Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.12.2008, 21:17.16

Nové programy Skylink

Tak se dnes za mnou stavil obchoďák ze Skylinku na pokec o další spolupráci a vypadlo z něj, že se můžeme docela těšit. Příští rok naběhne v základu kromě Barrandova i Prima 2. A co je lepčí, tak co nevidět naskočí i Discovery HD, National Geographic HD a ještě další 3 kanály v HD, které jsem si bohužel už nezapamatoval - neboť první dva zmiňované mi udělaly obrovskou radost. Ledy se hnuly...konečně!
uživatel
Diaboltp
15.12.2008, 23:08.23

RE: Nové programy Skylink

na co se mužeme těšit? když barandov TV i prima 2 budeme mit zadarmo na DVB-T kdyby rači zařadili MGM, sport1 nebo NASN
uživatel
1801
15.12.2008, 23:13.46

@1801

Kanály bez CZ alebo SK jazyka sa tam asi len tak neobjavia.
uživatel
PeterHumax
16.12.2008, 01:02.35

RE:...

tak na MGM ma vyhradne prava UPC:-P
uživatel
alfasex
16.12.2008, 08:41.53

Keby to vysielali v SD tak by to bola potešujúca správa ale v HD? Koľko percent domácností má doma HD prijímač a koľko je schopných platiť za HD kanály? A až budúci rok? SkyLink tvrdil, že sa máme do Vianoc na čo tešiť, to sme sa mali tešiť na EPG? a ja že na nové stanice.
uživatel
palo
16.12.2008, 09:13.50

No LCD má už mnoho lidí ale bohužel koukají jen na pozemák , takže nevyužité LCD. Čím větší nabídka HD kanálu bude tím více se budou kupovat HDpříjmače. Jinak super zprávy o new HD kanálech, už jen i NOVA HD mi dělá radost.
uživatel
frank1
16.12.2008, 13:16.23

@pato:

Přijímaču HD je už docela dost.A za HD programy se holt platit bude a to všude na světě.Jinak by se jaksi ani vysílat nemohly.Kdo to bude chtít milerád si to zaplatí,zvláště v našem jazyce.
uživatel
hobo