já pak musím snášet různé kreatury od Gottwalda, přes Biľaka, Dubčeka a Husáka, až k Filipovi a Paroubkovi s Rathem. Ten satelit jim vlastnoručně na vlastní (státní) náklady zřídím(e), i pořídíme, ovšem za přepodkladu, že se vzdají(nevhodné slovo)bního práva. Myslím, že by se nám to vyplatilo a mám jednoduchou nabídku a návrh na dolnění Ústavy: každý, kdo se prokazatelně nezúčastní(nevhodné slovo)b, obdrží satelitní přijímač včetně nastavení...nebo něco jiného v té ceně podle vlastního výběru, aby tam nelezli strupi, co už si nějaký přijímač v Lídlu koupili. Jsem 100% přesvědčen, že by se to ohromně vyplatilo. Jinak verbeži musíme dávat mnohem více. |
Antonín |
11.01.2009, 17:02.09 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...to právo je vo.lební.Zde nevhodné slovo. Měl bych pro 007 otázku: šel bys volit, nebo by sis vzal radši třeba pneumatiky na zimu, nebo deset bas s pivem, nebo deset kartónů cigaret, nebo novou toroidní anténu i s LNB, nebo HDD do Topfielda? |
Antonín |
11.01.2009, 17:59.54 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Už len samotný názov naznačuje že ten príspevok sem nepatrí,ďalej ,že autor to má v hlave popletené a tak ako vždy ,začínate zase tárať a drýstať. Antonín , tebe sa divím ,že si sa pridal a že zaťahujež do toho politiku a 007. |
oneeeee |
11.01.2009, 18:57.48 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Ono je to tady už fuk, samej TV Barandov a Gital. :fuming: Je to horší než žebrání o klíče. :fuming: ;P |
poky1 |
11.01.2009, 19:01.32 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...to AntonínNezoufej, je to jak s mobily, taky jsem zoufal, jako jeden z prvních majitelů cihly, že to bude mít každej pometlář a nakonec je to dobře, protože si toho pometláře můžu zavolat aby mi posypal chodník před barákem. :8) |
DDZP |
11.01.2009, 20:09.46 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod..."Antonín na hrad", divím se, že už dávno nemáš svou polickou stranu a že si nevyhrál volby. A bylo by po dvb-t... |
tukan |
11.01.2009, 20:21.12 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...S tím hradem raději u mě ne, neb když si představím, že bych se na návštěvě nezouval..Samozřejmě s některými jinými názory s ním plně souhlasím, ale svým povýšenectvím si to u mě velmi zkazil. Mám známou doktorku(mudr), a nikdy bych se neodvážil si nikdy o ní myslet, že je úplný trulo jen proto, že má doma dvd rekordér. Je jí to totiž jedno. Kdyby jí to bavilo, určitě si v této oblasti nechá poradit. Když nejde o život, jde o nevh.sl.. |
Tomik535 |
11.01.2009, 20:42.42 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Souhlas s Tomik 535,bavme se raději o problémech a radostech sat,vysílání a problémy politické nechme jinným. Věřte,že platí,že sytý hladovému nevěří a zvláště v naší krásné vlasti. |
Jendaj |
11.01.2009, 21:05.06 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...Absolutní souhlas, divím se Antonínovi, že to sem tahal, no, asi měl slabou chvilku. Kdo ji taky někdy nemá, že?... |
tukan |
11.01.2009, 21:10.54 | |
Antonínzapomněl na topoblba a kalouse,ale jde přece o h.o.v.n.o. |
spyko |
11.01.2009, 22:03.07 | |
RE: OFF: preco na niektore cinnosti nie je vod...@oneeeebol by si taky laskavy a vysvetli mi, co "to" mam v hlave popleteneeee ? |
losparabo |
12.01.2009, 05:26.52 | |
@AntonínJá jenom k tomu vo.lebnímu právu, tak vo.lební právo je stejně sprostý slogan jako např. "právo na práci" pokuď se na to kouká z pohledu pracujícího lidu. Strany a vlády a ostatní politici nechtějí nic jiného než aby tupý lid šel co v největším počtu k volbám a každý člověk měl jasnou představu jestli levice nebo pravice nebo A nebo B... Tato hra je prospěšná vždy a jen pro mocné ... Jinak člověk který se přimkl k jedné politické straně je pro pracující lid téže velkým nebezpečím. To platí v každém režimu. :bomb: :bomb: :bomb: |
TDB |