11.12.2008, 14:20.46 | |
Echostar AD 3000 IPMáte někdo s tímto přijímačem zkušenosti ?Udajně se dost přehřívá a údajně je verze AD 3600 IP v tomto ohledu znatelně lepší. |
DVB |
11.12.2008, 17:17.49 | |
Na svou dobu to byl špičkový stroj...vypomínám trochu nastalgicky. Tomu, že se přehřívá nevěř.Pracoval mi spolehlivě 4 roky jako jediný přijímač a neměl jedinou závadu. Potom jsem jej měl jako "servisní" a nevysadil nikdy. Už jej nemám, daroval jsem jej pro potěšení začínajícímu sat fandovi na hraní. Pokud to budu posuzovat dnes, koncepčně jsou jiné přijímače... Když jej dostaneš za pár peněz nabo grátis, ber to. Hrát to bude dobře ale emu do toho nedostaneš. Jedině CI moduly. Dobře v tom chodil Feecam 2.0 i cryptoworks, jesli by v tom šlo diablo jsem už nezkoušel. |
bob.r |
11.12.2008, 18:02.26 | |
RE: Echostar AD 3000 IPmnel jsem ho taky byl hodne citlivy to co jine prijmace nevzaly tak ten v pohode za celou dobu mi odesla pamnet a po oprave uz semtam blbnul-obcas se rozhodily barvy pomohl restert |
sta |
11.12.2008, 18:47.12 | |
Echostar 3000Aj ja mám doma tento prístroj, ale používam ho už ako pozicionér.Mám tiahlový motor, parabola 120cm, otočím od 75e do 18w.Roky mi spolahlivo slúžil a pred rokom som kúpil Opena820.Mám ich oba prepojené a keď chcem otočiť na iný sat, tak stlačím na ovládači Opena tlačítko tv/sat a ukáže sa mi obraz z Echostaru, kde si natočím tam, kde potrebujem.Potom zase stlačím tv/sat a nabehne obraz z Opena. Keď už chceš emu, tak odporúčam iný prijímač. |
romannitra |
11.12.2008, 19:54.36 | |
RE:Děkuji byt za zatím rozporuplné informace /myslím ty dvě reakce pode mnou/No takže To:sta potvrzuje rovněž kolega z rakouska který je vášnivý dloholetý DX fanda ,právě díky přehřívání odchází povětšinou ta pamět a mění to za chodu i sytost bareb a to údajně vše z dúsledku tepla ,možní by stačilo provézt lepší odvod tepla např. zvětšením chladiče,nevím prý je už lepší se zaměřit na AD 3600 IP ale pořád jsem se nedozvěděl rozdíly mezi něma,má tu také někdo 3600 nebo měl někdo oba ? |
DVB |
11.12.2008, 19:56.43 | |
Dodatekchci to jen a pouze víceméně na hraní a experimentování u případného příjmu slabších stanic pro něž je tonto přijímač navržen,mám jinak ph 6010,DM7000 a SS2 kartu takže ne jako priorita |
DVB |