11.12.2008, 14:44.56 | |
Přjímače od UPC DirectTak jsem zas měl jeden v ruce po delší době a koukám podobnej šrot jako to co dodává Digi tv a další nemilé zjištění že je spárovaný s kartou jako u digi.Soudruzi u UPC bodujou.Ve finále jsem ho přepral ale byla to facha to vám povim.:-)) |
AB DSR-322 |
11.12.2008, 15:04.29 | |
RE: Přjímače od UPC DirectNo jo, další technikův argument padne. Pokud budu muset používat ten jejich střep, tak jim to vrátím. Mizerná kvalita a ještě k tomu mizerný přijímač = UPC by mělo platit za to, že to někdo sleduje. |
kubisek |
11.12.2008, 15:32.07 | |
RE: Přjímače od UPC DirectAhoj pre tydnem jsem tady o tom psal.Ani nepotrebujou zadnou konkurenci znici se sami. :))) Akorad jsem zvedavej jak to vyresi z tema kartama na rok.A vubec nechapu proc prechazej na nagru.Lukas |
lak |
11.12.2008, 15:38.19 | |
RE: Přjímače od UPC DirectAsi se uz chystaji na prechod na Thor. :laughing: Ke konkurenci. :laughing: |
vlaciha |
11.12.2008, 15:43.11 | |
RE: Přjímače od UPC DirectZeby slevili i na 260 :laughing: asi nehrozi. |
lak |
11.12.2008, 18:08.47 | |
kubisek:To víš hochu - sdílečům karet pomalu zvoní hrana, tak se ani nedivím, že po šlápnutí na jejich kuří oko kvičí jak sviňa na porážce :laughing: |
technikTKR |
11.12.2008, 19:20.04 | |
RE: Přjímače od UPC DirectNo to sice asi ano, ale nas**e to i spoustu ostatních. Třeba mě, ale v mém IP Boxu to vlastně bez sdílení v rámci přístroje ani jinak nejde.Osobně si nemyslím, že by nějak v nejbližší době masivně přecházeli na Nagru3, spíš pozvolna nechají Cryptoworks umřít. |
kubisek |
11.12.2008, 20:55.02 | |
RE: Přjímače od UPC DirectPřevážná většina uživatelů používá dodávaný receiver, přepínají si programy, sledují TV a nic jiného je nezajímá - a těmto je služba hlavně určena. Nikoliv nějakým satelitním fandům nebo sdílečům karet. Takže v pohodě. |
technikTKR |
12.12.2008, 02:08.42 | |
RE: Přjímače od UPC Directjen ať přejdou na nagru a dopadnou jako Digi |
pierrepetr |
12.12.2008, 17:03.25 | |
Vlastní zkušenost s novým UPC přijímačemZhruba před půl rokem jsem se nechal nalákat a objednal jsem si od UPC jejich PVR box, se kterým přišla také nová karta (Nagravision) spárovaná s přijímačem. Následovalo rozčarování: interní disk je stále aktivní, protože timeshift se nedá vypnout, ventilátor rachotí a zapíná se sám od sebe i v standby režimu (jediné řešení je vytáhnout síťovou zastrčku), studený start je 1 až 2 minuty, po zhruba třech měsících nešlo už přijímač ani zapnout, ale bylo třeba vždy provést start pomocí zástrčky (hlásil zajímavou chybu - nedostatečný signál). Následoval telefonát s technikem UPC, který mi sdělil, že to dělá zdroj a že mají vadnou celou sérii, abych počkal, že jim mají přijít nové boxy a pak mi ho vymění. Při té příležitosti mi zrušili platby za box a vrátili je i zpětně. Tak to fungovalo asi další dva měsíce, až jsem jim přijímač vrátil i s kartou a dostal jsem zpět novou Cryptoworks kartu, kterou provozuji ve vlastním Vantage 8000 a jsem spokojen.Radek |
Radek |
14.12.2008, 22:21.24 | |
RadekSamozřejmě to technikTKR nemuže pochopit! |
AB DSR-322 |
18.12.2008, 12:55.43 | |
příjmač DVB-C pro UPCMohl by mi někdo prosím poradit, zda lze koupit přístroj, který by fungoval na kabelový příjem digitálního UPC a měl vlastní harddisk? Mám od nich sice jeden v pronájmu, ale spokojenost nic moc. Díky |
fany |