Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.01.2009, 19:58.46

kupa cez net

mate niekto osobnu skusenost nakupu satelitnej techniky s gsmobil.net ? chcel som odtial nieco objednat, no mailom som sa dozvedel ze musim najprv uhradit na ucet a az potom mi bude tovar zaslany , to by som este bol schopny akceptovat , ale potom to zacalo byt trochu zvlastne v tom , ze sumu som si mal vlastne vyratat ja , postovne bolo jeden den 150 druhy len sto lebo ze ved to nebude posielat na dobierku a ked som sa spytal ze preco vlaste to nemoze byt na dobierku -kde je to z rucky do rucky , odpved som dostal ze stym je vela vypisovania papierov na poste..., A kedze ziadna elektronicka faktura mi zaslana nebola, platbu som radsej nezrealizoval , neviem myslim ze to je rve co mi malo standarne prist, elektronicka faktura a id ku ich uctu...
ake mam vobec zaruky , ked takto posielam peniaze na ucet , ze mi tovar pride..
musel som si pytat ja sam vsetky symboly a vsetko co treba ku medzinarodnemu prevodu...dotycny mi vsak neposlal ani adresu banky ,pritom mne ten prevod neprejde pokial to nevyplnim,je to povinne policko, ale proste cela ta komunikacia cez mail sa takto dotahovala ze kolko mam a na aky ucet uhradit , ma presvedcila o tom ze riskovat nebudem ...
sem pisem len preto , ze ci ma niekto skusenost s nakupom s tejto stranky
uživatel
viliamko