Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.12.2008, 19:56.31

bobbik

Mám jednu dúfam že nie príliš drzú otázočku. Ako ste pane spokojný prípadne nespokojný s DM 8000??? Ako som sa dočítal mi na slovensku sme znovu pozadu, aj ked cena je pre slováka dostatočne odstrašujúca. Spravíte nám chut na niečo čo tu ešte nemáme?
uživatel
amarilda
23.12.2008, 20:27.56

Pane

Vem si čižmi a chod do krčmi tam ti otázočku zotpovedaju : Spokojný připadně nespokojený- uvydíš
uživatel
VYDRA004
23.12.2008, 21:01.18

Pane vydra OO4

Do krčmy nechodím, je možné že velké množstvo slovákov ano, neviem to presne. Oslovenie pane používam zo slušnosti, pretože som si s pánom bobbikom nepotykal. Já som slušne položil pánovi bobbikovi otasku ohladom DM 8000 pretože ako včera napísal vlatní túto novinku, já len dúfam že pán bobbík bude mat viac pochopenia pre moju zvedavost. Prajem krásne vianoce a dúfam že prestane ten vietor.
uživatel
amarilda
23.12.2008, 21:41.56

Pán amarilda

No vichr přeci musí přestat.A bobik Vám dá určitě vjedět ohledně DM 8000 přeci si to nenechá prosebe !AHOJKY ŠŤASTNÝ A POHODOVÍ
uživatel
VYDRA004
24.12.2008, 06:20.29

Zatím trochu

rozpaky. Na Gemini 3.9 všechno velmi dobře chodí, obraz je pěknej i když nevidim rozdíl s Comagm HD = vychází na stejno jak v SD tak HD. Jen nemůžu roychodit nahrávání, místo na HDD se to snaží nahrát do flesky, špatně namoutovaný disk, mé snahy jsou zatím marné!
uživatel
bobbik
24.12.2008, 10:00.18

RE: bobbik

Dakujem Vám za prvotnú informáciu, prajem pevné nervy pri doladovaní DM 8000 a teším sa na dališie info. Prajem všetkým hlavne pevné zdravie, a ako sa hovorí u nás stavbárov (ostatné si vyfaktúrujeme). :)))
uživatel
amarilda