22.12.2008, 18:47.27 | |
Analogový příjem polské televizeMožná to sem vůbec nepatří, ale pokud se zde vyskytují jedinci, kteří ještě dnes sledují (třeba i velmi příležitostně, jako já) analogové pozemní TV vysílání z polského vysílače Sněžné jámy (Krkonoše) - můžete zde sdělit své momentální zkušenosti? Jde mi o to, že v mém bydlišti (hranice okresů Svitavy a Ústí nad Orlicí) několik posledních týdnů registruji poměrně výrazné zlepšení signálu programu Polsat (K47) z tohoto vysílače. Ten byl doposud znatelně horší, než programy TVP1 (K30) a TVP2 (K35), nyní je kvalita srovnatelná, tedy velice slušná. |
PeVy |
22.12.2008, 19:19.55 | |
RE: Analogový příjem polské televizeSchvalne jsem otocil Colorku a opravdu to hraje, signal mam sice rusen silnym signalem z Kojalu na K46 ale hraje to. Jsem jeste cca 40km od Svitav smerem na jih.Ostatni kanaly mam obsazene, takze nemuzu posoudit. Ale ti bude jen zmena prijmovych podminek. Schvalne to zkusim zitra u mamky v Boskovicich, tam se sice s obtizemi ale daly prijimat polske programy, antena tam jeste je, sice uz par let mimo provoz po prechodu na sat, ale zkusim to jen tak ze zvedavosti :) |
J a |
22.12.2008, 20:01.06 | |
PodmínkyTo nebude podmínkami, u nás se polská televize chytávala běžně a ostatní programy z tohoto vysílače (TVP1 a TVP2)jsou již řadu let (i nyní) stále stejné (myslím signálově). |
PeVy |
22.12.2008, 23:34.37 | |
RE: Analogový příjem polské televizeHmm, škoda, že už karboflexka ukončila pozemní(analogový, digitální u mě nikdy nezačal) příjem u mě doma. Jsem totiž ve Slaném chytal Ještěd a Sněžné jámy byly tím směrem, tak jsem také chytal TVP1 a Polsat, pokud se dobře pamatuji. :crying: |
kubisek |