06.01.2009, 14:14.28 | |
Humax 2000HD CI-jakou verzi a CAM používáte?Zdravím vás,už jsem se tady na toto téma jednou ptal,ale jelikož už mám doma dva špatně pracující přístroje,tak se chci zeptat někoho z vás,jakou SW verzi a dekódovací CAM modul používáte.Děkuji vám za odpovědi |
lubbik |
06.01.2009, 17:23.32 | |
HUMAX HDCI 2000 jaký fw/camMěl jsem tento přijímač a fungoval velmi dobře s fw z roku2007 od té doby myslím ani žádný nový ani nevyšel, sice pomalé reakce při přepínání v hd kanálech ale běhal s 2 ma moduly a to ci irdeto freecam+ karta na EURO1080 a t- rex 4.1 spolehlivě. Ovšem mylně se domnívajíc že existují i jiné přijímače které jsou na to s kvalitou obrazu lépe jsem jej prodal, a posléze jsem zjistil že kvalitou a ostrostí obrazu na hd prog. se mu bohužel zatím žádný jný prij. nevyrovná a ač mě jich pod rukou prošlo několik značek. |
MONY |
06.01.2009, 21:06.12 | |
re :Děkuji,alespoň jeden ohlas |
lubbik |
07.01.2009, 08:13.25 | |
zetacam Bluenastavený na CRW, ale funguje len v spodnej šachte+karta Skylink bez sekania a mrznutia. |
janoZV |
07.01.2009, 10:03.49 | |
RE: Humax 2000HD CI-jakou verzi a CAM používát...Po dvouch CRW modulech modrej SCM a Technisat CRW/Conax jsem to vzdal. Mel jsem rušivej příjem se zamrznoucíma kostkama a u toho druhého zase vypadával uplně signál do tmy - signál je kodovaný a tak podobně. Tak jsem šáhnul po Diablu i když jsem dlouho váhal ale přesto se to vyplatilo. Je teda dole v šachtě a Gital v něm fachá na výbornou. Poslední soft v příjmači je snad ...16.. či co, asi poslední. Před tím diablem jsem chtěl Humaxe prodat kvuli tomu že byl nekompatibylní s modulama ale ted jsem rád a už to neřeším. |
lipagamb |
07.01.2009, 14:14.00 | |
re :Díky za poslední ohlas.To by mě opravdu nenapadlo,že s Diablem by to mohlo chodit lépe,než s oficiálním Cryptowork modulem...?Objednám a budu laborovat.Musím ty dva Humaxe vystřelit do světa,už jsem lidem měnil dvakrát za Ferguson 8900,ale nejsem charita,ne? |
lubbik |