02.01.2009, 15:41.04 | |
skylink vs gitalporovnanie tychto platforiem |
wiking18 |
02.01.2009, 15:43.24 | |
RE: skylink vs gitalpodla mna aj ked mam skylink je lepsie gital lebo ma viac proramov nie v HD kvalite..a to je pre obycajnych ludi asi cennejsie vzhladom na montovane prijimace....Gital ma viac programou tak ludia podla toho asi aj volia...ale co sa tyka SR..nie je konkurencia |
wiking18 |
02.01.2009, 15:57.09 | |
wiking18Preco by nebol ;) |
Blooddog |
02.01.2009, 16:10.21 | |
RE: skylink vs gitalgital R^ :laughing: |
kimi |
02.01.2009, 16:13.21 | |
RE: skylink vs gitalvšechno lepší než upc. dneska mi volali, že berou mojí výpověď na vědomí a od března konečná. asi uspořádám na oslavu ohňostroj |
vortimond |
02.01.2009, 16:29.07 | |
RE: skylink vs gitalMyslim, ze to je dost individualni. Ja mam treba Gitalku CZ a Skylink jako SK. Ale predplacim si Gecko R^Nekomu by treba vice vyhovoval balicek programu Skylink. |
faust |
02.01.2009, 16:53.21 | |
skylink vs gitalPouzivam kartu gital.Je sice pravda ze gital ma vic programu ale nema zadne hd programy.Snad se to do budoucna zlepsi R^ R^ R^ |
TOUST |
02.01.2009, 17:05.53 | |
RE: skylink vs gitalvortík: ?? oni Ti nenabídli slevu??...to by si byl snad jedinej:-O :))) |
cb21 |
02.01.2009, 17:11.26 | |
RE: skylink vs gitalkdo chce jen základ bez připlácení je momentálně lepší skylink....má jojky.. |
Maxim |
02.01.2009, 17:13.39 | |
RE: skylink vs gitalUPC uz to asi vzdava :-)Ted jim vynesli novou druzici, takze teoreticky, pokud nebyly ty tp. dopredu vyprodany, by mohli pronajmout jeden tp. a obohatit nabidku. Nebo spise poprehazet programy at se zvedne kvalita :-D |
faust |
02.01.2009, 17:13.47 | |
skylink vs gitalOzadne sleve nic nevim.Mam gital skoro dva roky. |
TOUST |
02.01.2009, 17:17.21 | |
RE:skylink vs gitalMám gital+ géčko k tomu F/H+AXN Skylink na slov.uživatele a jsem spokojen vše šlape i s EPG OK.Ktomu všemu TNK pl. |
halibak |
02.01.2009, 17:27.32 | |
TOUSTSa bavili o UPCMaxim:Ked myslis :) |
Blooddog |
02.01.2009, 17:37.54 | |
skylink vs gitalTak sorry.Srovnavaj tady skylink a gital a pletou sem UPC..ty zlodeje. :))) :))) :))) |
TOUST |
02.01.2009, 17:40.58 | |
RE: skylink vs gital:))) |
faust |
02.01.2009, 17:41.40 | |
RE: skylink vs gital@cb21: slevu ani ne. nabídli akorát pokračování akce základ+hbo+cinemax za 500/měs |
vortimond |
02.01.2009, 18:35.08 | |
RE: skylink vs gitalTakze tys teda uz tu slevu vyuzil predtim a ted ti to jen chteli prodlouzit jo?Stejne je lepsi od nich utect. |
faust |
02.01.2009, 22:43.04 | |
RE: skylink vs gitalno nevím, využil jsem akce DTH2 za 100,- měsíčně-rodina celkem platím za obě karty 600,- měsíčně včetně balíčku plus a balíčku HBO a až na tu kvalitu jsem spokojen...Takový dobrý záložní zdroj :8) |
Babui |
03.01.2009, 05:46.56 | |
wiking18Pokud Ti jde o neplacené nabídky, tak je lepší Skylink, má obě JOJky v neplaceném základu.Pokud Ti jde o placené programy (Géčko vs Multi), tady se musíš rozhodnout sám, každý provozovatel nabízí jinou nabídku, pouze sport je zatím stejný. Ti, kteří tady hovoří o AXN Scifi a F&H, jen Tě upozorním, že tyto programy nejsou doposud jisté, nejsou součástí Géčka, platí se zvlášť a jsou v testu! Pokud Ti jde o programy v HD rozlišení, tak tady pouze Skylink, Gital žádné programy v HD nemá a zatím ani neohlásil žádný konkrétní termín. PS: u Gitalu je zvykem, že pokud mají něco rozjednané, tak to vytroubí do éteru půl roku dopředu! V HD je Skylink těžce překvapil, tady tvrdě Gital zaspal, ještě asi vůbec o HD nejedná! A na závěr, z mého pohledu je lepší Skylink, Gital už víc jak 1-1,5 roku pořád Skylink dohání, zatím nedohnal. :))) Pro tlachaly typu cb21 apd. - o podvodu, "změně regionu" se vůbec nebavte, to že je to podvod ví každý rozumě uvažující člověk. To že nemažou při změně regionu data starého regionu se může Gitalu velmi rychle vymstít!! Vzpomeňte si co udělal Gital v době, kdy Skylink (tehdy TT) testoval MarkizuTT, tohle se jim může vrátit jako bumerang!!! |
Zip |
03.01.2009, 08:51.28 | |
RE: skylink vs gitalprosímtě wiking 18 nahodí téma, pak si odpoví-nudí se a my se asi zblázníme ne? :fuming:Tě gital musel pěkně vytočit, viz dole tvůj příspěvek :laughing: :laughing: Já to mu natolik rozumím, že tě i chápu (karta 2000,- Kč najednou doplatek 400,- Kč za novu, pak 200,- Kč doplatek za NC a stv-jako prodejce jsi se z toho ;P )ale s tím podvodem bych to až tak nevykřikoval :scared: PS: když se někdo nudí ať si koupí karty dvě:gital a skylink :8) |
Babui |
03.01.2009, 09:59.49 | |
RE: skylink vs gitalGital mě děsí, protože nevím, co od něj můžu čekat, proto jeho karty prodávám jen na přání zákazníka. Jeho nepřehledné změny tarifů (nejpre neomezené, poté standart CZ & SK, nyní základ ...) ...., v tom už se ani oni sami nevyznají!!Poslední ukázka nenažranosti je "test zájmu" o 2 programy pomocí SMS. Kdyby to byl opravdový test zájmu, nebylo by to podmíněno Géčkem a mělo by to masivní informační kampaň!! :-/ Dokonce jsem byl nervózní i z majetkových vztahů, naštěstí Media Vision tomu dala jakouž takouž jistotu! Ale, jak tvrdí jeden můj kolega, Aspoň je nějaká rejže z prodeje kupónů! :))) :))) U Skylinku není sice žádná další rejže, ale jsou tu jasně daná pravidla, Na kartě jde to a to, v případě zájmu o NC + STV tolik (190,-), v případě zájmu o Novu + NC + STV tolik (490,-). Pokud zařadí nový program, je buď v Multi bez nějakých dalších testovacích poplatků, nebo za jasně daných pravidel v základu. Cena HD balíčku je jasně stanovená, nevím sice jak dlouho udržitelná, dle mne ovšem s rezervou na cca 5 nových HD kanálů. To je ovšem zatím v plenkách. Hotové, fertik, jednoduché jak facka. Ještě si dovolím poznámku k Nově. Ta na satelitním nebi CSLink & Skylink udělala takový guláš, že jen díky této odpadové stanci je v tom takový galamatiáš!!! ;P ;P :bomb: :O Začalo to TV Nova, poplatek, přidali Novu Cinemu (boha jeho zase) poplatek, a jako bonus Nova HD, zase poplatek. Věřte tomu všichni, že za STV ty poplatky nejsou, ani nemůžou být!!! :-/ :O |
Zip |
03.01.2009, 10:55.26 | |
RE: skylink vs gitaldobrá diskuse R^Přesto tvrdím, že to tak tragické není, je jasné že první nadšenci gitalu včetně mě jsme to obskákali nejvíce, dnes nováček je v pohodě, poplatky má zaplacené a géčko na 3 měsíce zdarma, ale i v loni gital přišel s akcí CS-film na rok zdarma což nebylo špatné u tak žádaného prgramu (oproti Nostalgii je to pecka to musíš uznat a není podmíněn géčkem, respektinvě Multi u TT),ale přišla změna frekvence a s ní spojené další problémy... Již více jak 2 měsíce lze u gitalu přeregistrovat tarif za 0,- Kč, vznikne jako bonus géčko na 1 měsíc a i v tomto bonusu si zákazníci včetně nových mohou aktivovatpřes sms 2 nové testovací kanály aniž by si géčko museli předplácet, protože již ho mají formou bonusu (u starších karet prostě je třeba tuto službu aktivat) je mi jasné,že 90% klientů o tom ani neví (nerozumí tomu a net není také všude, natož že mají někde u gitalu zaveden účet) S vyčůranou novou je to faktem, ale byl to právě tento motor, který odtartoval úspěšnost platformy gital na našem trhu. Skylink udělal několik chyb: Zvolill si nejhorší banku v česku (aktivace programů trvá přes účet příliš dlouho) Nemá tak promkaný aktivační systém jako je u gitalu (gital to s tou ČSOB-tuším také nevyhrál ale lze to ošetřit jinak) Nicméně popřeji oběma platformám lepší obraz, nepřidávání programů v SD (spektrum, minimax-gital jsou nedívatelné, to samé u skylinku filmové kanály ořezané a s kvalitou pod psa -údajně chyba u SPI) zaměřit se na HD vysílání, je to jediná cesta v budoucnosti jak se udržet na sateltním trhu |
Babui |
03.01.2009, 11:54.17 | |
RE: skylink vs gitalVíce méně se dá vcelku se vším souhlasit. :)))Co se týče CS Filmu, možná máš pravdu, dalo by se říci, že CS Film je velmi dobrý obchodní artikl Gitalu, proto jej majitel nepovolil Skylinku do Multi a tady se zase dá namítnout, že mezi prémiové kanály tento program nepatří. Nostalgie byla jen reakcí na obchodní politiku spřízněného majitele CS filmu s fa Gital. Na to zase Filmboxy nejsou v Géčku a my jsme v zamotaném kolečku. :))) :-/ Aktivační systém pomocí kupónů je opravdu elegantní, u bankovních převodů je to jedno. S posledním odstavcem lze jen souhlasit, jsem téhož názoru. R^ :)) Jsem zvědavý, co nám oba provozovatele předvedou v tomto novém roku, doufám, že se Gital uklidní s šachy kolem tarifů (že ten poslední je opravdu poslední) a Skylink udrží svou rozjetou linii. Že pozdvihnou technickou kvalitu sat vysílání, tam kde má být a ukončí přidávání mazanin..... Nova, že dostane rozum a o své programy (distribuci vč. plateb) si zajistí sama ....., tím odpadne oběma provozovatelům zbytečné břemeno a budou moci investovat do rozumnějších programů, nebo do zkvalitnění dat toků (nové TP).... Oba rivalové by se také mohli domluvit a zrušit zbytečné duální vysílání některých programů, ale to už jsem sakra daleko! :))) :))) |
Zip |
03.01.2009, 12:03.15 | |
RE: skylink vs gitalJeště k té Nově. Jistě to byl hnací motor Gitalu, nicméně dnes je to již břemeno, kterého nebude tak lehké se zbavit. To si bohužel Gital měl uvědomit dřív!! To, že tam Nova musí být, na to už snad přišli sami. |
Zip |
03.01.2009, 12:25.14 | |
RE: skylink vs gitalo SPI kanálech bych moc nediskutoval, připadají mi jako flašinet, pořád stejné filmy dokola a ráno smyčka. Ráno nevysílají a odpoledne pořád to samé, za ty prachy co chtějí se to nevyplatí. |
fafejt |
03.01.2009, 15:42.14 | |
RE: skylink vs gitaldal jsem si po obědě dvacet....nicméně mohu konstatovat pánové, že je to tak... Při přepínání programů od SPI jsem také hotový hlavně v noci, kde již rok se mohu těšit dle jejich jedné a té samé upoutávky na filmbox HD a nic, prostě ticho :fuming: |
Babui |