09.01.2009, 18:03.59 | |
nova sport HDsvitá na lepsie časy....http://www.lidovky.cz/nova-sport-se-chysta-vysilat-v-hd-dqm-/ln-media.asp?c=A090108_140926_ln-media_aus |
master11 |
09.01.2009, 18:10.32 | |
RE: nova sport HDna hlavní straně zde to máš taky i s diskusí |
poky1 |
09.01.2009, 18:26.02 | |
RE: nova sport HDNezbývá než Nově pogratulovat a popřát. Tuhle snahu by měla mít Čt už dávno. Místo čtyř kanálů.Být po mě, poplatek by stál polovinu a zůstala by dvojka a dvacetčtyřka. 24 na zákonné zajištění vysílání zpravodajství v případě různých přírodních katastrof a dvojka vysílání pro děti, důchodce, menšiny a různých dokumentů a politických diskusí. Sportovní přenosy max. reprezentace ČR popř. OH. Prostě veřejnoprávní služba, ne jako vydělávající akciovka. O komerci a sport ať se porvou soukromé stanice. Fuj to sem se zas jednou vyblil. Prostě mě tohle štve. Nutit nás platit za komerční filmy, sportovní práva a ranč s příživníky na kavčích horách. |
Tomik535 |
09.01.2009, 18:31.57 | |
RE: nova sport HDna hlavni strane je v diskusi jeden prispevek takze o nicem :)ja to vitam pokud pak pujde u skylinku koupit samostatne hd balicek tak uz o tom budu uvazovat nova sport hd a eurosport hd to bych bral ... |
eelke |
09.01.2009, 18:52.46 | |
RE: nova sport HDJá mám předplacenou jenom Novu sport bohužel si musím koupit jejich celej pakl i když mě zajímá tak akorát viasat a platit/pravděpodobně/ ešte za nova sport hd to je trochu moc takže jí klidně oželím :lookaround: :O |
petr33 |
09.01.2009, 19:06.42 | |
Uvidímeasi to přidaj do HD balíku a cena a podmínky zustanou a mají hotovo.Pokud to vubec do DVB-S ze začátku dají. |
hobo |
09.01.2009, 19:48.04 | |
RE: nova sport HDtam by to pridat meli, platit 3k rocne za defakto jeden pouzitelnej kanal (eurosport hd) je nesmysl ) |
eelke |
09.01.2009, 20:39.33 | |
RE: nova sport HDTomik535-než mít 2 Nova HD přepočítávané programy,tak se raději podívám na kvalitní programovou nabídku programů ČT.Ta tady není proto,aby konkurovala a vydělávala,to není její ůčel.Nutit nás platit za komerční filmy,sportovní práva?A to si myslíš,že za sledování nedáš ani korunu?To jsi dost naivní.Podívej se na hospodaření TV Nova a řekni mi,kde berou ty peníze.Řekneš z reklamy,to je logické.A kdo dává peníze těm výrobcům a reklamním agenturám?TY. |
jito |
09.01.2009, 21:17.41 | |
RE: nova sport HDCit."ČT.Ta tady není proto,aby konkurovala a vydělávala,to není její ůčel." Tak nevím proč bych ti měl oponovat, napsals to samé, co já. Je zvláštní, když si myslíš, že dáváš peníze výrobcům a ti si pak za ně kupují reklamu.. Já jestli se rozhodnu v obchodě dát nějakému výrobci peníze tím, že si koupím jeho zboží, tak je to proto, že jsem si ho vybral.(Díkybohu za tu svobodu). Drahé večerní filmy v primetimu(které už šly předtím na Nově i Primě) a drahé fotbalové přenosy jsem si nevybral. Ale platit je musím. |
Tomik535 |
09.01.2009, 21:52.28 | |
RE: nova sport HDKdyby jsi tedy zrušil 2 programy ČT,tak které kvalitní programy nám zůstanou kromě ČT2 a ČT24?Nova a Prima? |
jito |
09.01.2009, 23:40.47 | |
RE: nova sport HDMožná by se uživila i jedna další. A ty ať se o ty drahé přenosy poperou. Ale proti příjmům z dobrovolně-povinných poplatků se těžce konkuruje.Ale už mi začal poker, dobrou R^ |
Tomik535 |