Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.10.2008, 21:07.55

Optibox 7750 HDCI

Dobrý den nemáte někdo podrobější návod než s kterým se koupí. Není tampopsané jak nastavi dálkové ovládání na TV, a zase se mi hádá STV1, 2 a 3 TT a Skylïnk, tzn. že pokud jsou obě karty v STB tak má přednost ta která je vë čtečce ne v CI, tzn. že STV, protože není u TT na frekvenci sky link povoleno nejde. STV TT samozřejmě ano. Je tu někdo kdo má s tímto přijímačem více zkušeností, rád bych si s ním lehce zakomunikoval.
díky
uživatel
pvicenik
11.10.2008, 21:31.26

RE: Optibox 7750 HDCI

vymen karty medzi sebou,použi SCART,alebo si nadstav Video kanal....zaleží ako to chceš mať zapojene...to su stare veci...
uživatel
mat
11.10.2008, 22:00.26

Kdyz karty prehodim tak se to bude chovat opacne nepujde ct1 a sai ani ct2. Mam to propojene HDMI a Scart je asi krok zpet
uživatel
pvicenik
11.10.2008, 22:15.55

také testuji tento box

Jsem mile překvapen, jak bezproblémově funguje sdílení (newcamd). Obraz je (přes HDMI) horší,než např.u Vantage (pravděpodobně jiný,"horší" kodek). Orientace v settingu mi nepřipadá přehledná, OSD grafika je SD.
Dovolím si hloupý dotaz - nenašel jsem možnost, jak přepnout zvukovou stopu (např Spektrum z HU na CZ),předpokládám, že je to moje chyba, pokud víte, napovězte prosím. Hardware je patrně shodný s Octagon 918 HD, sw však záměnné (jednoduše) nejsou.
Celkově bych přijímač oproti Vantage hodnotil o třídu níže, nicméně možnost plnohodnotného sdílení je více než zajímavá.
Děkuji za nápovědu s tou zvukovou mutací.
uživatel
Zorbas
11.10.2008, 22:28.00

sám si odpovím

tlačítko AV+
uživatel
Zorbas
12.10.2008, 06:54.04

Dostal jsem nabýtku na poslech programu AXN/který je presentován jako stanice zajímavých filmů a seriálů/v rámci sady Géčka,která ještě obsahuje např.:Eurosport,Nova Sport,CS Film ap.Cena ročního předplatného činí 2 300kč.To raděj budu koukat z okna do opuštěné ulice a uvidím víc.
uživatel
kleopatra