10.01.2009, 08:00.16 | |
Dvořák (Nova) na iDnesPřečtěte si na iDnes další geniální bláboly ředitele Dvořáka.Bacha na šoky typu - Nova Cinema je nejsledovanější filmový kanál v ČR, stát nechal vykoupat lidi v digitalizaci, náš zpravodajský kanál nechceme uspěchat, není na to čas (jen nespěchejte s tím odpadem) a podobné výplody. |
Zip |
10.01.2009, 08:36.49 | |
Já jsem to právě dočetl.Sebevědomé tlachy o úspěších Novy mě nechávají v klidu. To je celkem normální folklór pana ředitele. Rozhodně má ale pravdu v tom, že stát nechal lidi vykoupat v digitalizaci, a zatím jim stále spíš tlačí hlavu pod vodu než, aby jim pomohl a poradil. Až příjde na dubnové vypínání analogu v Praze a SČ bude pěkný mazec. Do té doby není šance vyřešit všechny potíže s příjmem digitálu na tomto území! |
Enik |
10.01.2009, 08:41.46 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnesto jsou takový evergreeny. i po stopadesátý je to vtipný. ale kanál by to byl, no spíš odpadní než filmovej. další takový evergreen jsou připravované hdtv programy na upc directu |
vortimond |
10.01.2009, 08:56.59 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnesTak tak pánové. Máte oba naprostou pravdu. U rodičů montážní firma otočila raději anténu na Bukovou horu, která je za kopcem a je po problémech. A UPC Direct těžko nabídne HD, když nenabízí ani SD, ale jen něco jako lepší YouTube. :fuming: :fuming: |
kubisek |
10.01.2009, 09:19.00 | |
to kubisekOtočit anténu na BH je alibismus. V okamžiku kdy i BH bude součástí SFN, tak nastanou stejné potíže jako všude jinde. Pre-echo je součástí této technologie, a pokud si s ním neumějí anténáři poradit, tak budou mít smůlu. Tímto způsobem tak jen oddalují nutnost řešení, a černého Petra nechávají v rukou svých zákazníků. Příjde totiž chvíle, kdy bude nutné se k nim vrátit, a problém vyřešit. |
Enik |
10.01.2009, 09:35.35 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnesBH už přeci je v SFN s Chomutovem. Ale hlavně je dost daleko od nějakého případného hypotetického dokrývače v Ústí a Chomutov je vůči anténě takřka o 90 stupňů stranou, takže preecho nejspíš nehrozí. Ne jak Praha, kde je Žižkov i Cukrák prakticky stejným směrem. Takže si myslím, že toto řešení je pro naše místo příjmu (Slaný) v současné době optimální. |
kubisek |
10.01.2009, 09:41.01 | |
má tam být"hlavně jsme dost daleko", tak ta věta nedává moc smysl. |
kubisek |
10.01.2009, 11:01.05 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnesZdá se ovšem pánoví, že ani vy ani nikdo jiný, nějak není schopen dělat ani to, co ten Dvořák...Nebo snad je leaderem technologie HD někdo jiný? Dělá někdo aspoň jakýsi pokus? Nebo snad program tzv. nových televizí je nějak výrazně vynikající? Zřídit DVB-T jako hlavní distribuci je tak jako tak slepá větev. I ti nej... na to jednou dojdou, že to prostě jednak technicky nevede do nějakých vynikajících (a za problémy tedy stojících) výšin, a hlavně povede k politickému rejdění, které obsahově věci rozhodně nepomůže. Jenomže to chce trochu představivost a předvídavost. Jenže ani tady jste to povětšinou nebyli zatím schopni dohlédnout. |
Antonín |
10.01.2009, 11:09.02 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnesS tím DVB-T si to myslím také. Proto jsem všechny v rodině, mimo nahluchlé 90leté babičky, vybavil příjmem DVB-S. |
kubisek |
10.01.2009, 16:26.27 | |
RE: Dvořák (Nova) na iDnes@KubisekKurňa a přitom nahluchlá babička chtěla koukat nejvíc!!! :laughing: |
Tomik535 |
10.01.2009, 21:18.27 | |
kubisekNáš "kopeček" Háje naprosto vylučuje přímou viditelnost na Ústí.Jediná možnost jak píšeš je Praha. Proto jsem v šoku, když kouknu na antenu a ta je na Prahu a přitom chytnu jen bukovku a to špatně. Podle domovnice to antenář nastavil optimálně. Je to dům o dvaceti bytech a průměrný věk tipuju tak 60 let. Také jsem rodiče vybavil dvb-s a je klid. Tak nějak jsem s tím počítal. Podle mě dokud se natvrdo nevypne analog tak nebude pokoj. Už se nerozčiluju :bigeyes: |
Jarpet |