Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.10.2008, 19:23.46

Nefukcnost ct2 ct4 a prima tv na tt karte.

AHOJKY Prosim o pomoc ak sa da... V marci 2005 som si kupil tt kartu.Sli mi na nej CT1,CT2,CT4SPORT a Prima.Avsak uz asi pol roka frci iba CT1.Predajca mi povedal ze karta je "vecna"!Tak co dalej?
uživatel
leksus
08.10.2008, 19:29.40

RE: Nefukcnost ct2 ct4 a prima tv na tt karte.

over si ju podla cisla na stranke skylink.cz a ak podla serioveho cisla ti vypise karta je neregistrovana tak ju zaregistruj na Cz obcana a pojde ti
uživatel
Bruty
08.10.2008, 19:53.30

Dik

Skusal som to je neregistrovana,ale ako na to? :(
uživatel
leksus
08.10.2008, 19:58.04

@leksus
Je to tam napsáno tak nepochopitelně?
uživatel
Tomik535
08.10.2008, 20:04.11

A inak

Mal som predplatenu galaxiu a ta frcala v pohode do konca.A pripade,ze by som si skusil spustit novu a cinemu zo Sr da sa to?Nechapem bolo to vobec legalne predavat tt kartu na Sr?Akoto,ze to ponukali normalne v letakoch predajni ELSATEX?Galaxiu som predplacal zo Sr prostrednictvom bezneho uctu aj post.poukazkou?

Bruty si R^
uživatel
leksus
08.10.2008, 21:47.29

to víš tato firma chce s tebe vytahnout pouze peníze když si předplatíš multi tak ti pojede v šechno ok :laughing:
uživatel
pit178
09.10.2008, 21:30.20

A co dalej...

...a po skonceni predlatneho mi CT2,CT4 SPORT aj PRIMA TV?
uživatel
leksus
09.10.2008, 21:32.35

-ostanu,alebo to musim donekonecna predplacat ak chcem pozerat cesky hokejicek?
uživatel
leksus
09.10.2008, 21:35.35

Nech zije TT aj skylink aj gital...........

:laughing: a aj digi,upc a cccp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uživatel
leksus