Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.12.2008, 22:30.40

UPC - Dalsi vianocny darcek..

vcera som tu cosi pisal uz o UPC a ich cenach.dnes som im rano zavolal,ze doteraz som platil 432 SK,a teraz 505 SK.ona mi na to povedala,ze tych 505 SK bola len nejaka adekvatna ciastka,ze odteraz za zaklad a plusko,budem platit 989 SK.No to som skoro na zadok spadol aj s telefonom.tak som povedal ze chcem zrusit zmluvu.tak povedala,ze je 3mesacna vypovedna lehota,alebo mi ponukne zlavu,510 SK mesacne na 2roky.mna by vsak najviac zaujimalo,ze ako prisli na tu cenu 989 SK ?ved to neni normalne!co s tym chcu dokazat?Banda jedna....
uživatel
gabricius
24.12.2008, 00:24.43

Trochu se zamysli,

a spočítej si to,oni se snaží udržet cenu,ty chceš jít níž,buď se domluvíte,nebo to zrušíš,cenu bez smlouvy ti navýšit nesmí.
uživatel
spyko
24.12.2008, 01:11.49

RE: UPC - Dalsi vianocny darcek..

nejak nechapem co na tej cene nie je jasne?Iba ak to,ze mi vychadza este trosku viac...Ja som bol dnes tiez (radsej osobne) dat vypoved v Upc.Mne sice nepovedali kolko budem platit pocas vypovednej lehoty ale ak sa pozriem na to co som pred 2 rokmi podpisal tak mi je jasne ,ze to bude 998,- (799zaklad + 199plus).Samozrejme som s tym ratal ked som sa im upisoval.Ponukli mi moznost pokracovat dalej v akciovej cene co je tusim 355 za zaklad ale slusne som odmietol aj ked sa snazili aby som im udal dovod preco to uz nechcem...
Posledny rok som uz kartu od Upc pouzival len na VH1 classic a Mtv Dance,obrazova kvalita ostatnych stanic je podobna ako u digi tv a aj ked tych necelych 12 euro nie je vela radsej podporim multi od Skylinku alebo G od Gitalu...
uživatel
satelit1
24.12.2008, 09:47.48

UPC - Dalsi vianocny darcek..

Ja to mam tiez.Je to SVINSTVO ale tak to je v zmluve... :8)
uživatel
Jurgen