28.12.2008, 13:41.31 | |
MTV Unlimitedvie mi niekto dat typ kde sa da pohodlne zakupit aj na 1 ci 3 mesiace MTV dobijaci kupon z nejakej nemeckej,rakuskej stranky? vsetko co som nasiel cez google su len take kde sa to da objednat len pre D,AT ci Svajc. viem ze sa daju kupit aj na SK alebo v CR , ale tie su predrazene az o tisicku. tak ak niekto ma typ na nejaku e-schop stranku (naj nemecku)kde je cena primerana nech helfne. dik |
viliamko |
28.12.2008, 13:43.30 | |
RE: MTV Unlimitedhttp://www.techniradio.de/Pakete/?paketID=3 |
Jupi |
28.12.2008, 13:51.40 | |
RE: MTV Unlimitedna tej stranke sa uz aktivuje , ael nikde tam nevidim moznost ten kupon objednat a zakupit.. |
viliamko |
28.12.2008, 13:57.31 | |
RE: MTV Unlimitedinak mtv hits a vh1 idu momentalne free |
viliamko |
28.12.2008, 14:30.20 | |
re :Zkus to na ebay.de ,tam zaplatíš přímo cenu dotyčnému a on ti pošle kód z kuponu emailem,nebo SMS.Výhodnější je roční předplatné.Jinak tady u nás CB21,zkus ho kontaktovat,prima člověk.Když jsme u toho,tak je to také nelegální,sic to zaplatíš,neboť tato karta není určena pro ČR,tady je zatím jedinou "správnou" cestou k MTV balíku UPC direct. |
lubbik |
28.12.2008, 14:43.03 | |
RE: MTV Unlimitednelegalne ..pokial nasi predajcovia oficialne a legalne predavaju MTV pristupove karty a ku nim aj predplatne kupony tak ja si to legalne kupujem , a co s tym doma urobim ,to uz je na mne, mozem si s tym kuponom natierat aj maslo na chleba ved :laughing:od cb21 mam pristupovu kartu ktoru mi zaslal , tak ak to tu bude citat , nech mi da typ aj na tie kupony lubbik inak aj tebe dik za typ, je aj to riesenie , len myslim ze je to so znacnym rizikom ze ta niekto moze obtiahnut ,nie ? |
viliamko |
28.12.2008, 18:31.42 | |
re :Není zač,zkusil bych toho CB21,ten má roční kupon za litr.Nelegální to je,asi tak,jako když tady v ČR provozuješ kartu ORF,nebo anglickou SKY atd,že se to tady prodává,nic neznamená.Třeba Omko MTV stoplo,neboť to nebylo úplně čisté a jelikož jsou výhradní zástupci Technisatu,tak na tom něco bude... Každopádně to není klasická zlodějina,jako,když se patchují příjmače na DIGI,nebo ještě dříve Czech Link,nebo UPC direct. |
lubbik |
30.12.2008, 09:05.45 | |
re:Muzes pouzit ebay, vcetne CI karty to neni cenove spatny. A bezproblemove to poslou kam chces. Registrace se dela na netu + musis naladit MTV Music kanal, nechat tam bezet kartu cca 1hodku. |
streki |