15.12.2008, 20:06.22 | |
GitalPoradí mi prosím někdo,jak rozchodím gital .včera jsem ji koupil,je v kuse zapnutý satelit s vloženou kartou (kvůli nějakým impulzům)ale stále mi nic nehraje.Tedy kódované programy.volné hrajou.Kartu jsem zaregistroval již včera.Na gital lince mi nepomohli - musím říci že jsem byl až překvapen arogancí a neochotou,ale to je vedlejší)může na to mít vliv koncesionářský poplatek.nikdy jsem ho neplatil,bydlel jsem ve společné domácnosti s plátcem. |
![]() doktorcz |
15.12.2008, 20:13.48 | |
RE: Gitalpředpoklady jsou: správná družice, licencovaná čtečka nebo modul, správně zastrčená přístupová karta, zapnuté nejčastěji nějaké ČTéčko |
![]() poky1 |
15.12.2008, 21:22.35 | |
RE: GitalMám stejný problém. Registrace GITALu v sobotu, doposud karta nejede (zkoušeno na TECHNISATu a HOMECASTu), na několik mailů na servis@gital.cz žádná odezva, kontaktní telefon GITALU má neustále obsazovací tón (cca 20 pokusů během dnešního dne). Opravdu nevím, co si mám myslet... |
![]() mcmilanek |
15.12.2008, 21:57.26 | |
RE:doktorczAký máš prijímač? |
![]() letas |
15.12.2008, 23:00.18 | |
RE: Gitalhlavne jestli je dobre vlozena a v menu ji prijimac vidi :8) |
![]() uai1 |
16.12.2008, 00:52.05 | |
RE: Gitalpřesně tak... tazatel hodí dotaz, pak asi na 24 hodin "odběhne" nevím proč ho vůbec dával :fuming: :fuming: a diví se, že mu to nejde a diskutující se mouhou uptat..V každém návodu i z hyper marketu je návod nebo příklad jak se tam kartička strká, nechápu proč ihned registrijete kartu, když máte "zkušební období" a po skoncčení v klidu zaregistruji a nové zápisy přijdou do 5 minut, zásady jsou zcela jasné pokud se na něco ptám alespoň uvedu typ stroje, co se týký mcmilanek zresetuj stroj (doufám, že máš signál,a že vidíš ČT24 z astry3) vlož správně kartu a čekej na ČT1 teď nově i prima. Zkušenost nedávno jsem aktivoval na jednom výběhovém modelu kartu skylink (bude CR) SK provider naběhl do 3 minut na české programy jsem čekal hodinu... |
![]() Babui |
16.12.2008, 10:34.56 | |
RE: BabuiOmlouvám se, jestli má reakce někoho popuzuje. Šlo mi hlavně o to, že GITAL nijak nereaguje na dotazy. Karta je vložena dobře, stroj nahlásí načteno, ale po chvíli žádá o kontrolu karty. Na ČT1 jsem čekal přes půl dne a stále tma. Jinak všechny nekódované kanály OK včetně ČT24 na ASTŘE3 - signál vynikající.Ještě zkusím ten reset. |
![]() mcmilanek |
16.12.2008, 11:16.16 | |
RE: Gitala jsi na spravné družici jede ti volně očko,ja u gitalu neměl nikdy žádnej problém kartu aktivuji cca až po tydnu protože ti to hraje 14 dnu bez aktivace je to odzkoušeno R^ |
![]() kimi |
16.12.2008, 11:21.11 | |
RE: GitalTo vypadá, že jsi na astře 1, nalaď to očko. |
![]() kuba |
16.12.2008, 11:41.48 | |
mcmilanekPo resetu vše OK. Díky |
![]() mcmilanek |