13.10.2008, 17:08.38 | |
HDTV SkylinkNemate niekto informacie kedy pridaju dalsie programi HDTV zistoval som to vsade ale zatial som nic nenasiel. |
frantisek |
13.10.2008, 17:14.34 | |
RE: HDTV Skylinka koze nestaci to co pridali ?? vies ono to nejde len tak hop na kravu a je teľa .. keby to bolo take jednoduche a lacne uz by to malo aj Digi ba aj šúpísí |
Vlado Fogo |
13.10.2008, 18:33.50 | |
RE: HDTV SkylinkNemůžu si pomoct, ale musím-ten Hogo Fogo je fakt chudák. Chová se,jako by snad řídil celý orbit. Nebo vlastnil tyto stránky. Ubohé. Proč se k tomu vůbec vyjadřuješ? Máš nějaké komplexy? |
alhajda |
13.10.2008, 19:01.15 | |
RE: HDTV SkylinkNapísal to absolutne dobre. |
oneeeee |
13.10.2008, 19:41.43 | |
RE: HDTV SkylinkČo máte všetci s HD kanálmi. Mal som to možnosť vidieť, aspoň keby to bolo FULL HD.. Osobne na uhlopriečke TV so 100 cm a viac, žiadny rozdiel neuvidíte. Jediné, čo tam uvidíte, bude, že to bude lepšie sledovateľné. To jest podľa mňa celé.Aj knižky sú dobré a nekazia oči :-D |
DJYEMI |
13.10.2008, 19:50.16 | |
RE: HDTV SkylinkNapsal to dobre (neni nutno vlastnit cely orbit),podivej se tez na cenik (mozna k te cene pridaji jeste 1 kanal).Prvni se musi prodat balik multi SD tj.222 kc/mes a na to zatim 2 HD kanaly za dalsich 276 kc/mes navic.Tudiz musime dockat casu jak husa klasu,jinak to polozime na lopatky jak americti soudruzi:). |
hdpe |
13.10.2008, 20:13.33 | |
@DJYEMIPrepáč ale:1."Mal som to možnosť vidieť, aspoň keby to bolo FULL HD" toto si napísal.Ako zistíš okom, či je to HD ready alebo Full HD? 2."že to bude lepšie sledovateľné", aj toto si napísal.Veď o tom to je!!!Lepšie sledovatelné.Tak potom sa vrátme k čiernobielej TV aj tá je dobre sledovateľná.Dúfam ,že ten príspevok si nemyslel vážne!!! ;) |
Milan C |
13.10.2008, 20:37.15 | |
RE: HDTV Skylink@MilanCpresne tak, sledovať to tu je niekedy boží trest... jasné @Vlado alebo jeho bezmála klon @oneeeee aby nepritakal aj keby to bola sebemenšia kravina... samozrejme nezabudnite pripomenúť, že nikto to nikoho nenúti čítať... jasné že nie, ale mimo toho, že súhlasím s tým že často fakt niekto nečíta a neprejde si ani tri strany na fóre dozadu a kladie otázky ktoré už nie sú nutné, zase na druhej strane fakt nechápem prečo sa tu väčšina ľudí mimo napr Saxona, Vortimonda a ďaľších niektorých svetlých jedincov ktorí veci aj rozumejú a snažia sa pomôcť, úplne zbytočne odbavuje na tazateloch ktorých otázky sú úplne v pohode tak ako Frantiskova... Vlado, oneeeee a podobní... aj keď Vám ani 007 nedá ban a nech ho dá kľudne radšej kľudne mne - STE NA SMIECH A ÚBOHÍ... ale to Vám nič nehovorí zrejme...a to je dragédia tohto fóra... väčšina sa radšej ani nič neopýta aj keď by chceli, pretože je im je trápne a nepríjemné zapojovať sa do "diskusie" v ktorej ich akurát niekto poníži a strapní... tak nech žijú Vaše geniálne príspevky chlapci... R^ |
unc1 |
13.10.2008, 21:01.26 | |
unc1Mohol si to napísať aj inteligentnejšie , ale k veci . To o čom píšeš bolo tak pred dvomi rokmi. Potom zrazu niekto dostal rozum a začal z nás čoraz viac ťahať. Začiatkom roka sem tiež prišiel jeden, čo z N3 v emu pobláznil 99% tu prítomných. No a od tých čias je to tu samé táranie a drýstanie.. Príspevky a odpovede ,patríš tam už aj ty , aj ja , vďaka N3 v emu , tu nemajú čo hladať. Toto je forum o výmene skúsenností a nie o somrovaní, daj , chcem to hneď a podobne. My sme sa tiež učili cez ten internet , behali sme po zahraničných fórach , dávali si to prekladať a učili sa . Bolo to viac ako rok a dodnes sa učíme. Tak budem rád , ak nám tu nebudeš kázať o morálke. |
oneeeee |
13.10.2008, 21:01.40 | |
RE: HDTV Skylink@unc1: A co si jako cekal, ze tady budou za odpovedi ?? Takovou otazku ma polozit na TradeTec nebo na Gital, kde mu odpovi, ze to taky nevedi, protoze jen tak nebudou prozrazovat svoje plany konkurenci ... |
007 |
13.10.2008, 22:03.51 | |
HDTV SkylinkOzaj smutne. Ako náhle tu niekto položí jednoduchú otázku, ktorú následné devastuje fogo, 007- mu to musí hneď zdupľovať. Ako admin by si mal byt neutrálny a ako unc1 si myslím že frantisek sa až tak nič hrozného neopýtal. Áno, objavia sa tu z času na čas dementi, ktorý svojou nevedomosťou privádzajú niektorých do zúrivosti, ale ako som tu už raz napísal, zabudol vôl, že teľaťom bol. |
matov3 |
13.10.2008, 22:18.54 | |
For DJYEMIJe najvyšší čas navštíviť očného. SD je oproti HD rozmazané. V HD je obraz ovela realistickejsí, lepšie vykreslené detaily, farby a pod.Súhlasím, že je menší rozdiel ak je dobré SD napr. na Premiere. Ale Premiere HD je uz o niečom inom. O UPC a Digi ani nehovorím, to je škoda rozoberať. S tou uhlopriečkou si to dúfam myslel naopak. Rv Rv |
ACD |
13.10.2008, 23:05.24 | |
@matov3nic hrozne neopytal ?, kde robis chlapecku ak robis prezradis nam a ja ti polozim podobnu podla teba inteligentnu otazku , trebars ak si doktor tak ti polozim nieco taketo: .... pocuj ked uz vymysleli acylpirin nevies kedy vymyslia liek na nesmrtelnost ?este sa ti zda jeho odpoved normalma na bezne satelitne forum ? no ja by som skor adresoval taku otazku na zakaznicke centrum uvedenej spolocnosti.. |
Vlado Fogo |
14.10.2008, 06:14.39 | |
Vlado fogoPraca z ludmi je velmi tazka, ty ako predavac a servisak v jednej osobe to velmi dobre vies. Co tvoj prispevok v tomto, alebo inom fore, sama urazka a napadnutie. Tvoje prirovnanie nema ani hlavu a ni patu k alexandrovmu prispevku. Ak si potrebujes ventilovat to, ze vo svojom servise musis byt k zakaznikom zdrnzanlivy, je to pochopitelne, skus to vsak aspon trochu eliminovat svojimi radami, ako kedisi davnejsie. |
matov3 |
14.10.2008, 07:51.49 | |
Vlado fogoJestli se ti zdála otázka františka hrozná, tak jsi neměl reagovat a františek by na to přišel sám, že se ptát má úplně někde jinde. Jenomže tobě to nedá, aby si ukázal svoji nadřazenot. A reakce na příspěvek "matov3" "kde robis chlapecku ak robis" no to snad nemyslíš vážně, takové chování je na Slovensku běžné - urážky, zesměšňoání apod. Každý rozumí něčemu jinému. A pochybuji, že ty rozumíš a umíš vše. |
elo |
14.10.2008, 08:36.50 | |
@eloNa Slovensku to nie je bežné. Ale ľudia sú, ako ja hovorím, rôzni a iní. Či je Slovák,Čech,Maďar...Stáva sa to mne, ale aj každému inému, že natrafíme pri našej slušnosti na neslušného.Bohužiaľ... |
Milan C |
14.10.2008, 13:49.08 | |
@elo1, chlapecku nie je urazka..2, tak isto otazka na pracu nie je v dnesnej dobe nezamestnanych vysedavajucich bud v krcmach alebo inet kaviarnach nejaka zosmiesnujuca. 3, nerozumiem vsetkemu, trebars sam si neomalujem, nevymurujem jadro a preto si volam odbornika ale kua nechapem preco kazdy co ma v (nevhodné slovo)i diru a doma satelit sa musi aj v nom hrabat, alebo zakladat stupidne thready. ukaz mi nejake forum murarov, pripadne maliarov kde si radia ohladne tehiel, spravneho nanasania, kde su taki oprskli ked nedostanu ihned odpoved na svoj prispevok |
Vlado Fogo |
14.10.2008, 14:02.00 | |
Vlado FogoVlado"chlapečku"je urážka,to se velmi pleteš!!Chtěl bych vidět tvou reakci,kdybby ti nějaký mladík řekl chlapečku Ty nemáš pravdu,tvé životní zkušenosti jsou malé a ještě se musíš moc učit,hlavně slušnému chování.Tvé vychování je hodno"řezníckého psa".Co mě na to řekneš?? :laughing: :laughing: :bomb: |
zzaner |
14.10.2008, 14:47.01 | |
RE: HDTV SkylinkTak ako je parabola server o satelitnej technike a pod, tak je e-filip veľmi dobrý server o stavebníctve. Pozri sa tam chlapečku a uvidíš ako sa vedia kultúrne baviť murári a stavebnici. |
matov3 |
14.10.2008, 15:25.07 | |
@zzanerchlapecku = po slovensky chlapec a ver mi ze by mi to v mojich 36 rokoch lichotilo, hlavne od nejakej 18-stky@matov3 zalistoval som si v tom tvojom fore stavbarov a ver mi z 80 % je to tam: "Poraďte nám prosím nejakú dobrú firmu z okolia.. " atd atd. |
Vlado Fogo |
14.10.2008, 15:30.00 | |
Vlado FogoAno, presne ako vravis, poradte. Ved to si sa aj vo svojom prispevku pýtal"ukaz mi nejake forum murarov, pripadne maliarov kde si radia ohladne tehiel..." V com je vsak ine, ze tam nenajdes seba so svojimi urazkami. |
matov3 |
14.10.2008, 15:39.08 | |
Vlado FogoTo záleží na úhlu pohledu:pokud by to myslela"rozumově-náctiletého",jiná by byla po strávené noci.Že si rozumíme Vlado,já Slovensky rozumím i když píši Česky,nemusíš mě to překládat!! R^ :laughing: :bomb: |
zzaner |
14.10.2008, 18:59.59 | |
RE: HDTV Skylinkvelebnosti a jdu spát |
ladinek |
14.10.2008, 19:39.52 | |
VLADO FOGO A JEHO PRIVRZENCIInac volal som aj do Skylinku a nevedeli na moju otazku odpovedat ja neviem zeby moja otazka bola trapna trapny si ty ked si taky mudry tak si mal na nu inac odpovedat.Hrajes sa tu iba na machra a nic ine.O satelity sa zaujmam vyse dvadsat rokov a ty mi tu nebudes kazat. |
frantisek |
14.10.2008, 19:53.27 | |
frantisekPolož si jednu otázku,když mě neodpověděli ze SkyLinku,kdopak mě dá odpověď na foru,PARABOLA??Zde se jedná jen o formulaci odpovědi pro tebe,tak že nad takýma dotazy se zamysli,zbytečně to zde víří emoce. |
zzaner |
14.10.2008, 19:58.40 | |
RE: HDTV SkylinkVela informacii hoci kde preklznu bokom v hociktorej firme to viem urcite. |
frantisek |
15.10.2008, 02:13.54 | |
@frantisekmne sa zda ze ty si mudry ako vagon opic..1, ked v skylinku nevedia nic povedat mal si skusit vestkynu, mozno vie toho viac 2, dvadsat mozno, ale pred dvadciatimi rokmi si celkom urcite tahal gumoveho kacera po pieskovisku sudiac podla tvojho myslenia a sposobu vyjadrovania, bobe |
Vlado Fogo |
15.10.2008, 07:33.11 | |
RE: HDTV SkylinkVlado Fogo, trochu slušnosti a tolerance by neuškodilo.A co na to admin? |
kuba |
15.10.2008, 11:52.01 | |
RE: HDTV SkylinkJá si myslím, že Vlado Fogo se tu jen odreagovává na nešťastnících, co položí otázky, která je pod úroveň dle jeho posouzení. Ani jedna taková tu není bez jeho rádobyvtipné odpovědi. Ale protože sleduji fóra už spoustu let, vím zcela jistě, že takový nebýval a kdysi mi jeho příspěvky na cssf moc pomáhaly. Teď je tu jeho přítomnost na fóru takřka zbytečná. A to bych bral jako hodnocení jeho příspěvků... Jestli je to stářím, zahořknutím nebo jenom zábava - čort znájeť.A to, že občas někde prosáknou neoficiální informace a někde se dají získat - to je přece známá věc a františek to tu snad nemusí tak polopatě vysvětlovat. Řekl bych že správná reakce na opravdu pitomý příspěvek je NEREAGOVAT, tazateli snad pak dojde, že je mimo a pokud se bude ptát znova a znova na tu samou pitomost - pak tu Fogo může dělat lišku mezi zajíci :-) |
lupo |
15.10.2008, 17:50.38 | |
RE: HDTV Skylink...ted tady prosaklo ze do konce roku tam nic nepribyde .. a smitec . pristi rok taky prosakne, páč furt se neco deje |
Vlado Fogo |