10.01.2009, 17:04.54 | |
Hľadám prijímač na DVBS+DVBTPoradíte mi prosím prijímač ktorý by spĺňal moje požadavky? Hľadám DVBS DVBT combo, (DVBT aj s mpeg4 ak bude ostré vysielanie v plánovanom formáte), jednoduché ovládanie, dostupný firmware s emu, nemusí mať linux, nahrávanie na HDD by mohlo byť. Akurát neviem či niečo takéto na slovenskom trhu existuje. Za všetky rady vopred ďakujem. |
majoSk |
10.01.2009, 19:22.16 | |
RE: Hľadám prijímač na DVBS+DVBTmuzes si poridit ip box se dvema tunery respektive sat a t ma taky hdd je cenove dostupnej ale zase ma problemy se softem, chvilku jsem ho mel a nebyl jsem stim spokojen,potom je reseni dreambox 8000 ale cena je zatim vysoka ten umi dokonce az 4 vstupy v zakladu ma 2x sat vstup a muzes mit jeste dalsi dva treba dvb-t ( +1799kc ) , taky muzes do nej dat disk dokonce do nej muzes dat dvd vypalovacku, zaim s timto pristrojem nemam zkusenosti mam ho objednan ve stredu to je 14,01,2009 ho budu mit na prodejne k vyzvednuti tak se uz tesim ale verim ze je i spousta jinych vyrobcu co maji neco podobneho v jednoduzsi verzi asi bych se podival na prodejny se sat technikou, tam ziskas vetsi prehled |
rqwe |
11.01.2009, 14:57.17 | |
RE: Hľadám prijímač na DVBS+DVBTjedině ipbox 9000, a pro rqwe jestli neni problém mezi židlí a přijímačem? |
fpsfps |