Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.12.2008, 22:51.42

UPC.

Mám od Upc Handan CV-6000 DVR s kartou,nejde mi v jiném satelitu,maj to nějak spárovaný. Co mohu s touto dec.kartou udělat,aby makala i v jiném satelitu(vyhodit)? Díky za solidní radu.
uživatel
bobson
11.12.2008, 23:01.54

RE: UPC.

to asi nemas PVR od UPC direct?????
uživatel
pepee
11.12.2008, 23:03.38

RE:

A je to opravdu satelitní přijímač? :))) :))) Já mam dojem že se jedná o přijímač kabelové tv a ne satelitní?? :O :O :O
uživatel
kdoporadi
11.12.2008, 23:11.07

CV-6000 DVR je přijímač kabelového digitálního vysílání, nikoli satelitního. Takže žádnej satelit na tom prostě nechytíš a nechytíš a nechytíš a to ani s dvoumetrovou anténou. Karta je s přijímačem spárovaná, takže ti přijímač bude v kabelovce přijímat jen nekódované programy ČT, Nova a Prima.
uživatel
prochor
11.12.2008, 23:53.53

Nenapsal jsem,že jde o sat.přijímač,akorát tu kartu,když dám do svého satáku tak nejde.Rada asi nebude,není nějaké řešení jak ji odpárovat. Dík.
uživatel
bobson
12.12.2008, 07:38.54

hehe nekolik prizpevku o tom ze to neni satelitni karta ze je to na kabelovku a on znou napise

"Nenapsal jsem,že jde o sat.přijímač,akorát tu kartu,když dám do svého satáku tak nejde"

No aspon jsem se po ranu pred praci mohl pekne odsrdce zasmat
uživatel
Kony.cz
12.12.2008, 09:50.54

No když už je to nakouslý, tak by mě zajímalo, jakým způsobem je kódován signál v kabelovce, zda nejakým klasickým systémem známým ze satelitního vysílání, nebo uplně jiným způsobem.
uživatel
triumf
12.12.2008, 09:59.03

Nikdo Ti tu nepradil já to napravím-dej tu kartu na hodinu do mrazáku a potom ji vraž do satu garantuji Ti že pojede vše.
uživatel
donkarlos
12.12.2008, 10:27.19

@triumf

DVB-C vysílání UPC je kódováno systémem CONAX CAS7. Je to klasický systém známý ze satelitního vysílání. Stačí to jako odpověď? :o)
Jinak..., pokud jde o párování karty, tak opravdu "odpárovat" nejde, protože u tohoto systému si přijímač neustále kontroluje, zda karta, která je tam vložená má správné číslo. Jinak s ní odmítne komunikovat.
uživatel
prochor