08.10.2008, 07:44.07 | |
UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.Je to skutečná konkurence? Kdo má kolik zákazníků?Kdo je nejlepší-poměr nabídky a ceny? |
kevin |
08.10.2008, 07:46.26 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.najlepší je cslink R^ |
Jupi |
08.10.2008, 08:13.51 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.najlepsi pomer ponuka-cena je podla mna Digi |
mjamriska |
08.10.2008, 08:15.33 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.nejlepší je skylink. gital je dost možná před krachem takže bacha na to :D |
vortimond |
08.10.2008, 08:21.20 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.Neda se jednoznacne odpovedet, zalezi na prioritach-DIGI : dlouhe cekani na zrizeni, dlouhe cekani na vyrizeni reklamace, vysoka poruchovost a nizka kvalita komponentu, na druhe strane nizka cena a hodne programu, obrazova kvalita totalni fujtajbl (rozmazena ctverecky a kazdou chvili zasekavajici se obraz, vcera kdyz jsem cumel na Cinemu tak se behem 30 minut 3 x zastavil a rozpadl obraz a dela to priblizne 1/2 programu - UPC : zrizeni temer na pockani, zbozi trvale skladem, po roce zustava parabola a LNB, nabidka +/- stejna, z obrazu je tak nejak take spatne. Ale zase funguje EPG. Cenove dneska temer na urovni DIGI, v urcitych kampanich skoro srovnatelne. Vyhodou je druha karta za 100/mes takze je mozny pri minimalni investici prijem na 2TV pomoci dvou nezavislych pristroju (druhy nutno dokoupit nebo pouzit vlastni, ale moznost pouzit vlastni prijimac i k jedne karte - napr. kvuli PVR) - CSlink - nejvyssi mozna kvalita na urcitych programech, nulove mesicni poplatky za zakladni programy,moznost volby prijimace dle vlastnich pozadavku, za 200Kc/mes dalsich 10 programu v pripade zajmu. Obrazova kvalita az na vyjimky nejvyssi. Jedina nevyhoda je investice do zacatku cca max. 6tis + montaz. |
J a |
08.10.2008, 08:25.23 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLinkProtože mám možnost to také porovnat, souhlasím s kolegou Ja nade mnou. Jak DIGI tak UPC jsou sice neporovnatelně bohatší programovou nabídkou, ale také neporovnatelně horší kvalitou než CS LINK. Ostatní je otázkou priorit, co chceš vlastně sledovat - a na čem. |
popopepe |
08.10.2008, 08:31.26 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.Protože mám možnost to taky porovnat, moc nesouhlasím., Obraz mi na Digi taky kostičkoval a u troche horšího počasí úplně vypadával. Koupil jsem místo 80, parabolu 110 a problém tímto vyřešil. Mám CS Link i Digi ale sleduji vlastně jen programy na Digi a není žádný problém. |
Zdeněk |
08.10.2008, 08:35.00 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.CSlink navíc už má tři skutečné programy v HD.A vypadá to, že by tamtéž měly přibýt další v dohledné době (jak ty od Canaal Digital, kde je zjevně jenom otázka obchodní a organizační, tak ČT, která HD avizuje už delší dobu). Ovšem je to zatím jenom spekulace. Jestil se jim povede úspěšně zorganizovat to HD, tak se CSlink pravděpodobně prosadí i na českém trhu SD a DigiTV a UPC budou muset pomalu balit. Podstatné programy v CSlinku jsou, a jestli TV Deko nebo Paprika jsou jenom třešničky, které mohou být, ale taky nemusí. Cena nakonec bude ovšem stejná (okolo té 500 Kč) u všech. Součet: kdybych si teď seřizoval satelitní příjem, určitě bych dbal na to: - abych byl připraven na HD - abych měl příjem CSlinku Oboje třeba i jen potenciálně... Myslím, že se to vyplatí. |
Antonín |
08.10.2008, 08:53.48 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.Asi ako napisal Antonin. Len doplnim, ze pokial chces ist do TV prijimaca typu LCD ci plazma nad priemer 32 palcov, o inom ako CSlink (Skylink) ani nema zmysel uvazovat. Cim vacsi priemer obrazovky, tym je rozdiel v kvalite CSlink oproti UPC a Digi vyraznejsi. |
JanoHels |
08.10.2008, 09:29.43 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.Pořád se zde vedou nesmyslné žabomyší války.Podle mne jsou na SD programy SD TV.Na HD programy je v současné době nejlepší plazma.Pokud to někdo jinak kombinuje je s prominutím O..l.Ať si každý koupí a kouká na co chce,ale ať pak tu nevyplakává!!Někdo má rád holky,jiný vdolky,jiný koprovou omáčku.Je jenom dobře pokud je různorodost názorů a fóra jsou od toho aby se názory konfrontovaly. |
zzaner |
08.10.2008, 11:30.48 | |
RE: UPC Direct versus DigiTV versus CSLink.ja mam rad holky i vdolky!!! A koprovou omacku taky!! :laughing: :laughing: :laughing: |
docdoutnik |