05.01.2009, 22:14.27 | |
EPG AXN scifiChci se zeptat jestli někdo neví jak je to s EPG na axn scifi (Gital). EPG souhlasí s programem např. na internetu, ale už ne s tím co vysílají. |
vejvik |
05.01.2009, 22:39.00 | |
RE: EPG AXN scifiNo, když kouknu na www.axnscifi.com, dám si Česky a Program, tak mi připadá, že to celkem sedí. Asi AXNko dodalo špatné podklady. |
kubisek |
05.01.2009, 22:42.14 | |
RE: EPG AXN scifimám stejný problém na EPG (Homecast S3000 CICR) je teď hvězdná brána IX, ale ve skutečnoti dávají hvězdnou bránu Atlantidu - čili posunutý o jeden pořad - ostatní kanály v pořádku |
netace |
05.01.2009, 22:52.39 | |
RE: EPG AXN scifiProblem na uplinku AXN SciFi. Zatim to vypada, ze jako by jim "ulitl" jeden dil serialu a cely program se o nej posunul (cca 45min). Nebo zmenili vysilaci schema, ale kontroloval jsem to s madarama (jelikoz se to vysila od nich, tak by meli byt ve zmene programu na svych strankach flexibilnejsi nez na nasich strankach) a tam ten program stejny jako u nas. |
faust |
05.01.2009, 23:08.37 | |
RE: EPG AXN scifiNa webu AXNscifi.cz teď program podle mě sedí. Když se kouknete na http://www.axnscifi.cz/DownloadProgram/Scifi, odkud se asi bere program do TV magazínů a do EPG, tak tam je to úplně špatně. Takže to nejspíš zkurvili Maďaři. |
kubisek |