Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.10.2008, 09:02.45

Modul CRYPTOWORKS

Pokud mám originál kartu TaT vloženou v modulu CW, tak mi kostečkují všechny programy z CS Linku. Pokud ji vložím do Dragonu, tak je vše v pořádku. Tím předpokládám, že je vadný modul CW. Mám přijímač Technisat Digicorder S2 HD.Dá se modul nějak otestovat nebo přehrát firmware ? Mám CAS3 i CAS2 , ale v sw od Duolabsu není modul cw. Umí někdo poradit, zda se dá modul nějak jinak otestovat, resp. opravit sw v něm ? Dík
uživatel
mipasi
20.10.2008, 10:10.35

otestovat

se dá jednoduše - zkusit na jiném místě-jiném přijímači.
Duolabs podporuje jen tzv.UCAS moduly, nikoliv oficiální CAM. Ale softwarem to nebude, modul může být vadný.
uživatel
Zorbas
20.10.2008, 12:39.00

Re: Modul CRYPTOWORKS

některé moduly cryptoworks se dají aktualizovat přímo v přijímači na signálu Astry 1 z frekvence kde vysílá ORF
uživatel
teslaton
20.10.2008, 12:42.55

Ano, Alphacrypt

a easy.tv CAM (twin)
uživatel
Zorbas
20.10.2008, 14:23.47

Modul CRYPTOWORKS

Vyzkoušel jsem to ve starém humaxu a výpadky jsou stále, tudíž vadný modul.
Nebudu se s ním více zabývat, mám ho již 8 let. Máte někdo zkušenosti v Technisatu Digicordu HD S2 s dvojitým modulem CW ? Mám 2 karty CZ i SK a v druhé šachtě mám Diablo wireless ( bohužel wireless s bází , v které jsou CZ a SK karty mi to nechodí, dochází k výpadkům, asi špatná podpora od Technisatu ). Asi ideální by byl technicrypt, ale ten není dvojitý. Nerad bych koupil alphacrypt twin nebo cryptoworks twin a potom zjistil, že se to hádá s diablem. Dík za radu
uživatel
mipasi
20.10.2008, 16:20.35

RE: Modul CRYPTOWORKS

ďáblové obě verze se dobře snáší s Crypto... Twinem od Mascomu, aspoň u mě ve vraku
uživatel
poky1
20.10.2008, 17:10.49

2 sat.primace na 1 telku...

je mozne napojit 2 sat.primace na jednu telku? stretol som sa stym u kamarada,ma 2 paraboly. na jednej ma 3 konvektory a na tej druhej 1 konvektor ma to zlucene do jedneho kabla!da sa to napojit na ten jeden kabel? :-/
uživatel
mako45
21.10.2008, 11:02.11

ak to má kamarát

tak to ide
alebo
čo má byť predmetom otázky ?
uživatel
janoZV