Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.01.2009, 15:13.09

problem GITAL

nazdar, mam takyto problemik. Chcel som si aktivovat Nova Cinemu (k tomu je 1mesiac Gecko) za 200 CK. Skusal som to co mi vypise ked dam bankovou zlozenkou. Napisalo ze po zaplateni to nabehne. Nakoniec som si vsak zakupil kupon Gital a dobil kredit 500. Myslel som si ze sa to automaticky aktivuje a cakajuca platba sa odpise z kreditu. Kedze sa tak nestalo, tak som dal este raz aktivovat dany program a platil prostrednictvom kuponov. V prehlade zakaznika mam teraz Gecko Promo do 11.2.2009 + neomezene programy - ale sucasne mi tam zostala aj cakajuca platba....
Neda sa to nejako odstranit (zrusit) ?
Okrem toho mi nenabehla Nova Cinema ani nic z Gecka Promo. Neviem ci je problem v tom, ze v tom prehlade mam sice na jednej strane ze je to zaplatene ale na druhej cakajucu platbu.
Viete mi poradit ? Diky
uživatel
xardas
11.01.2009, 15:17.08

RE: problem GITAL

slovo GITAL a PROBLEM bych sem uz dnes snad ani nepsal ...
uživatel
Kataluk
11.01.2009, 15:18.58

áno už toho bolo dosť je víkend treba počkať na druhý týždeň
uživatel
Jupi
11.01.2009, 15:22.40

Zlatý Skylink
uživatel
Bob24
11.01.2009, 15:30.30

jo měly jsem psát ty co jim jde Barandov z Gitalu nebylo by tady tolik příspěvku.
:laughing:
uživatel
alda
11.01.2009, 15:37.08

Kdyby vše posílali tak jak Skylink, tak není problém, ale hlavně že Gital je podle tohodle serveru nejlepši :laughing: :laughing:
uživatel
Bob24
11.01.2009, 15:41.50

Gital je smejd nejedou mne tam programy co jsem aktivoval napriklad nova cinema a eurosport a kdys sem tam volala tak je vse u nich v poradku a mnelo by to jed pri je problem u mne tak jsem pujcil kartu kolegovi aby to skusil doma ma prijmac z CW a druhy den mne to prinesl a nic zapisy tam jsou a nejede to jsou to smejdi
uživatel
George1
11.01.2009, 17:24.06

Problemy s kartami

Čítam, že s Gitalkami sú podobné problémy, ako mám teraz ja s kartou MTV.Zápis prišiel hneď po aktivácii, ale obraz nič aj keď to je zapnuté x hodín.Mám Openbox a druhá karta MTV tam šlape na 100% a bola viackrat dobíjaná.
uživatel
romannitra
11.01.2009, 19:17.21

ziadny zapis

no neviem ci dobre pozeram ale nemam ziadny zapis. Mam Openbox 810 - nachadza sa to v menu/podmieneny pristup/citacka/......?
Skusal som vypnut emulaciu ako to tu bolo pisane, vypnut zo zasuvky, znovu zapnut na Primu - cakal som asi 15 min, skontroloval zapis a stale sa tam nic neukazalo, ja uz neviem, vydrzim teda do zajtra ked tak pozeram asi nebudem jediny....
uživatel
xardas
11.01.2009, 19:34.14

No jestli ten nápor vydrží tel ustředna. ;)
uživatel
alda