15.10.2008, 08:11.43 | |
LCD Samsung 32= a Digi TVZdravím a prosím o seriozní informace. Jsem laik v oblasti satelitů, mám LCD 32" a přemýšlím o pořízení Digi TV. Do teďka jedu přes obecní kabelovku (180,- Kč/měsíc/21 programů vč. slovenských, Hallmarku a Minimaxu atd.), vše v dobré kvalitě, některé programy doslova parádní, bohužel Prima dělá vodorovné pruhy a kabelovka to nechce řešit, prej je problém u mě. Myslíte si, že bych dosáhnul lepšího výsledku v poměru cena/výkon pořízením Digi TV ? Na TV se dívám ze 3-3,5 m, bude mi to kostičkovat nebo se rozpadat obraz ? Dík za každou smysluplnou reakci. |
Gudmac |
15.10.2008, 08:45.42 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVjak se říká z bláta do louže. momentálně nejkvalitnější sat platformou u nás je skylink. nabídka programů ale není tak velká jako digi nebo upc. |
vortimond |
15.10.2008, 08:56.37 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVNo, nechci brát iluze, ale digi TV na TV 32" jsou príma omalovánky pro děti. Je to poměrně tristní... kvalita obrazu je opravdu mizerná... |
popopepe |
15.10.2008, 09:21.32 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVnejlepsi je se dojit k nekomu podivat kdo digi ma jedine tak poznas jestli se ti to bude libit. |
image |
15.10.2008, 10:13.14 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVNejvětší neštěstí je v tom, že Digi neumí formát 16:9. Vysílají to jako letterbox tzn. že téměř 1/3 řádků a tedy i pixelů je ztracena v černých pruzích. A když se potom obraz zoomem zvětší na celou plochu tak je to soutěž o slepeckou hůl. Na LCD TV patří rozhodně Czechlink a pokud možno HD. |
visper |
15.10.2008, 10:28.42 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVMám doma LCD Samsung 32M87BD a digitv a nemám s tím žádné problémy. Samozřejmě kvalita není jako dvd, ale dívat se na to bez problémů určitě dá. Taky jsem se toho hodně bál, ale na to jak mě každý strašil jsem spokojený. Teda musím říct, že nesedím u televize od rána do večera a dokonale křiš´tálový obraz nemusím mít. S tím ale určitě každý počítá, když si pořizuje digiTV. U mě ale naprostá spokojenost. |
luprlu |
15.10.2008, 10:59.48 | |
Re:LCD =a digi TvNo, musíš si i uvědomit, že pokud neseženeš na digi TVdualbox pro 2 tv ,tak by to bylo jen na jednu Tv, ono to skutečně může být ten problém Primy někde blízko tebe, třebas v bedně před barákem, pokud ostatním ta Prima jede normálně... dále další napájení navíc, ..signál z kabelovky je bez.., Pokud řešíš jen příjem Primy, pro sebe, nebo i pro další členy rodiny..pokud můžeš dát parabolu na barák, nebo někam na 23,5 tak asi tak..pokud ti jde o kvalitu ...Prima HD asi v nedohlednu.. |
710nav |
15.10.2008, 11:00.48 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVjeste je treba pripomenout ze v cslinku prides minimalne o dve tretiny programu na ktery si byl zvikli plus naklady stim spojene. :))) Rv |
image |
15.10.2008, 12:48.37 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVDíky všem za reakce. Ještě abych to shrnul, já myslel, že pořízením digitálního satelitu budu mít kvalitnější digitální příjem místo dosavadní analogové kabelovky, takto to vypadá, že by to bylo horší, ta Prima jak jsem psal sice pruhuje, ale ne až tolik, čili asi to nechám tak. Napadlo mě ještě jedno řešení, zkusím přemluvit rodiče, aby si to koupili, oni mají staré CRT TV 55 cm, takže jim to pojede dobře, pak si k nim hodím své LCD a uvidím. Nevíte, zda je zapotřebí nějaké zvláštní povolení, pokud chci instalovat satelit na balkon v panelákovém bytě ? (Byt je v soukr. vlastnictví.) |
Gudmac |
15.10.2008, 15:33.03 | |
RE: LCD Samsung 32= a Digi TVja mam 42plazmu mam digy koukat se nato da je to hnus a jejich 16:9 ;P koupis sem aji čeklink nato kouka ten je o 100% lepši ale kdyš koukam na premiere R^ obraz :8) 16:9 R^ a zvuk 5.1 R^ no parada a kvavita filmu R^ tak jen mužu čekat nato aš bude něco podobnyho u nas davam českejm kabelovkam 10let ale ono je to naopak...jo jo aš bude něco jako premiere u nas tak sem ochotnej zato aji zaplatit |
cochtanek |