Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.12.2008, 19:36.56

pre Gespa alebo kompetentní

práve mi odišiel asi môj Kaon 570 CX, prejavuje sa to tým že sa vôbec nedá zapnúť a nereaguje ani na sieťový vypínač,už sa to stalo asi 2 krát ale potom to rozchodil, poradťe kde je problém v napájaní? Kde sa to dá urobiť čo to obnáša a hlavne stojí, alebo kúpiť nový stroj, bože ten mi toľko pomohol pri montážach sky linku a mám na to momentálne sky link aj gital, ešte že je v obývačke digi tv.dík
uživatel
Tami
15.12.2008, 20:06.11

RE: pre Gespa alebo kompetentní

no este pred rádobym experimentovanim trafopajkou to skus poslat. adresu na mna najdes trebars aj to vo firmach
uživatel
Vlado Fogo
15.12.2008, 20:27.58

skús poslať adresu mailom celticfc.jk@atlas.sk alebo united.sk@zoznam.sk, nejako ťa nemôžem nájsť som asi slepý, a prosím ťa odhadom cena opravy či to radšej neotrepem o stenu :laughing:
uživatel
Tami
15.12.2008, 20:38.48

no ak si sa nepokusal prerobit ho na nieco s emu tak oprava bude v pohodicke .. cena opravy sa neda urcit podla tvojho popisu, kazdopadne vzdy kontaktujem zakaznika ak by cena opravy mala prekrocit sumu 500 sk
uživatel
Vlado Fogo
15.12.2008, 20:44.16

nie, všetko origo, neskúšal som nič ja fungujem poctivo platím slovo emu nepraktizujem, môžem ti to zaslať nejako chcem ho dať dokopy naspeť :)))
uživatel
Tami
15.12.2008, 21:05.02

pre vlado fogo

o.k. dostal som to, ja som z TO, mám ešte niečo bližšie, keby to nevyšlo ozvem sa formou sms a poslal by som to.díky moc určite sa ozvem ako som dopadol.
uživatel
Tami
15.12.2008, 23:21.07

ok, rob ako uznas za vhodne, ale pozor ja po nejakom krcmovom opravarovi davat do kopy box nebudem Rv
uživatel
Vlado Fogo
16.12.2008, 20:25.00

Vlado R^ R^ R^
uživatel
letas