27.12.2008, 21:16.57 | |
Nova HD, kostickuje, vypadava zvukjá vím, že Skylink neodpovídá za kvalitu vysílání, ale já si koupil ke Gitalce ještě Skylink abych měl HD a vidím, že jsem se asi unáhlil...no co...aspoň budu mít čím ráno škrabat okna u auta.. |
žlab |
27.12.2008, 21:18.40 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukprosím admina o smazání - omyl jsem se překlepl. dík |
žlab |
28.12.2008, 09:22.47 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvuktak tak, zpravy se treba prezit daji, ale film je o nicem, a kdyz by si ho nekde treba nahraval tak u je to uplne o nicem :) HD je v Cesku o nicem. |
eelke |
28.12.2008, 10:04.43 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukDevadesát procent problémů s HD je v rukách.V Česku je o ničem leda dost neschopných lidí, ti kdyby zmizli nějakým zázrakem, to by byl rok 2009 krásný. Problémy s HD NOVA ovšem jsou. U některých pořadů. U jiných nejsou vůbec. Těžko říct, co v tom je, vypadá to na nějaké chybné časové značky, nebo něco tomu podobného. Záznamy jsou povětšinou ok, i když je při koukání artefakt. Kanálů v HD je dost, není jenom HD NOVA, na které je navíc úplně blbý program - stejný jako na SD NOVA - není tam prostě vůbec, nač koukat. |
Antonín |
28.12.2008, 10:25.09 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukto je svata pravda nova HD...to uš ORF1HD zvouček 1aaa...obraz neporovnatelně lepši ale sme v ČR tak mame novu HD no nechamee překvapit co nato ČT to bude aš to bude :bomb: ale jak to bude vypadat a těch članku co tady pak bude |
cochtanek |
28.12.2008, 11:08.05 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukDevadesát procent problémů s HD je v rukách ...To si ako myslel ze si to samy robime ze nam to kostickuje a vypadava? Nova to nejako chybne vysiela a my sme blby? To si tym chcel akoze povedat? |
Billysk |
28.12.2008, 11:15.16 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukSamozrejme, ze to nema v rukou uzivatel, to je nysmysl. Problem je primo na vystupu ze supermoderniho studia TV Nova, protoze na vstupu opticke trasy do Blavy je to uz spatne. Technici o tom vedi a resi to, Skylink na to tlaci, aby to dali dohromady, ale jsou svatky ...nikdo nikde.Doufam, ze tim je to vysvetlene a dalsi diskuse na tomo tema je zbytecna. |
007 |
28.12.2008, 14:43.23 | |
Nova HD, kostickuje, vypadava zvukBez urážky, ale že je to už zhruba měsíc, to už je dost blbý!!! Doufám, že s tím už konečně někdo něco udělá.Někdy NOVA HD opravdu překvapí (viz. Zlaté oko), ale jestli to bylo nativní HD nebo ne, těžko říct, každopádně by to měli uvádět v programu nebo v EPG. Pěkný příští rok přeju!!! |
Dave C |
28.12.2008, 19:07.09 | |
RE: Nova HD, kostickuje, vypadava zvukNo dneska jsem chvili koukal na HD Novu a byl to des. Dela to na TF7700HSCI i na Koscom HD7400 ve ctecce i v modulu, takze tuhle HD kvalitu at si strci nekam. je to fakt ubohe. |
J a |
30.12.2008, 09:11.06 | |
Re:HDJJ zlobi to i na Mascomu MC2300HDCI, ostatni HD kanaly jsou bez problemu. Musime tedy pockat na tu optiku. Ale rozdil je u nekterych programu slusnej. Skoda, ze Nova HD nevysila nativne alespon v 16:9. Je divny, ze TV sis tim obcas poradi obraz roztahne a obcas proste jsou videt pruhy. |
streki |