08.10.2008, 16:34.16 | |
Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní receiveryHusté! U konkurence vyšel zajímavý článek o tom, že Sky Italia nesmí podle rozhodnutí soudu lidem nutit vlastní VDG receivery, ale má umožnit příjem i na ostatních přes common interface. Zkoumání podobných praktik nyní probíhá i v Německu u Premiere.Pokud to bude jako precedens, mají se někteří operátoři PayTV na co těšit - včetně DigiTV. :-) |
kubisek |
08.10.2008, 16:43.59 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...To síce vieme , ale pre nás je to zatiaľ nedostupné. Ale je to dobrý príspevok o ničom. |
oneeeee |
08.10.2008, 16:47.47 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...Hm, pri rýchlostí našich súdov - až kým u nás takéto rozhodnutie vydá súd, tak celé DIGI TV už dávno nebude vysielať. Potom sa všetci x krát odvolajú a všetko nanovo. Pekná správa, ale pre nás bezpredmetná, ako to napísal oneeeee |
Crescenzio |
08.10.2008, 16:57.28 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...a co takto aproximacia prava v europskej unii? |
black13 |
08.10.2008, 18:15.45 | |
oneeeOd Tebe to sedí!!Nepamatuji si příspěvek, který by byl pro tento server kladným přínosem.Nevycházím poslední dobou z údivu, co si zde Ty a někteří tvý bratři dovolují. |
Saxon |
08.10.2008, 18:54.18 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...souhlasím se Saxonem jen jsem se bál to napsat pak jsem jen já pořád ten špatnej..Oneeee se staví do role strašně přemoudřelého GURU nejradši by peskoval a určoval co je a není správný příspěvek.Chtytrej jak rádio Prostě pořád mu to říkám je to takový malinkatý městký žandárik čo neustále někomu leze do rit*****ky. A on ví komu moc dobře sám... |
pat |
08.10.2008, 18:55.25 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...chytráci si neuvědomili že jim to může nařídit Brusel, jako mob. operátorům nařídili zlevnit hovory ze zahraničí, jinak já to nevěděl narozdíl od táraje :))) |
poky1 |
09.10.2008, 07:54.08 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...No to je pekné, že to môže nariadiť Brusel, ale nemôžete porovnávať mobilný telefón zo satelitom. MT využíva možno 90% populácia EU a satelit? |
Crescenzio |
09.10.2008, 08:00.34 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...Tak nevím kolik lidí by si bylo ochotno koupit nějaký přijímač a ještě potom platit měsíčně 260,-(Většinou se jedná o sociální případy a neznalé).Ten přijímač s kartou je jedna z verzí ochrany proti nelegální příjmu - ALe nějak jim to nefunguje......alespoň zatím.... |
Kamil_k4 |
09.10.2008, 08:24.03 | |
RE: Sky Italia nesmí klientům nutit vlastní re...Je to celé trochu jinak.Nenařídí Brusel. Nenařídil dokonce ani ty telefony. Soudní rozhodnutí z Itálie není na území ČR závazné. Lze ho uvádět ovšem jako judikát a toto by bylo bráno vážně. Otázka je ovšem poměrně komplikovaná, pravděpodobně bude souviset i s tržní pozicí (monopol, vedoucí hráč atd.). No nic... P.S. na Slovensku je skutečně způsob práce soudů zcela unikátní. Ale to s danou věcí nesouvisí. |
Antonín |