Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.01.2009, 17:04.54

Hľadám prijímač na DVBS+DVBT

Poradíte mi prosím prijímač ktorý by spĺňal moje požadavky? Hľadám DVBS DVBT combo, (DVBT aj s mpeg4 ak bude ostré vysielanie v plánovanom formáte), jednoduché ovládanie, dostupný firmware s emu, nemusí mať linux, nahrávanie na HDD by mohlo byť. Akurát neviem či niečo takéto na slovenskom trhu existuje. Za všetky rady vopred ďakujem.
uživatel
majoSk
10.01.2009, 19:22.16

RE: Hľadám prijímač na DVBS+DVBT

muzes si poridit ip box se dvema tunery respektive sat a t ma taky hdd je cenove dostupnej ale zase ma problemy se softem, chvilku jsem ho mel a nebyl jsem stim spokojen,
potom je reseni dreambox 8000 ale cena je zatim vysoka ten umi dokonce az 4 vstupy v zakladu ma 2x sat vstup a muzes mit jeste dalsi dva treba dvb-t ( +1799kc ) , taky muzes do nej dat disk dokonce do nej muzes dat dvd vypalovacku,
zaim s timto pristrojem nemam zkusenosti mam ho objednan ve stredu to je 14,01,2009 ho budu mit na prodejne k vyzvednuti tak se uz tesim
ale verim ze je i spousta jinych vyrobcu co maji neco podobneho v jednoduzsi verzi asi bych se podival na prodejny se sat technikou, tam ziskas vetsi prehled
uživatel
rqwe
11.01.2009, 14:57.17

RE: Hľadám prijímač na DVBS+DVBT

jedině ipbox 9000, a pro rqwe jestli neni problém mezi židlí a přijímačem?
uživatel
fpsfps