22.12.2008, 20:41.56 | |
Technisat HD S2 po továrním nastavení nefungujeVčera jsem žádal o pomoc, jak nastavit druhý tuner.V obchodě mi poradili, že mám otestovat zapojení vstupu od satelitu samostatně. Protože při zapojení 2. tuneru byl přijímač bez signálu, restartoval jsem ho do továrního nastavení. Potom jsem nastavoval vše od začátku. Po najetí však přístroj nepřihlásí žádný satelit ani na jednom tuneru. Mohu pouze pracovat s menu a s nahrávkami na HDD. Udělěl jsem někde chybu, nebo je vadný přijímač (je nový z 19.12.). A mám veselé vánoce |
kosi |
22.12.2008, 21:20.02 | |
Technisat HD S2 po továrním nastavení nefungujePokud někdo znáte řešení, předem děkuji. |
kosi |
22.12.2008, 23:18.03 | |
RE: Technisat HD S2 po továrním nastavení nefu...tov. nastavenim se ti vse vymaze, musis to znovu nastavit, antenu, diseqc, progr., rec, atd. |
docdoutnik |
22.12.2008, 23:19.39 | |
RE: Technisat HD S2 po továrním nastavení nefu...zalohoval jsi si setting na USB flasku?,pokud jo, tak jenom prehrat. |
docdoutnik |
23.12.2008, 07:00.22 | |
Technisat HD S2 po továrním nastavení nefu...Taky jsem si všiml, že po odpojení LNB1 mi přestal indikovat přítomnost signálu na LNB2. Je to dané tím, že LNB2 je určen hlavně k PIP a nahrávání 2 programů zároveň jen za přítomnosti signálu na LNB1. Po připojení LNB1 mi naskočí signál i na LNB2. Provozovat LNB2 samostatně nelze! To asi proto, že vstup LNB1 je pro příjem HD a LNB2 jen pro SD kvalitu. Toto jsem odpozoroval při testování příjmu monoblok + singl, tzn příjem 3 družic zároveň. |
fafejt |