02.01.2009, 11:23.07 | |
DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko kartáchtak nevím,čím to a jestli to bylo jen u mně.Když v 16:00 opět měnili klíče,přestala jít oficiální ,poctivě placená karta a celý večer nešel kromě jiných ani třeba ČT1,ČT 2 a td...Co vy na to? |
Piller |
02.01.2009, 11:25.52 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Akú inú radu by si si predstavoval. Zmeň operátora! |
anonym2 |
02.01.2009, 11:30.20 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka.....a proč to jako řešíš na fóru dva dny po události, měl jsi volat 800 900 868!! |
rysavy3 |
02.01.2009, 11:40.02 | |
DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...nepotřeboval jsem to řešit,jen mně zajímalo,jestli to bylo jen u mne anebo to udělalo i někomu jinému.ČT 1,2 chytám minimálně dalšími dvěma zpusoby,o nic nešlo. |
Piller |
02.01.2009, 11:52.20 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...jasne ze to vypadlo i jinym. vytahnout ze site na 10 min. a jedes dal. to si nezkousel, vid? |
blik |
02.01.2009, 12:02.28 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Ja sa im naozaj divim, ze to vobec robia, pretoze jedine co tym dosiahnu je znechutenie svojich zakaznikov, zmenia kluce dva krat za jeden vecer, uz som videl vselico, ale idu len sami proti sebe, stalo sa to aj 26.12.08 cca. 16:10 a o cca. 2 hodiny znovu to iste, niesu normalny a ked to spravili na Silvestra tak to uz bol vrchol a opat presne ten isty cas a opakovalo sa to i o spominany dve hodiny. Niesu normalny... |
street |
02.01.2009, 12:06.42 | |
@ streetplatíš alebo študuješ?Ak platíš - ozvi sa. Ale u nich, nie tu! Alebo zmeň operátora. Ak študuješ, radšej mlč! |
anonym2 |
02.01.2009, 12:08.00 | |
@streetkua este sa budes aj rozculovat ze sa provider brani proti nelegal prijmu.. no to je drzost !!byt na mne tak tymto emusomrakom menim kluce kazdych 10 minut a ver tomu ze system to zvlada a oficialny abonenti ani nepostrehnu zmnenu kluca !! ;P |
Vlado Fogo |
02.01.2009, 12:11.54 | |
anonym2Myslim ze to bolo uplne presne a adresne! |
manesman |
02.01.2009, 12:20.09 | |
Vlado Fogo:Pokud by to bylo jak píšeš, tak poskytovatel jistě nebude váhat a zařídí se dle tebe. Ono to ale tak jednoduché bohužel není... |
technikTKR |
02.01.2009, 12:22.15 | |
...no musim suhlasit s Vladom, pretoze abonenti nemozu pocitit zmenu kluca i keby ho menili kazdych 10minut:-)a co viem tak ziadne vypadky na ofiko kartach neboli cize problem ak nastal tak len u ilegalneho primu resp individualne issues sa mohli objavit .... pekny zvysok dna |
alfasex |
02.01.2009, 12:38.56 | |
@ alfasextak tu sa pre zmenu mýliš. Skutočne sa stáva relatívne pravidelne, že platiaci abonenti hľadia do tmy a musia na svoje náklady kontaktovať priamo DIGI, aby im to sprevádzkovali. Pripúšťam však, že ide najmä o inú procedúru - teda oprávnenia pre karty - nie zmenu kľúča pri boji s nelegálnym príjmom.Ale napríklad aj toto vlákno bolo o tom, že platiaci divák bol pri zmene kľúčov odrezaný... |
anonym2 |
02.01.2009, 12:39.33 | |
@technikTKRs tvojim nickom a taketo veci nevies, mal by si radsej byt ticho, lebo ide to, ale su ine veci pre ktore sa to nerobi...a tie ty nepoznas. |
plesak |
02.01.2009, 12:43.01 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Tymto sa brani? Ved kazdy kto si teraz povie ze si to pojde dat legalne u distributora zisti ze skor ako v maji to mat nebude a tak si zakaznik zoberie radsej ihned kartu UPC a maju po ksefte. DigiTV by si mala najprv vyriesit svoj problem s prijimacmi a az potom robit blbosti (a ani v takom pripade predsa nie na vianoce a silvestra, to mali robit predtym). Stejne si sami narobili problem s prijimacmi, lebo musia mat za kazdu cenu sparovane karty. To uz by pre nich bolo lepsie kym nebudu mat dostatok prijimacov keby ich ludia sledovali nacierno (celu tu dobu nebudu u konkurencie) a potom robit opatrenia. Takto pomahaju UPC aby im pribudali abonenti. |
Billysk |
02.01.2009, 12:44.56 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Ono to tak jednoduché opravdu je. Proč se IDEEA klíče nemění každých pár minut je mi na první pohled taky záhadou.Ikdyž, hned v dalším přiblížení se stává zřejmým, že základ je ve změně systému AU. Pokud totiž už piráti mají funkční AU, je rychlá změna IDEEA klíčů k ničemu. A počet úprav AU samozřejmě taky není neomezený. Skoro bych hádal, že v tento moment už moc dalších variant v rukávu onen provider nemá. Takže zbývá ještě další věc: Poměrně rychlé střídání systémů AU, jenže jak víme, není vůbec jedno jak jednotlivé verze firmwaru karet po sobě následují a i v případech, které jsou "prakticky na jistotu" vznikají u oficiálních předplatitelů problémy. Suma sumárum je nejjednodušší přístup ten, který byl zvolen. Ona totiž taková obyčejná drobná změna ve správný moment "potrápí černochy" celkem dost... :-) |
Louskacek |
02.01.2009, 12:58.27 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Este ktym vymenam kariet,karty nemeni po prelomeni kod. sys. sat. provider ale dodavatel kariet-kudelsky-ako reklamaciu za slaby zabespecovaci system!!!zaplatil vymenu aj polsatu aj premieru a tak isto ich zaplati aj digi.a pre vase info karty sa uz vyrabaju tu na slovensku len je problem so spolupracou novych kariet so starymi primacmi a uz sa caka len na novy soft ktory poslu cez satelit!!! |
furo |
02.01.2009, 13:13.24 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...1. fáze digi bIba: sláva, mám zadarmo hejč-bí-ou.2. fáze: nevíte kde najdu nový klíče na digi? 3. fáze: jak si to rumun vůbec dovoluje, měnit klíče na silvestra. |
vortimond |
02.01.2009, 13:25.52 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...systém by to zvládat každou minutu né li méně,ale spousty lidí se může dohodnout,že při změně klíčů Všichni naráz zavolají na ifolinku,že jim to vypadlo na oficiálních kartách(pár čísel si vždy najdou od of.předplatitelů)a pokud jich bude naráz cca více jak cca 50 musí to provider řešit,ale nemá co řešit,tak se bojí,že to opravdu ovlivnuje příjem,proto radějí to mění méně(odhad) |
cb21 |
02.01.2009, 13:28.20 | |
ToV.Fogo a ostatnýKdo tu píše o tom,že platicí divák nemuže postřehnout změnu klíčů- tak doporučuju si tu oficiální kartu objednat.Píšete o něčem,co nemužete vědět-vsadím se ,že vy jako první máte emu a čumíte a ostatní jen káráte,abyste mlžili.Odříkanýho chleba největší krahíc! Psal jsem na začátku,že jsem P L A T I C Í divák,tak nevím o čem tu jsou některé vaše výlevy.POkud si myslíte,že sem trotl,který nepozná,zda mu oficální karta jde nebo nejde,tak je to tu o s vámi o ničem.A jestli vymení karty nebo ne,vy tu stejně nevyřešíte |
Piller |
02.01.2009, 13:29.21 | |
vortimondmas uplnu pravdu, ja som bol tiez pred rokom rad, ze som mal HBO a pod., ale dnes uz v Digi pozeram iba Novu CZ :))) , pretoze ta mi na Skylink karte SK nejde, takze asi tak, ostatne v programy v Digi ma vobec nazaujimaju a HBO uz vobec ne Rv :))) |
Marian21 |
02.01.2009, 13:40.25 | |
plesak:Ty seš chlapče úplně mimo mísu, těch problémů při změně klíčů je víc než dost a proto to taky žádný operátor nedělá. |
technikTKR |
02.01.2009, 14:23.54 | |
@Pillerby si neveril ale emu nepouzivam .. platim si zaklad a mam ju otvorenu na full, takze ani neregistrujem zmenu kluca@technikTKR problemy pri zmene kluca niesu tiadne.. problem je len jediny ze rumuni maju zlu databazu platiacich abonentov, predsa len na slovensku je to viac ako 200 000 abonentov a v takej databaze zakonite musi byt chaos pokial sa nevedie odzaciatku korektne.. len si spomente na upc kolko karticiek nabiehalo aj na ukradnte boxy a kolko ich nenabehlo ofic abonentom .. bola zmena kariet a aky poriadok maju terazky.. jedna basen |
Vlado Fogo |
02.01.2009, 14:38.41 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Odbočím od polemik zda je emu správné či ne,zda je častá změna možná či ne atd...Ale jedno my hlava opradu nebere co má za smysl ?? změnit v nějaký "sváteční den" během hodiny 2x klíče..přitom je jasné a známé že jsou do max 5-10 minut opět venku.a pak si dají zase 1,5 měsíce pokoj... Opravdu my to smysl nedává učelnost toho to konání. |
pat |
02.01.2009, 14:54.33 | |
pathovory ti nieco-autorske prava alebo sirenie signalu v cudzich krajinach-zo zakona musia-alebo aspon snazit sa zamedzit nelegalnemu prijmu.to mas to iste ako nemoze bit v cr markiza a v sr nova. |
furo |
02.01.2009, 14:55.09 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...účel je v tom, že řada emu-zákazníků má problém naladit nový programy, úplně stejně jako oficiálové. natož přepsat klíče. a otravujou pak přímo toho, kdo jim to prodal. |
vortimond |
02.01.2009, 15:00.08 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Pate, zamysli se. Když víš, jaký efekt má změna klíče (sám to píšeš), jak bys zajistil, aby co nejvíc bolela? Jedině tak, že necháš lidi nabažit klidu, čímž stoupne jejich "dráždivost v mimořádných situacích", a pak jim do toho budeš vrtat co to dá zrovna v tom nejnevhodnějším okamžiku (mistrovství ve fotbale, Vánoce, Silvestr, atp.)... :-) |
Louskacek |
02.01.2009, 15:01.41 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka......a nebo jak píše Vortimond. Tohle je taky "nejpříjemnější" na Vánoce a podobně... |
Louskacek |
02.01.2009, 15:15.12 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...mne to este nevypadlo a to mam digi od uplneho zaciatku, este som ani raz nemusel volat na ich infolinku |
mjamriska |
02.01.2009, 16:00.16 | |
@Louskáčekjojo dává to smysl jediná obrana taková psychologická.Ale kadopádně je to takové zoufalé kopání nožičkama naprázdno před smrtí. |
pat |
02.01.2009, 16:27.05 | |
managéri digi tvrád by som vedel kam títo ľudia z digi chodili do školy ,sú pay tv platformy ktoré idú cez sviatky volne získajú si tým zákazníka.Naproti tomu , vianoce sú sviatkami pokoja a mieru,tak prečo nebodnúť nepriateľa odzadu do chrbta práve teraz, keď na to počas celého roka nemajú? |
sumec |
02.01.2009, 16:27.57 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...No jo, je to svým způsobem zoufalé, jenže co jiného s tím mají dělat, když už je to v téhle fázi? |
Louskacek |
02.01.2009, 16:51.48 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...ahoj. som tu ešte nový v zabehu. Priznam sa bez mučenia, čumím na digi načierno ale každopadne kluče si viem zabezpečiť inak ako tu.Ale nie toto som chcel. Keďže digi vysiela ako pre čechy, slovensko aj maďarsko - to ostatné nespominam kvoli jazykovej bariere, je to pre mna zaujimave.Ale len do chvile, ked som sa dozvedel ze oficialne sa mozem rozlucit s madarskymi stanicami. Hned vsak predajca pošepkal, ako to možné je.A navyše ma to nič naviac nestálo.No povedzte kto z vas by si kupil aj oficialnu kartu na slovenske digi napriek tomu že si zabezpecil neof.prijem na maďarske? Alebo inak. Digi mohlo inak vyriešiť kódovanie pre jednotlivé krajiny. |
bobo11 |
02.01.2009, 17:04.32 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Když už se bavíme o tom jediném a možném momentálně "psychlogickém kodování" tak bych to pochopil třeba celé svátky každých 10 minut to pak opravdu má smysl a asi to dovede i otrávit ale 2x za hodinu a dost je zoufalost.ale zda to vůbec každých 10 minut po dobu např 10-12 dní je možné(i to něco stojí) nevím jen polemizuju a hádám a zase možná píšu blbost.. Ale někdo předpokládám zkušenější tu už naznačoval že to možné je proč to tak není nevíme :)) |
pat |
02.01.2009, 17:06.45 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Ano, toto je jedna z mála "šlechetných" věcí na které je emulace dobrá - výuka cizích jazyků na "normálních" televizních kanálech... |
Louskacek |
02.01.2009, 17:08.49 | |
primitívneako vždy,tieto DIGI" treba zmraziť na začiatku... R^ :fuming: ,chytrakov len pribúda.... R^ :laughing: |
mat |
02.01.2009, 17:13.20 | |
RE: DIGI TV na Silvestra výpadek i na ofiko ka...Ja som nemyslel výuku cudzích jazykov, ospravedlnujem sa, ja ovládam madarcinu a chcem pozerat madarskú tv. Ale s tou vyukou je to pravda. |
bobo11 |
02.01.2009, 18:44.56 | |
Digi Tv na Silvestra...Dobrý večer,tak jak tak koukám opět měla DIGI TV zdarma reklamu a ani nemusela moc přemýšlet,párkrát změna klíčků a mluví o nás celá vých. Evropa a o to myslím jim hlavně šlo. Zatím se zamezením pirát.příjmu nebudou dělat nic. Možná v budoucnu,ale za těch pár stovek ? Myslím ,že ušlý zisk jim nahradila uspora peněz za reklamu. A možná,že se mýlím,no tak hezký večer. |
Jendaj |
02.01.2009, 23:31.51 | |
Digi Tv na Silvestra...Tak chlapci na Silvestra som fotrovcom požičal môjho Octagona,pretože ofiko Digi TV prijímač vypadol a ani prd,takže tu zbytočne nedrýstajte,že pri zmene kódov to abonent nepocíti.cb21 mal som podobný nápad. |
Rasto |
07.01.2009, 09:41.06 | |
Digi Tv na SilvestraTak pánové -Pozor- Vlado Fogo má zaplacenou Digi základ ale má to rozšířené na full-on nekrade!!!On je totiž K:O.K.-T!!! |
donkarlos |