Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.01.2009, 21:22.03

Echosmart DSB 791

zdarte dostal sa mi do rúk tento stroj a neviem si dať rady s niektorými vecami: 1.v pc mám zálohu settingu rom_default_data.bin ak tento súbor dám na USB a použijem ho v prímači prečo sa mi setting neaktualizuje?,ale zostane ten čo bol ????
2.ked sa použije kod MENU8888 dostaneme sa do editácie key pekne sa dá nájsť v nagra2 i provajder 2111 s jasným názvom :)) ,ale neviem čo sa stalo (možno tým že som zmenil firmver na v3.46_7x1_newmenu.bin ) ale ked sateraz dostanem do editácie key ,tak už v nagra2 nevidím hore menovaného provajdera i napriek tomu ten provajder ide jak je to možné???? ale chcel by som aby to tam bolo pre prípad ručnej editácie :-/ ak viete skúste poradiť i problem 1.aj problem 2.dík
uživatel
jano101
09.01.2009, 11:16.48

Echosmart 791

Keď pojdeš do menu 8888 objavia sa ti tam rozne kodovacie systémy.Prejdi na Magru2, zadaj 3452, objavi sa open special key, stlacis ok a objavia sa žiadané údaje.Pozor ale, ak máš ešte automatické sťahovanie kľúčov, tak zmenu kódov musíš robiť na hocakom tv programe mimo Gigi.Ked údaje upravíš, zase zadáš čísla 3452 a objaví sa hláška close special key, dáš ok a automat sa vypne, ale kódy fungujú.S tým settingom poradiť neviem.
Aspoň takto sa to robilo na prijímačoch, ktoré prepisovali čísla.Inak tieto informácie sú na nete, len to treba hladať.
uživatel
romannitra
09.01.2009, 11:58.57

RE: Echosmart DSB 791

no vyskúšam dakujem
uživatel
jano101