10.01.2009, 19:28.48 | |
@heryučenej z nebe nespad jako ty ,a tve nazory mmě nazajimaj,odtoho to forum tady je |
viaces |
10.01.2009, 19:42.41 | |
viacesNechapu ty neucenej proc zakladas zbytecny vlakno kdyz mu chces neco zdelit tak to napis do toho co to patri a nechovej se jak pitomec ;P |
lak |
10.01.2009, 19:44.43 | |
Téma: @heryučenej z nebe nespad ale hery travi spousty hodin pitvanim se v klicich a softech experimentuje a skousi a pak mu nekdo napise "dej,me se nechce" to by se nelibilo nikomu a koho to nezajima tak at to necte proc se do nekoho porad poustite?kdyz se me neco nelibi tak si toho nevsimam kdyz me to nic nestoji a neomezuje me to :8) |
uai1 |
10.01.2009, 19:52.14 | |
@herystojí nám to vůbec za to takovým idiotům pomáhat?viz: https://www.parabola.cz/forum/topic-32637/ má to něco s naším společným koníčkem společného? nechci zde provokovat, ale nebylo by fakt lepší to prostě zabalit a stát se pasivním čtenářem, který pouze profituje z informací a rad a prostě se přiživuje na dobrotě aktivních ? |
Babui |
10.01.2009, 19:53.00 | |
RE: @heryto bys stejně nevydržel :))) |
poky1 |
10.01.2009, 19:59.59 | |
BabuiAhoj moc me mnrzi ze jsi se nechal takhle znechutit kuli nim .Mam pocit ze zde bohuzel mnoho lidi pouziva vice nicku viz bobson.Snad se to zlepsi nevzdavej to rad ctu tvoje prispevky o satech i kdyz ten model zrovna nemam. R^ Lukas |
lak |
10.01.2009, 20:12.25 | |
ViacesKdybys udělal pro lidi na foru to, co Hery. Moc takových lidí jako on zde není. |
Hansi1 |
10.01.2009, 20:13.48 | |
@Lukasděkuji za upřímnost, moje odpověď se netýkala přímo viaces, ale stejně je to na draka už tolikrát jsem¨hocha nakopnul, ale furt se s tím ferdou nedokáže orientovat, musí číst a číst...S těmi Nicky je mi to jasné sám jsem na to upozornil, ale snad se dal hoch dohromady... celkem mě potěšilo, že jsi mi to tak veřejně napsal, chodí mi spousty emailů co se stalo, ale fakt nemohu psát každý den o tom samém... Pochopitelně, že zde znám na fóru plno lidí, se kterými se rád podělím o zkušenosti včetně tebe, ale nováčky jaksi vynechám... |
Babui |
10.01.2009, 20:19.53 | |
@viacesChlapče si ubohý sirotek satelitních příjmů,který si vždy koupí jako každý jiný přístroj,který není schopný zvládnout.A proto jsem Ti už v předešlém příspěvku poradil,že máš používat přístroje na které stačíš a to jsou pro Tebe ušité mašinky FTA.1./ nejsem učený a musím se stále učit jako každý druhý,ale neotravuji tady kolegy s obyčejnými věci,které najdeš třeba na R0/ruční ovládání přístroje/,které musíš respektovat a číst co je pod kterým tlačítkem je a pak se nemusíš tady ptát na výše uvedené blbosti. 2./S Tebou jsem husy nepásl,ani Tě neznám a podle tvých vyjadřovacích schopností s Tebou ani komunikovat nechci./natož abych Ti něco aktuelního poslal nebo Tě na to navedl/ 3./Rada nad všechny rady- kup si vždy jenom to,čemu rozumíš,co dovedeš ovládat,s čím si třeba s kamarády poradíš a nekupuj si věci,které jsou nad tvoji inteligentní schopnost to provozovat,a bude tady od Tebe klid,Věříš??????? nebude tady psát takový expert jako TY!!! kdyby to bylo jednou tak OK,ale Ty jsi jak klíště a ještě k tomu infikované :bomb: :fuming: :fuming: |
hery |
10.01.2009, 20:33.39 | |
BabuiByla by škoda, kdyby jsi zustal pasivní čtenář. Tvoje příspěvky mě hodně pomohly aniž bych se tě musel ptát.Stačí jenom čist zapnout mozek adát si to dohromady. |
amadeus |
10.01.2009, 20:52.19 | |
@heryjsem v podstatě tady na foru nováček rád pročítám vlákna ve kterých oněco jde a Tvoje přízpěvky jsou jasný přímočarý takže doufám, že to nebude důvod aby Tvých příspěvků ubejvalo. Nenech se otrávit lidima co si neviděj do huby R^ |
slapet |
10.01.2009, 21:03.33 | |
@Babui, Hery...stojí nám to vůbec za to takovým idiotům pomáhat? ... Tak pomozte mně. Ke spokojenosti mi bohatě budou stačit 2 správné 64 bajtové klíče id10 určitého kódovacího systému, jsem skromný, shared adress grupy karet si klidně můžete nechat od cesty :sly: nebo správný 16 bajtový OP klíč providera např. 5C zase jiného kódovacího systému, tady budu taky velice skromný, bohatě mi bude stačit posledních 6 bajtů... :sly: Pokud jste pochopili, neberte to jako nevýslovnou drzost, ale spíše pokus o vtip v poněkud ponuré náladě, jaká tu poslední dobou vládne :))) |
D2MAC |
10.01.2009, 21:04.17 | |
@slapetNeboj,rozpoznám lidi kteří potřebuji něco doladit a pomoci a jsou to osoby se kterými mám buď kontakt přes skype a nebo přes telefon,a nebo jsou zde nováčci jako jsem byl kdysi já,ale jsou slušní a chtějí se něco přiučit,nejsou líní a neporoučejí Ti.A proto,vždy když něco bude nového,nebo nějaký problém, budu se snažit něco udělat. |
hery |
10.01.2009, 21:05.31 | |
Hery, Babuivždy se najde pár "málo informovaných" lidí kteří rádi svalují svou neschopnost na někoho jiného. A myslím si že zrovna vy dva dokážete být nad věcí. Pomáhat druhým je záslužná věc, bohužel někteří si toho neváží.A vy oba umíte pomáhat, a velmi dobře. Spousta lidí vám ráda poděkuje. Já patřím k nim. Díky kluci |
Rambo |
10.01.2009, 21:07.48 | |
RE: @heryVeru , v poslednej dobe sa tu samý smrad a inteligent , čo sa nevie zmestiť do kože , a len zbytočne provokuje. Najlešie je okamžite požiadať o vymazanie príspevku . |
oneeeee |
10.01.2009, 21:11.30 | |
@D2MAC:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:tak to je dobrý,v první řadě se Ti musím hochu omluvit,že jsem neodepsal na tvůj email ihned/Měl jsem narozeniny,byla tady rodina ze švýcar,a teĎ MÁM NĚJAKÝ PRACOVNÍ záhul, jinak asi zítra budu reagovat,mám zrovna zájem se s Tebou o nějakých věcech pobavit,jestli to mohu realizovat,vyskytli se mi problémy s keys do některých karet.A jak jsem z naší korespodnence zjistil jsi velice dobrý!!!!!!! :8) :8) :8) :8) |
hery |
10.01.2009, 21:12.52 | |
nechejte Heryho na pokojisice mi nikdy v ničem nepomohl, ale je s ním vždy bezva diskuze. |
Janik |
10.01.2009, 21:23.42 | |
viacesMěl jsem hodně zpráv ,že je zase na Parabole sranda,toto je to téma :laughing: :laughing: :laughing: |
misut |
10.01.2009, 21:27.09 | |
@HeryV pohodě, nic se neděje, za chvíli Ti to vrátím, mám teď zkouškové, teď budu zase já ten nedostupný. :8)Ať se daří. R^ |
D2MAC |
10.01.2009, 21:35.39 | |
@misutNo a Ty abys u toho nechyběl,že????Koukni jestli Ti jde Atlantik bird2 8W,mám dojem že se Ti ten CONAX zasekl a je tma :laughing: :laughing: :laughing: To je sranda,že????? |
hery |
10.01.2009, 21:47.48 | |
RE: @herydlouhá diskuze kvůli někomu, kdo neví, že viaces se píše viaccess :))) :))) :))) Už se mně začalo stýskat po Jaivanovi. Rv Je potřeba začít ignorovat některé "přispěvky" |
RAFI007 |
10.01.2009, 21:52.25 | |
@RamboTy jsi člověk,který si vždy nějak uměl poradit sám,a konzultoval si jenom doladění,takových jako Ty jsi si velice vážím,a s těmi rád spolupracuji. R^ R^ R^ R^ R^ |
hery |
10.01.2009, 21:54.42 | |
@janíkTy jsi se zrovna probudil, moc sem nepíši, ale pokud nejsi zcela nesoudný, tak Heryho si važ a to tak, že hodně. |
Mirko. |
10.01.2009, 21:56.59 | |
RE: @heryJsou dva lidé, kteří umějí pomoci: Hery a Rambo!!! Trochu pokory by neuškodilo. |
Mirko. |
10.01.2009, 21:57.43 | |
Babui+herydoufám,že jste to nemysleli vážně,dyť to forum už klekne uplně.Viaces a jemu podobní se tu holt vyrojili jak vosy,ale to vás nemůže odradit-prosím!!! |
spyko |
10.01.2009, 22:11.02 | |
D2MACdvb-t u mně maká jak z praku,jak si věděl ,že to dělá ta koncovka?Připadá mi,že i zesílili signál,vše jede naplno,jen při sloučení s polákama se zeslabí signál,ale bez následků na obraze. Jede i "O2",4kanály 2x mpeg4 2x mpeg2.Jěště jednou díky. |
spyko |
10.01.2009, 22:19.43 | |
@spykoTo jsem rád, že jsi spokojený a vše funguje.Nevěděl jsem to, ale podle toho, jak se to chovalo, to byl nejpravděpodobnější zdroj možného problému. U mě je k63 už moc slabý, přes léto to budu honit na colorku, ta by tu mohla taktak vystačit. 750W, v kombinaci s vysokým kanálem a malou nadmořskou výškou vysílače tu na tu velkou vzdálenost už udělá své... Jsem spokojený, že mi jde k32, 39 a 54, i to je v mé lokalitě už nadplán. |
D2MAC |
10.01.2009, 22:39.33 | |
RE: @heryDobrý večer!Radit je velice prospěšná činnost a některé věci je nutno ignorovat,je lepší si pomáhat než se přít a když někdo útočí a uráží od toho je tady redakce, tady přece nejde o názory,fórum je přece na to co nás baví...... |
traub |
10.01.2009, 22:59.17 | |
heryA víš ,že sranda je že to jde,nevím jak ty po diskuzích,ale u mě vše OK :laughing: :laughing: :laughing: |
misut |
10.01.2009, 22:59.35 | |
RAFI007z toho si kolego nedělej žádný mindrák,sám se tak přestavil,možná,že o kodování v systému viacess nemá představu.Mě taky se nelíbí se tady opruzovat hloupými řečmi,mám taky radší,když hovoříme o sat. věcech,ale mám dojem,že toto se tady nějak zabydlelo a je mi z toho smutno. |
hery |
10.01.2009, 23:32.42 | |
@Babuijsi asi tak hodný a dobrý kolego,že je to asi řehole s kterou se musíš vyrovnat. R^ R^ R^ R^ |
hery |
11.01.2009, 00:08.53 | |
RE: @hery,@all:laughing: :laughing: :laughing: jj time after time se pokusím, jinak dnes byla dobrá televize strávil jsem u níface to face 4 hodiny ;P Líbil se mi příspěvěk amadea R^ děkuji- skypo, Rambo :8) |
Babui |