08.10.2008, 09:57.03 | |
VolbaZadrvim,poradte, aky prijmac mam zvolit. rozmyslam nad OPENBOXOM X-810, alebo nad AZBOX S720 USB 2xCR. Vdaka za radu. |
Luk |
08.10.2008, 10:05.51 | |
RE: Volbaa si ty normalny ?? to ako keby si sa tu na fore spytal .. aku babu mam zvoli, blondynu alebo brunetku ?sak kua si vyberam prijimac podla toho co chcem a nie podla toho co mi niekto poradi |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 10:08.38 | |
FOGO idiotosi idiot, daj sa vysetrit |
Luk |
08.10.2008, 10:17.41 | |
RE: Volba@V.F.vidis, to mas za tu ochotu!! :laughing: :laughing: :laughing: |
docdoutnik |
08.10.2008, 10:17.55 | |
RE: VolbaZdravím,prosím Vás mohli by jste mi poradit přemýšlím o fergusonu HF 8900HDTV anebo Mascom MC2100HDCI USB Děkuji za rady. |
Babui |
08.10.2008, 10:27.05 | |
@Babuisi delaš kozy ne ? |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 10:32.13 | |
docdoutniktady se o ochotě nedá vůbec ale vůbec go... |
ladinek |
08.10.2008, 10:38.22 | |
RE: VolbaVlado fogo, chováš se jak hlupák, asi toho moc nevíš, tak děláš ramena, že? Tvoje chování je zralé na banán. Copak na to asi admin? |
kuba |
08.10.2008, 10:39.05 | |
dakujemKeby som vedel ze to tak dopadne, tak ani nepisem a kaslem na toto forum. Vdaka VLADOVI FOGOVI, tu davat prispevky nema zmysel. Clovek chce radu, pomoc a dostane len stupidne odpovede niektorych individuii. |
Luk |
08.10.2008, 10:48.01 | |
RE: Volbarozhodne bych sel do ÄZboxu! ted sem se dival, ze spadly ceny jako blazen a to co pises S720 uz stoji cca 2 200 kc s DPH .. nebo bych jeste uvazoval nad Showboxem, ten se taky dobre rozjel .. staci zagooglit a koupis urco dobre a levne napr. OLMI, www.satzona.cz a dalsi .. |
orbitfan |
08.10.2008, 10:48.43 | |
@kubaa co take sa ti nepacilo ?? no ze som nejakemu hnilovi menom luk neodpovedal podla gusta ?, kua sak ked nieco idem kupit tak si precitam recenzie o tom ktorom prijimaci a az potom sa pytam ??ci sa ti azda nepacila moja odpoved Babu-ovi ... ale ta bola v ramci normy taktiez, lebo keby si bol znaly, vies ten mascom je presne to iste ako ferguson ale bez conax embeded citacky |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 10:59.52 | |
RE: Volba@Vlado - jj dělám Rv@Luk - když něco napíšeš, tak si to pořádně rozmysli co vlastně napíšeš, mezi těmi přístroji není v podstatě rozdíl, kec o novém čipu sony jsou o ničem a za půl roku se zeptáš tak, jak jsem se zeptal já, tedy budeš chtít HD, protože zjistíš, že jsou i jiné možnosti |
Babui |
08.10.2008, 11:07.18 | |
Ahoj brat.Už prestaň robiť hanbu na tomto fóre a odpovedaj slušne. |
Debo Fogo |
08.10.2008, 11:08.21 | |
RE: VolbaSamozrejme že Openbox X-810 je lepší po každej stránke. |
Debo Fogo |
08.10.2008, 11:20.52 | |
@ ty horsi klon Vlada Fogaano ?? este mi povedz v com ?? v nekvalitnej cinskej doske plosnych spojov u ktorej odidu prekovi cca za rok aj pol ??...chlapecku az ti prejde rukami tolko vadnych openboxov cez ruky ako mne potom hovor nieco o kvalite, zatial len suchaj nohami ked sa starsi rozpravaju ;P pravdu v tomto pripade ma babu-i, ceny elektroniky klesaju a k lcd alebo plazme televizii uz len jedine HDTV prijimac .. ved po novom roku mozno ct-cka v hdtv, mozno skylink prekvapi filmboxom a mozno aj nejakym prirodopisnym .. takze je sa na co tesit |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 11:28.47 | |
RE: VolbaVlado Fogo má pravdu.Určitě v tom že koupit jiný přijímač než HD je dnes krok zpět.Má pravdu i v tom že tazatel se zeptal opravdu jednoduše.a vlastně nijak. Bohužel vyjadřovaní a urážení VF stále zustává na urovni vesnického balíka bez základního vychování.. škoda |
pat |
08.10.2008, 11:35.21 | |
RE: VolbaSory, ale nedá mi to a musím se do této debaty vložit. Sleduji toto fórum dost dlouho a musím říct, že už nemám ani odvahu na něco se ptát. Je třeba si uvědomit, že fórum navštěvují uživatelé různých znalostí v tomto oboru. Všichni nejsou takoví borci a každý jednou začínal, takže vzpomeňte si na svoje začátky. A Vlado, ty si zajdi k psychiatrovi, myslím, že něco s tebou není v pořádku. ještě jsem od tebe neviděl rozumnou odpověď, pouze ty tvoje urážky. |
cicek |
08.10.2008, 11:41.05 | |
RE: VolbaVlado a ty mas statistiky kolko sa predalo openov a kolko ich je vadnych? Pretoze to mi pripada ako vykrikovat ze najviac pokazenych aut je skodoviek. Takze tvoje argumenty su vacsinou"OUT". Rv |
PEPE8989 |
08.10.2008, 11:43.10 | |
@cicikano kazdy raz zacinal, aj so satelitmi aj s autami .. rozdiel je len v tom ze ked si robil vodicak nesadol si hned za volant, ale absolvoval aj nejaku tu autoskolu, kdezto u satelitov kazdy novic pribehne sem na forum a polozi svoju zvacsa primitivnu otazku, bez prislusnych podrobnosti a tym padom toto forum nie je diskusne forum, ale somrak forum ..takze najskor citat, trebars aj tu na parabole, ktora robi kvalitne recenzie na sat prijimace a az potom sa pytat !! |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 11:51.12 | |
RE: VolbaNo jo, nekteri novacci to fakt prehanej, pribehnou sem a dokonce si dovolej polozit otazku na tak to uz je vrchol sprostoty, ach jo :laughing: |
srutic |
08.10.2008, 11:57.16 | |
@PEPE8989statistiky nemam, ale poznam minimalne dalsich 2 ludi, opravarov od fachu, ktori to mozu potvrdit.nechcem tu robit nejake propagacie znaciek, ale 1, openbox 8xx, redion 200,300,400,500 a opensat 7000 - doskove shity 2, koscom 35xx, flexbox - o dve triedy lepsie dosky - bezporuchove ak neveris a mas nieco z 1 kategorie tesne pred vyprsanim zaruky das urcite o sebe vediet R^ |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 12:06.01 | |
RE: VolbaPodle mě Vlado Fogo v první reakci napsal přesně to, co si tazatel zasloužil. Jak asi odpovědět slušně, přesně a ne moc dlouze na takovou otázku, aby odpovídající dobrovolník nestrávil u jednoho tazatele hodinu???Vůbec se mu nedivím. Divím se těm, kteří se zaklínají svojí nezkušeností a morálním nárokem na blbé dotazy. Když něco od někoho chci, a ještě zadarmo, tak musím snad projevit taky nějakou snahu ho nezdržovat blbostma. Podobně tady bývá kritizován Antonín, že je nedůtklivý nad některými podobnými tazateli. Rovněž má moji plnou podporu. Protože na konkrétní dotazy poskytuje (dle mého laického soudu) konkrétní a asi i velmi kvalitní informace. I Vlado napsal, co o tom ví, dál se může diskutovat o tom, jestli toho ví dost. Ale jeho reakce byla zcela přiměřená. |
impaler |
08.10.2008, 12:15.04 | |
RE: Volba@Luk,kuba: Co na to admin ? Tak me tu mate a oba vas vyhazuju za vulgaritu na foru ! |
007 |
08.10.2008, 12:22.30 | |
007kuba za vulgaritu? trochu divne, ne?no nic, asi taky poletim? |
impaler |
08.10.2008, 12:29.29 | |
RE: Volba@impater: prispevek kuba: Datum přidání: 08.10.2008, 10:38.22 - urazka jineho ctenare Rv |
007 |
08.10.2008, 13:32.29 | |
@impalerTak se nad takovým dotazem buď povznesu nebo prostě neodpovídám. Někomu se nelíbí stupidní dotazy, mě se zase nelíbí odpovědi typu googluj, hledej, čti atd. Není třeba hned po někom vyjet. |
cicek |
08.10.2008, 13:32.49 | |
ahoj bratuHovorím Ti,že openboxy majú podľa celosvetových štatistík najmenej poruchové dosky, tak nezavádzaj prosím ľudí.A správaj sa slušne, lebo kôli Tvojim provokačným odpovediam letia ľudi z fóra. Tak ako keď si bol malý, čo nepamätaš doma? |
Debo Fogo |
08.10.2008, 13:36.47 | |
Pánové FogovéA jakou desku má Showbox ? A chci slyšet jen samou chválu.... |
gaston |
08.10.2008, 13:37.50 | |
andciceknaprosto souhlasim....některé odpovědi jsou nepřiměřené dotazu neznalých,kteří chtějí zkušenosti druhých ...;P |
mudrc |
08.10.2008, 13:45.51 | |
RE: VolbaNejsem nedůtklivý nad tazateli jako je Luk.Když se mi dotaz nezdá správně položený, tak buď napíšu proč (a jak by ta otázka měla případně znít), nebo prostě neodpovídám...to je přece nejjednodušší řešení. Jsem nedůtklivý nad hlasateli hloupostí a technických nepravd, případně věcí, které hrubě neodpovídají mým poznatkům. To jo. To jsem nedůtklivý. Nevadí mi neznalí lidé, vadí mi jen neznalí lidé, kteří si hrajou na znalce. P.S. Proč by kuba měl dostat ban za příspěvek z 10:38? Kdyby se nastavila laťka takhle, tak by myslím neprošel nikdo, ani sám veliký cenzor 007 s právem zabíjet. Je třeba měřit stejným metrem. I ten bláznivý kašpárek Bond ve filmech to chápe. Ale komu se to nelíbí, ten sem pravda chodit nemusí. Je to věc majitele a zřizovatele a provozovatele, ne? |
Antonín |
08.10.2008, 14:23.30 | |
@antonin)Souhlas.Co se týče admina, tak by si měl dát ban sám sobě, protože přesně vím, že na adresu nějakého uživatele použil ne zrovna slušný výraz :8) Jinak k primárnímu dotazu: osobně bych volil openbox, protože ten má léty ověřenou kvalitní podporu, což se o azboxu říci nedá, protože občas jsou hodně hluchá místa, kdy se majitelé azb nemůžou dobrat pořádného sw... |
kaspi |
08.10.2008, 14:29.10 | |
@kaspiNo, admin kdysi řekl, že není vzorem..... Něco bych k tomu řekl, ale to bych mohl jít za Lukem atd. ;P |
gaston |
08.10.2008, 14:49.30 | |
RE: VolbaPriemerne inteligentnému človeku musí byť jasné, že príspevky Vlada Foga nikomu nepomôžu a z toho jasne vyplýva, že len škodia. Úroveň diskusie je taká aká je a to aj preto, lebo zodpovedný moderátor sa o jej zvýšenie "snaží" tým, že necháva Fogove príspevky nepovšimnuté a hľadá porušenie pravidiel u iných.Či už je , alebo nie je 007 Vlado Fogo, alebo jeho kamarát, všimnúť a riešiť by to mal majiteľ paraboly.cz Kto pozná Foga vie čo je zač a prečo sa tu montuje skoro do všetkého a nezmyselnými poznámkami likviduje diskusiu. Tento stav tu trvá už docela dlho a parabole zjavne a dosť škodí. Čo sa témy týka, za málo peňazí - málo muziky. Ak by som si ale mal vybrať, bol by to stále Openbox. |
dempsey |
08.10.2008, 14:49.46 | |
@ klon fogaa kto ti robi tie statistiky ?? skus sa pozriet do kontajnera nemenovaneho dovozcu redionov/opensatov a uvidis statistiky .. to ze tebe sa na pulte predavaju ako teple rozky a ze touto pravdivou skutocnostou som ti odlakal par zakaznikov to mi je luto, ale co sa tyka znaciek snazim sa byt za kazdu cenu objektivny |
Vlado Fogo |
08.10.2008, 14:54.32 | |
RE: Volba@kaspi: mas pravdu, je videt ze si pozorny ctenar, za to te chvalim, ale admin zhresit obcas muze, ale samozrejme ne moc casto :)))@gaston: dalsi pozorny ctenar, ty se asi tim vzorem ctnosti citis, ze ? Nic proti, ze se najde jeden "svaty" mezi nami hrisniky ... @antonin: S poslednima dvema vetama naprosto souhlasim. Zbytek muzu oznacit jen "no comment", proze je videt ze mas ruzne nazory nejem na slovo "cenzura" ... |
007 |
08.10.2008, 14:58.02 | |
RE: VolbaByl jsem osloven, tak ještě jednou zareaguju, jinak je myslím téma vyčerpané. Nechápu ban pro kubu, který podlě mě naopak formuloval slušně.Nechápu, proč musím vysvětlovat, jak jsem to myslel - jistě že nikdo nemá být trestán za neznalost nebo dotaz. Ale napsat opravdu podle vzoru "volíš Losnu, nebo Mažňáka", to zasluhuje VladoFogovu reakci. Použil ženské jako příklad blbosti dotazu, já Stínadla, to je fuk. Tazatel snad měl napsat, co ho na těch přístrojích zajímá, jak to asi má odpovídající uhodnout? Cena? Spolehlivost? Komfort ovládání? Množství přídavných funkcí? Vím já? Myslí si, že mu to tady někdo vypíše na celou stranu? Antonína jsem se doufám svojí nepřesností nedotkl, vážím si ho a nebojím se to tady říct nahlas. Jo a o satelitní problematice vím prd a nechodím sem moc dlouho, ale taky už mě nebaví dotazy, jako je ten v tomto vlákně. Je to z toho na sto honů cítit lenost, a tak to Vlado myslel, ne. |
impaler |
08.10.2008, 15:48.07 | |
RE: VolbaNedotkl, jen se to tady místy věcně zaměňuje, tak jsem napsal, co si myslím já a nevykládal to za mne někdo jiný.P.S. Dotknout se mne ve skutečnosti na tomto místě nejde žádným myslitelným způsobem. Jenom si hraju a utloukám čas, který mi zbývá do rakve. |
Antonín |
08.10.2008, 16:35.05 | |
RE: VolbaVeľmi pekne ste to tu popísali. Dva dni som tu nebol a samé táraniny. A keď už sme pri tom. Dovolím si prispieť. Potrebujem kladivo s polovičným úderom. Môže mi niekto poradiť ? V lekárni ani v potravinách ho nemajú. |
oneeeee |
08.10.2008, 16:52.28 | |
RE: VolbaNejhorší na těch neodpovědí je ta, že se chci poučit a tak se snažím číst co nejvíc. Zdržují mě předváděčky které zbytečně čtu. Pravda na hloupou otázku je lepší neodpovídat a tím šetřit čas všech. Přimlouvám se za to,krátce,stručně a výstižně Dík. |
Janek |
08.10.2008, 17:00.51 | |
onéééézkus udeřit stejnou silou kladivem o poloviční hmotnosti!Tyto reakce jsou bezpředmětné,dnes kupovat sd je zbytečná investice,když už tak v bazaru za min. cenu a počkat až hd pujdou dolů,etot vsjo! |
spyko |
08.10.2008, 17:24.08 | |
RE: VolbaMusí to byť original. Nosom som narazil do paraboly a tak ju musím vyrovnať. |
oneeeee |
08.10.2008, 17:31.16 | |
RE: VolbaTo:Vlado FogoJe vidět že si Vlado Fogo dost dlouho nešáhl ,že je protivný jak vřídek na zadečku. Omlouvám se redaktorovi 007 ,ale poslední dobou začínám míti velké obavy ,aby v České republice nedošlo mýdlo.Skákat šipky do ...... na sucho by nebylo příjemné. |
Fogo hogo |
08.10.2008, 19:50.17 | |
U Bakalyse používá indulona! |
spyko |
08.10.2008, 21:30.00 | |
RE: VolbaS tým čo napísal Dempsy úplne súhlasím, sám by som to nenapísal ;)Snáď tu ide u slušnosť, či nie? Ak sa vyskytnú blbé dotazy, stačí na to ignorácia, tento typ fóra je proste taký :(, a nikoho netreba urážať :) Prispievam do niekoľkých fór, ale v žiadnom som sa nestretol s takou aroganciou ako tu Rv. Škoda :( |
ViloM |
08.10.2008, 21:31.03 | |
RE: Volbamalá oprava: sám by som to nenapísal lepšie! |
ViloM |