08.01.2009, 21:26.28 | |
NewCS - Acamd - Phoenix - zápisy - gitalJak vám to funguje? Mně některé zápisy chodí bez problémů. Třeba teď naposled mně přišel prodloužující zápis na Primu od 1.1.2009 do 31.7.2009. Nemám to ale vyzkoušený když to má zapsat nové jméno zápisu, např. kdyby to mělo zapsat to Prima v mém případě. Dneska čekám na zápis Barrandova, ale pořád nic. Tak mně to připadá, že toto ani nový acamd ještě nezvládne. Škoda. Nebo máte jiné zkušenosti? |
biga |
09.01.2009, 08:38.56 | |
sasc-ng - phoenix-gital-barrandovMám sasc-ng a Barrandov stále nikde, ovšem zřejmě to není chyba SW, ale spíš Gitalu, když v jiném vláknu diskuse se doporučuje šachovat s regionem (ČR vs SK), aby zápis pro Barrandov konečně dorazil... |
LesniDuch |
09.01.2009, 09:42.27 | |
RE: NewCS - Acamd - Phoenix - zápisy - gitalSi logni EMM...jestli to pro tvoji kartu chodí.Kdyby jo, pak je to chyba acamd. Ne že by taková chyba být v acamd nemohla, ale docela o ní pochybuji. |
Antonín |
09.01.2009, 15:43.12 | |
RE: NewCS - Acamd - Phoenix - zápisy - gitalLesniDuch: Tu smsku na změnu regionu jsem posílal už včera, ale zápis stejně nikde. Věřím tomu, že když to teď vložím do normálního přijímače, tak ty zápisy za chvíli přijdou. Chci ale vědět, jak to je s tím acamdem.Antonín: Píše mně to něco takového: 15:09:44: sortnanos: sanity check failed. Exceeding memory area. Probably corrupted nanos! Nesignalizuje tenhle řádek tu chybu? Co to může znamenat? |
biga |
10.01.2009, 18:43.43 | |
SMS nepomohlaPoslal jsem SMS v 16:43 a nic zvláštního se nestalo. Pořád mi jede Markíza a nejede Barrandov. Zápis pro Barrandov mám na kartě už od 7.1., takže v tom problém nebude. Ten region mě začíná pěkně točit... |
LesniDuch |
10.01.2009, 20:09.47 | |
jeste to proste uplne nefungujeVlozil jsem to normalne do stolniho pristroje a zapisy prisly do par minut. |
biga |