09.01.2009, 12:29.48 | |
barandov tv program hnus!!!tak jsem si přečetl program barandov tv na týden, a k mému zděšení jsem zjistil že to je další stupidní a zhovadělá stanice jako je nova a prima, jeden přiblblej serial za druhým to je paráda!!! |
fpsfps |
09.01.2009, 12:35.10 | |
RE: barandov tv program hnus!!!tímhle chtějí prý oslovit neseriálové diváky. článek s tímhle nadpisem je na d.g.zone |
vortimond |
09.01.2009, 12:41.38 | |
RE: barandov tv program hnus!!!No, i když fandím Barrandovu, musím uznat, že mě ten jejich program také dost udivil! Vždyť je to jeden stupidní seriál za druhým, uvidíme, snad časem pochopí, že divák z řad Husákových dětí seriály zrovna nemusí ;P ;P |
Dejf |
09.01.2009, 12:53.34 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Jeeva, vzdyt to je prvni tyden a vy uz delate zavery! Tak jasne, ze nevystartuji s filmovymi premierami jako na HBO. Dejte ji rok hajeni jako kazde nove TV stanici.Zase ta nase povaha ceska... Nadavat, breptat atd... |
faust |
09.01.2009, 12:54.57 | |
A cose dá čekat zadarmo.Tohoto hnusu bude plné DVB-T i kdyby tam bylo třeba 30 programu. |
hobo |
09.01.2009, 13:04.30 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Co čekáte,že tam budou dávat Temnýho rytíře? :laughing: :laughing: |
Peri |
09.01.2009, 13:04.58 | |
RE: barandov tv program hnus!!!tak to nepozerajte máte na výber stačí prepnút kanál a je to |
Jupi |
09.01.2009, 13:18.16 | |
RE: barandov tv program hnus!!!ZADARMO a ještě nadávat do hnusů !!!!Černobílý televize na vás,bez dálkovýho ovládání,2 programy a 80% produkce CCCP a ve 22.00 konec vysílání. Pak by pro Vás byl Barandov špičkovej kanál.. ach jooo |
pat |
09.01.2009, 13:23.35 | |
RE: barandov tv program hnus!!!sovětská produkce byla mnohem zábavnější než tupý telenovely z jižní ameriky nebo některý aktuální seriály z usa |
vortimond |
09.01.2009, 14:01.40 | |
RE: barandov tv program hnus!!!To je taková pitomost, že to už přesahuje veškeré další nesmysly, cos tady už nablábolil.Tak se tam odstěhuj. Můžeš to mít od rána do večera, protože v tomto se tam mnoho nezměnilo. Fuj. Nechcete se vy komančové sestěhovat do vybrané části republiky? Povraždit vás nechci a žít s vámi v jednom státě taky ne. Klidně se odstěhuji i z krajů, které mám nejradši, jenom proto, abych už nikdy nemusel chodit ke stejným volbám, ani moje děti. Máte právo volby...kam. (Což ovšem neznamená, že se musím koukat na vůbec nějaké seriály. Fligna nesověstkého=evropského systému je, že NEMUSÍM. Narozdíl od sovětského=asijského, kde moudrá strana ví nejlépe, co je pro mne dobré a nezatěžuje mne západním brakem a pečlivě zajistí, aby mne nerozptyloval.) |
Antonín |
09.01.2009, 14:07.03 | |
vortimondPořád je,ne "byla",na 7W MBC dávají ruské filmy,v originálu,s arab.titulky. :))) :))) R^ |
zzaner |
09.01.2009, 14:15.40 | |
AntonínNerozčiluj se,ať ještě chvíli vydržíš.Jsou tam také v originálu anglicky.Do "nie nemůžeš,tam myslí sociálněj,než u nás.Tam nemají Cikrty a spol.Pokud by se nějaký taký vyskytl,tak s ním rychle zametou.Nějak ztrácíš realitu!! :) :) :) :bomb: |
zzaner |
09.01.2009, 14:18.23 | |
RE: barandov tv program hnus!!!antonín se moc nevyzná. ale klasický ruský válečný filmy jsou prvotřídní produkce. |
vortimond |
09.01.2009, 14:34.03 | |
RE: barandov tv program hnus!!!stejně tak si z dětství matně pamatuju na některý filmový pohádky s nenapodobitelnou atmosférou (přežil akorát ten mrazík) a některý pěkně ujetý výtvory pro starší děti laděný do vědecko-fantastična. |
vortimond |
09.01.2009, 14:39.41 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Ktere konkretne?V Rusku se prvotridne akorat likvidovali lidi! |
Saxon |
09.01.2009, 14:56.33 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Mě se hrozně líbil sovětský film jak špion vysílal z ponorky. Vysílačku měl v kytaře a struny byly anténa. A to vše se odehrávalo 100m pod hladinou. Nevíte jak se to jmenovalo? Sháním to na Bluray. :) :) |
visper |
09.01.2009, 15:18.58 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Anna Proletářka.Jedna koza volume,druha tuning a klicovalo se na .... |
Saxon |
09.01.2009, 15:31.17 | |
RE: barandov tv program hnus!!!sci-fi solaris od tarkovského, stalingrad, království křivých zrcadel |
vortimond |
09.01.2009, 15:34.22 | |
@vortimond100% stebou souhlasim,už mam taky dost toho americkyho hnusu, |
viaces |
09.01.2009, 15:38.49 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Tech Stalingradu bylo alespon sest.Pamatuji na jeden kousek od Ozerova,tam byl pekne videt opravdovej nemeckej Tygr. |
Saxon |
09.01.2009, 15:44.22 | |
RE: barandov tv program hnus!!!takove filmy co se tocily za éry sssr tenkrat, už dneska nikdo nenatoci,dneska to natočej ve studiu přidaj par digitalnich triku a maj film z valky |
viaces |
09.01.2009, 15:56.54 | |
TV barandov ...no aspoň v čechách majú novú stanicu nie ako u nás stv3 sa platí s koncasionárskych poplatkova vysiela anie nie 4 hodiny a to stále niečo opakujú-občas nejaký ten futbal-radšej si zaplatím novu šport |
totally |
09.01.2009, 16:15.15 | |
RE: barandov tv program hnus!!!ale co jsem jako dítě doslova žral: komiksy z abc speciál. příchod bohů, galaxie, kruanova dobrodružství, vzpoura mozků... bezkonkurenční.to byla původní česká tvorba. dneska nemožná věc, málo fantazie |
vortimond |
09.01.2009, 16:45.12 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Asi ano, Tarkovskij - Zrcadla, Rublov, Stalker atd. určitě dobrý filmy. A třeba Pokání (režie?), samo, gruzínskej, ne ruskej film. Rusáků jsem si za většinu svýho života užil asi stosedmasedmdesátkrát víc, než je normální a navíc si nevzpomínám, že bych jim měl být za něco vděčnej, naopak, nemám je rád a dívám se s velkým podezřením na bující a iracionální rusofilii (a ještě nepochopitelnější podivnej antiamerikanizmus). Rusové každý den dokazují, že nejsou hodni respektu a že jsou nedůvěryhodní. |
knawi |
09.01.2009, 16:57.43 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Mohu potvrdit, od Andreje Tarkovského mám kompletní tvorbu, počínaje studentským filmem Ubijcy, 1956 (Zabijáci) až po Offret, 1986 (Oběť, (SWE)), určitě stojí za shlédnutí...Také nemohu nevzpomenout kultovní svérazy národních lovů a rybolovů, kdo by neznal... A z kreslených samozřejmě Rusakova s Kotěnočkinem a jejich legendární Nu, pogodi! :laughing: |
D2MAC |
09.01.2009, 17:13.22 | |
RE: barandov tv program hnus!!!nu pagadi, ruská odpověď na tom a jerry. a jako většinou lepší než originál |
vortimond |
09.01.2009, 17:18.52 | |
RE: barandov tv program hnus!!!naopak, pokud ti rozumím, tvůrci jen počkej! byli epigoni filmů z tehdy už letitýho studia walt disney |
knawi |
09.01.2009, 17:20.27 | |
RE: barandov tv program hnus!!!kopie nejsou lepší originálů |
knawi |
09.01.2009, 17:28.13 | |
TO:AntonínDocela jsi mě zklamal,z Tvých dřívějších příspěvků jsem myslel,že jsi nad věcí,ale dnešní Tvůj příspěvek změnil můj názor na Tebe! |
Jaros |
09.01.2009, 17:49.37 | |
RE: barandov tv program hnus!!!barandov bude o nicom..same somariny |
wiking18 |
09.01.2009, 17:55.29 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Mám rád ruské válečné filmy.Z mého pohledu to mají velice dobře natočené a raděj se podívám na epopej Osvobození,A jitra jsou zde tichá nebo Bitva o Moskvu či jiný válečný film než na americkou kriminálku. |
Jarous |
09.01.2009, 18:07.05 | |
RE: barandov tv program hnus!!!jestli vůbec něco novýho existuje. jako křesťan bys asi řekl, že ta story o ježíšově ukřižování je originál. no ale taky není. máš mnohem starší mýtus o prométheovi, jednom z olympských bohů, který si oblíbil lidi a daroval jim jakýsi oheň, který do té doby patřil výhradně božstvům a radil jim, aby se k sobě chovali slušně a to nejlepší si nechávali pro sebe a tradičním obětem nepřikládali zas takovou váhu. a byl za to posléze přikován ke skále, kam přilétal orel a živil se jeho játry. ježíše nazaretského přitloukli na kříž a kopím mu probodli bok |
vortimond |
09.01.2009, 18:25.23 | |
RE: barandov tv program hnus!!!nojo, omlouvá tě, že kulhá každý příměr. ale prométeus a kristus!?? to je moc! a neprovokuj, já taky nebudu.ovšem, ač ivan, rusy rád nemám, nemůžu si pomoct. a to, že se pokoušeli, zjevně z respektu ne-li závisti, napodobovat v margináliích američany je historicky zřejmý. ovšem jen v povrchnostech. jinak.... |
knawi |
09.01.2009, 18:50.16 | |
Tv barrandovKdyž to tak tady čtu, tak se musím jen smát, jak jsou lidé nespokojení. Přál bych těm, co si neustále stěžují, dívat se v létech, když byly ještě TV Oravan ap. Zšumělý obraz a kde nic tu nic. Je pravda, že není vše akorát, ale vždyť nikdo ještě program TV barandov neviděl a už ho kritizují. Vždyť je výběr pomalu z 1000 programů na sat. Ale stejně budou nespokojeni. Prostě když se mi něco nelíbí, tak odejdu a nebo to vypnu, ne? Ale i v těch 1000 programech, se jim nic líbit nebude. Tak si tu pěkně povídejte, vy co jste nespokojení, ať se máme čím bavit. Dima. |
dima |
09.01.2009, 18:51.42 | |
RE: barandov tv program hnus!!!a kdybys znal ezoterní podstatu toho příběhu, tak bys věděl, že jsou naprosto identický. skála, stejně jako ten kříž, zde představuje hmotu. duše, toužící projevit svojí podstatu, shledává, že je do jisté míry uvězněná ve hmotě. a musí trpět až dokud se zase neosvobodí |
vortimond |
09.01.2009, 19:31.11 | |
RE: barandov tv program hnus!!!-kdybys znal- co je na tom popisu jen pro zasvěcence (to už se nepíše esoterický?)? technickej popis reálií, a ty to víš, není relevantní, rozhodující je konsekvence. duše je už vysvobozená, svoboda je podstata víry.protože ti nemůžu říct poď ven, podíváme se tý věci na kloub, tak si myslím, neprovokujme třeba zástupně oneeee. jinak ti musím svěřit, že se těším na lepší počasí a realizaci opravdu velmi sofistikovanýho plánu na dobytí a2d prostřednictvím 125ky. to víš, že to je hra, ale zkusím to. tobě asi taky trochu chybí sledování orbitu, ne? |
knawi |
09.01.2009, 20:38.22 | |
RE: barandov tv program hnus!!!To je zvláštní ještě se nevysílá a tolik kritiky.....je dobře,že je tady něco dalšího a vybrat si každý může co se mu líbí a všichni máme možnost volby a to je dobře. |
traub |
09.01.2009, 20:44.10 | |
@traubnaprosto s tebou souhlasím, pozitivně: vítejme barrandov tv R^ |
knawi |
09.01.2009, 21:35.47 | |
RE: barandov tv program hnus!!!Souhlasím, po přečtení TV programu jsem usoudil, že by se měli přejmenovat TV SERIAL, protože dopoledne opakují díly z předchozího dne a odpoledne nové díly. Občas nejakou starou 999x reprízovanou komedii, kterou hned o víkendu zase opakují. Zase jeden kanál pro babky a důchodce. |
fafejt |