Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.10.2008, 19:30.02

Dojmy-Digitex

Oproti roku 2007 hrůza!Kdyby tam studio J.....nevystavovalo 2.5m LCd Sharp tak to bylo o NIČEM.Marně jsem hledal firmy SONY,Panasonic atd.Zástupce firmy Gital na otázku kdy budou HD programy mě zdělil že se na tom pracuje a budou v příštím roce(v prvním čtvrtletí)
uživatel
tomek
08.10.2008, 19:41.54

RE: Dojmy-Digitex

Podobnou tendenci mají všechny technické výstavy u nás.
Dokonce i hudební veletr ve Frankfurtu dost stagnuje, je to tam čím dál více žluté a šikmooké.
Tu televizi od Sharp jsem viděl a kvalita předváděného filmu mě vůbec nenadchla.Obrazového šumu tam bylo více než dost.Proč tam nebylo naistalováno ozvučení v 5.1?
Jediné co mě opravdu nadchlo, byly obě hostesky ve stánku Opensat!!
R^
uživatel
Saxon
08.10.2008, 19:52.22

A proto tam byly! Když už nic, zachrání to pěkná baba. :)))
uživatel
Tomik535
08.10.2008, 19:52.34

Saxon

A co tak tam pustit digitální kvalitu DIGI nebo UPC. :laughing:
uživatel
tomek
08.10.2008, 20:00.17

Hlavně aby Mareš tam měl co pouštět.... ;)
Prý chce sledovat pořady,kde sám vystupuje.Takže asi Nova HD.Škoda že tam nepouštěli nějaký hudební koncert na BR.
Už jich vyšlo docela dost.Na těch Nautilech B&W by to hrálo hezky i v tom stereu.
Ty dementí střílečky zaujali akorát brněnský školáky.
uživatel
Saxon
08.10.2008, 20:34.54

@Saxon

:))) :))) :))) je to tak:),taky jsem tam byl.Nejvíc mě nasralo,že jsem si chtěl pořídit HD,ale když jsem viděl obraz na HD Nova ,tak sem to vzdal Rv
uživatel
mudrc
08.10.2008, 20:40.02

Já jsem chtěl vidět v akci satelitní internet z Astry a také jsem byl zklamán.U onoho stánku se vesele probíraly Set-Top-Boxy.Tak jsem si akorát domluvil VO spolupráci s ostravským dodavatelem a prohlédl GPS Garmin na horské kolo.
uživatel
Saxon
08.10.2008, 20:48.08

haha Saxone jedes do brna a na prohlidku satelitniho internetu z Astry u olmi jsi se nezastavil (pokud me pamet neklame ten to prodava jiz 2 roky), no ale hlavne ze mas garmina na kolo :))) :))) :)))
uživatel
PowerPC
08.10.2008, 20:54.02

Dojmy-Digitex

strašně mě mrzelo,že jsem se tam nemohl dostat,nedostatek času,ale nakonec to co tady čtu tak jsem v pohodě díky za postřehy
uživatel
ladinek
08.10.2008, 20:57.38

To vím dobře, neboj.Ale nick dušan tu sliboval, že se bude konat předvádění v praxi.Jel jsem do Brna na výstaviště,na Vltavskou mě nikdo nezval.Zdar
uživatel
Saxon
08.10.2008, 21:06.48

Já tam jedu zítra a tak nějak počítám, že to bude o ničem ... ale na druhou stranu primární je pro mě Interkamera, i když to asi bude to samý v bleděmodrym včetně Invexu :-/
uživatel
Plechi
08.10.2008, 22:59.27

To Saxon

Taky jsem byl zvědavý, že to tam bude a také jsem tam kvůli toho jel to testnout, jestli by se to dalo využít. Tak jsem se týpků ptal a týpci málem nevěděli o co jde, ani mi nebyl schopen popsat jestli jede na to telefonie a jak je to s VOIP. No mazec. Kolik musel stát ten stánek a kolik kšeftů musel ztratit?
uživatel
Badatel
08.10.2008, 23:17.24

Dojmy-Digitex

Souhlas s tomkem fakt děsný Rv :bomb: :fuming: ;P :scared: :lookaround:
uživatel
Saták1