Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.01.2009, 22:14.27

EPG AXN scifi

Chci se zeptat jestli někdo neví jak je to s EPG na axn scifi (Gital). EPG souhlasí s programem např. na internetu, ale už ne s tím co vysílají.
uživatel
vejvik
05.01.2009, 22:39.00

RE: EPG AXN scifi

No, když kouknu na www.axnscifi.com, dám si Česky a Program, tak mi připadá, že to celkem sedí. Asi AXNko dodalo špatné podklady.
uživatel
kubisek
05.01.2009, 22:42.14

mám stejný problém na EPG (Homecast S3000 CICR) je teď hvězdná brána IX, ale ve skutečnoti dávají hvězdnou bránu Atlantidu - čili posunutý o jeden pořad - ostatní kanály v pořádku
uživatel
netace
05.01.2009, 22:52.39

Problem na uplinku AXN SciFi. Zatim to vypada, ze jako by jim "ulitl" jeden dil serialu a cely program se o nej posunul (cca 45min). Nebo zmenili vysilaci schema, ale kontroloval jsem to s madarama (jelikoz se to vysila od nich, tak by meli byt ve zmene programu na svych strankach flexibilnejsi nez na nasich strankach) a tam ten program stejny jako u nas.
uživatel
faust
05.01.2009, 23:08.37

Na webu AXNscifi.cz teď program podle mě sedí. Když se kouknete na http://www.axnscifi.cz/DownloadProgram/Scifi, odkud se asi bere program do TV magazínů a do EPG, tak tam je to úplně špatně. Takže to nejspíš zkurvili Maďaři.
uživatel
kubisek