22.12.2008, 19:35.07 | |
Gital este razAsi pred troma mesiacmi som ju kupil a riadne zaregistroval a az dnes som zsi kupil stieracie kupony za 1000 KC a Zaplatil Neplatene programi na neobmedzene. Gecko mi este stale na nej ide ale neplatene Ani jeden. Overil somsi kartu na Gital stranke a tam je Gecko promo 3M do 23.1 2009 A neplatene bez omezeni. Pitam sa preco neidu? Ako dlho treba cakat kim to nabehne? Dakuem |
Pipo |
22.12.2008, 19:54.32 | |
RE: Gital este razJestliže máš na kartě zápis neomezeně a géčko ti jede tak bude pravděpodobně zakopanej pes na straně Gitalu. Zkus přepnout na čt1 nechat to přes noc zapnutej sat, ráno uvidíš. Pak jedině mail nebo telefon přímo na gital,ale teď před svátkama nevim nevim ;) |
slapet |
22.12.2008, 19:54.48 | |
RE: Gital este razNepytaj sa tu,napis mail Gitalu |
Blooddog |
22.12.2008, 20:07.21 | |
RE: Gital este razNech na satelitním přijímači přepnutý na ČT1. Pokud máš přijímač s certifikovaným systémem Cryptoworks, tak ti zápisy přijdou. Nikam to nepřepínej, ani nevypínej (ani stan-by).Pokud do dvou hodin zápisy nepřijdou, tak zkus vyhledat znovu programy ČT. Pak to stejně nech v provozu přes noc. Ráno tam snad už zápisy budou. To že máš na stránkách Gital-u napsaný nějaký termín, to znamená do kdy máš tu službu předplacenou. Neznamená to, že ty data máš zapsaný na kartě!!! Pokud máš v menu přijímače volbu na výpis oprávnění z karty, tak se tam podívej na skutečný stav tvojí karty. Pokud ale nemáš certifikovaný Cryptoworks, tak si musíš hrát a hledat. Nevím kolik existuje způsobů pro kolik přijímačů. Potom je jednodušší vzít kartu k někomu, komu zápisy chodí (třeba do satelitní prodejny) a tam chvilku počkat. |
colombo |
22.12.2008, 20:54.24 | |
Pre colombaMam Sab Ultimate HD A Diablo 2.2 |
Pipo |
22.12.2008, 21:18.54 | |
RE: Gital este raz"Mam Sab Ultimate HD A Diablo 2.2!Gratuluju. Sice vůbec nevím co je to zač, ale máš to. S konkrétním přijímačem ti neporadím. A když máš diablo, tak seš trošku výzkumník, takže si s tím musíš pohrát. A nebo snad poradí někdo, kdo má více znalostí. Pouze pro informaci: teď jsem si aktivoval dva nové programy od Gitalu a zápisy mi přišly během deseti minut (na Dreambox). |
colombo |
23.12.2008, 03:58.04 | |
RE: Gital este razSAB Ultimate stejne jako Octagon 918HD,zapisy na karty v pohode,dokonce se da i v interni ctecce zjistit aktualni zapisy na karte,to na Diablu nejde.. |
gsmobil |
23.12.2008, 08:26.19 | |
RE: Gital este razPozri sa v multicame ci mas potvrdene EMM for cryptoworks,v tom stvorecku to zakrizkuj.Mne to pomohlo.Zdravim a pekne vianoce aj ostatnym. |
Ytem |