Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.10.2008, 12:06.53

Radeon HD PCIe funguje někomu s PCI SAT?

Zdravím lidi a mám docela závažný problém. Upgradoval jsem místo integrované grafiky na PCIe Radeon HD 300stovkové řady a od té doby nerozjedu obraz v sat aplikaci (AltDVB, ProgDVB). Zvuk ano, ale obraz NE. Ovladače jsem nalezl od Technotrend s podporou PCIe (tuším jsou 19c a 19h a zkoušel jsem oboje). Jde mi jen o jedno. Používáte někdo PCIe Radeon HD s PCI SAT tunerem? A pokud ano, tak jakou verzí ovladačů pro Radeon? Přiznám se, že jsem poslední ještě nezkoušel. Jinak DirectX 9c, XP Sp2. Díky za každé info.
uživatel
mifr
14.10.2008, 12:12.16

Jen dodám, že

jak jsem s tím laboroval, tak dám ruku do ohně, že jsem jedenkrát rozjel obraz v AltDVB, ale zase nešel zvuk, tak zase bych to za nemožnou kombinaci nepovažoval. Jinak laborovat se sloty moc nelze. Mám jen dva PCI a ještě upřesním, že nyní mi je při pokusu o obraz (overlay) obraz jen zelený a při jiných volbách zas černý? :(
uživatel
mifr
14.10.2008, 12:22.21

RE: Radeon HD PCIe funguje někomu s PCI SAT?

používám integrovanou Radeon HD 3200, karty mám Technotrend i Technisat, Catalyst 8.7 až 8.9 jsou čím dál lepší, měl jsem postupně všechny, ale tohle mi přijde jako problém v kodeku (MPEG2,MPEG4). Zkusil bych je všechny odebrat, pak zkusit přidat nějaký osvědčený MPEG2 a otestovat (Cyberlink (placený) nebo ffdshow (opensource) ).
uživatel
FuturoCZ
14.10.2008, 13:25.50

matne vzpominam, ze musel preinstalovat ovladac Radeonu a v nastaveni neco kolem prokladaneho obrazu.
uživatel
Xon
14.10.2008, 13:36.42

Zkusím, díky. Já si tak nějak myslím, že jsem ten obraz jednou zahlédl právě ještě s ffdshow, tedy než jsem ho při laborování dal pryč... Jinak codecpacky neprovozuji. Media Player Classic a max ffdshow, ale protože mi vše jelo přes MPC, tak jsem ffdshow dal pryč. Ty Catalysty taky pozkouším.
uživatel
mifr
14.10.2008, 14:34.25

podle me mas v sat aplikaci spatne nastavenej videomixer a kodek. ale treba to je jinak
uživatel
bublajs
14.10.2008, 16:47.55

Mám SS2 + HD2600. Nefunguje korektně Overlay Renderer a Generic Renderer. Pouze WMR a WMR9. Alespoň pod Vistama.
uživatel
kubisek
14.10.2008, 17:08.49

Ano, při overlay je nejdivnější - je totiž zelený a při volbách WMR7, WMR9 je černo. Zkusím vše a uvidím. Akorát s tím mixerem a kodeky v aplikaci bych to neviděl. Mám SS1 a přes graph žádný nejedu, ale díky za všechny podněty :)
uživatel
mifr
15.10.2008, 10:22.29

Asi už tu nikdo neodpovídá, ale

včera jsem dal poslední Catalysty a v tom mezidobí, jak se po restartu natáhl default driver a našel nový hw jsem zkusil progDVB a hle, obraz naskočil. Něco shnilého je tím pádem v samotných driverech...už jsem z toho na palici.
uživatel
mifr