Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.01.2009, 08:13.14

Babui a ostatní sateliťi.

Čus chlape,poradíš? Jakej cam.modul do máho He@da SD8500? Potřebuji nějaký odkaz,kde ho koupit a také,kde budou ochotni mi ho naprogramovat. Jinak doufám,že si Silvera přežil!!!! Díky badis.
uživatel
badis
02.01.2009, 13:29.54

@badis

a./ záleží co od něho předpoklídáš a na co ho budeš využívat/karty,nebo samotný modul-rozšířenéEMU/
- v prvním případě bych využil Diablo verzi 2.2/karty cslink,sklink ok,
- v druhém případě diablo 2.3 rozšířený příjem: CANAL nordic 1W/conax,/Digitalb-16E /Eurobird 9E BASIS2 německé programy/conax/ ,dále kabelkiosk ATLANTIKBIRD 2 8W německé programy včetně /bundeligy sportovních/ conax a jiné platfomy jako Digi ,Kabel d atd. ale to jde běžně i EMU.Jak to ale dlouho takhle půjde,to Ti nikdo nezaručí,ale v diable jde vždy něco navíc,než v EMU.
uživatel
hery
02.01.2009, 14:59.34

@badis

jinak všechny moduly/Cryptoworks,Zeta cam,Diablo 2.2 a 2.3 a jiné lze získat na netu,nebo z/ omka,olmi atd./ a programování zetacam,diabla atd, lze budˇzakoupíš programátor CAS3 a nebo kamarádi zařídí,to už není problém!!! :8) :8) :8)
uživatel
hery
02.01.2009, 18:37.02

@badis

už si se na to ptal minule a spousta lidí ti poslalo i odkazy, zajdi do obchodu kup modul, tedy pokud máš na mysli používat dvě i více karet
uživatel
Babui
02.01.2009, 19:21.44

Babui

Jasně ptal jsem se. Poradils cam.modul Cryptoworks Iredo bílý. Ale potřebuji ho koupit od nějaké firmy,která mi už nějakej dobrej soft,do tohoto modulu nahraje!!!! Na to se ptám chlape.Já osobně nikoho neznám. Doufám,že jako satis nějakou firmu znaš,která prodává i naprogramované cam.moduly. badis.
uživatel
badis
02.01.2009, 19:44.18

@badis

neblbni do originálu se nic nenahrává soft na funkčnost správnou již obsahuje a umožňuje auto nebo manual update přes ferkvenci ORF na satelitu Astra1
uživatel
Babui
02.01.2009, 21:34.51

Babui

Jsem to asi blbě napsal,když koupím Diabla tak s jakou verzí 2.2 nebo 2.3. Tak asi tak!!! Můžeš poradid.Jo a jinak,díkes všem saťákům za rady. badis.
uživatel
badis
02.01.2009, 21:48.32

@badis

jooo tak to je jiný kafe, samozřejmě že revizi 2.3, ale k tomu potřebuješ programátor CAS3, mrkni na gsmobil,olmi nebo do německa...ale pozor bylo by vhodné také uvést jaké chytáš družice nebo máš motor, aby jsi to vůbec využil
uživatel
Babui