Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.01.2009, 09:39.07

Problem s mtv unlimited

Pozdravujem všetkých.Mám tu malý problém s aktiváciou Mtv balíka.Kamarát z nemecka mi poslal čisto novú kartu Technisat a keď som ju dostal, tak mi ju aj aktivoval zatial na 1mesiac.Zápisy prišli hneď, ale obraz je stále kódovaný už 3 deň.Prvá karta nabehla hneď.Skúšal som všetky možnosti, ale nič.
Má niekto podobné skúsenosti?Mám openbox 810, ale v ňom chyba iste nebude
uživatel
romannitra
08.01.2009, 12:41.43

re :

Kamarád má to samé,na kartě jsou sice zápisy,ale žádný program MTV se mu neotevře.Zkoušeli jsme to i u mě s různými CAM moduly,ale výsledek je stejný.Bude asi nutné napsat do Německa,což může být problém,když karta není určena pro ČR.
uživatel
lubbik
08.01.2009, 12:58.50

RE:Problem s mtv unlimited

resil jsem to v rijnu vypnuli starsat radia nutne k aktivaci zustal tam jen nejakej obrazovej test technisat a na nem jsem to nechal cca 20 min. a pak jsem prepnul na vh1 a maka to
uživatel
skohy
08.01.2009, 14:14.33

re:

těsně před vánoci jsem měl podobný problém, ale nepřišli mě ani zápisy. Aktivaci jsem opakoval mnohokrát. Pak jsem ji udělal tak, že jsem se připojil na stránky MTV přes anonymizér a zápisy přišly do 20 sec. Akorát teď nejsem chytrý z toho zápisu, protože mi to píše aktivaci až do roku 2010. A že by zápisy posílali na tak dlouho se mi nezdá. Jinak na MTV aspoň u mě se ty programy objevují dvakrát - potřeba dát na program, který v názvu nemá tečku na konci. Ale možná je to jen problém mých strojů - zkoušeno na Homecast S8000 PVR (s modulem Technisat) a Golden Interstar 870Xspeed (v uni čtečce a Xcam Premium.) Technisat mi v GI nefunguje a Xcam zase nefunguje v Homecastu.
uživatel
Pepann
08.01.2009, 14:15.04

RE: Problem s mtv unlimited

Nalaď 12604H TechniSat Service. Jen tam chodí aktivační zápisy.
uživatel
J_N
08.01.2009, 17:05.29

Mtv unlimited

Ďakujem za reakcie.
Pepann, mohol by si mi bližšie poradiť, ako si to urobil? Vopred ďakujem. rfi@post.sk
uživatel
romannitra