07.10.2008, 12:50.27 | |
Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano či neNení to tak dlouho co jsme přišli o televizní pořad CS Link tv na Astře 23.5°.V rámci satelitního a dvb-t rozvoje by měl být tv pořad o tomto vysílání.Němci mají např. Dr Dish.U nás by to mělo být v rámci osvěty bud na tv Nova nebo ČT 1.Ano-ne.Hodinu týdne...ano-ne Hodinu měsíčně...ano-ne. Zvolil jsem nejsledovanější celoplošné kanály kvůli největšímu pokrytí ČR jak v sat,analog tv a dvb-t. Reklamně by to mohly zajistit firmy z oblasti satelitního prodeje a tím se i zviditelnit.Zkuste se vyjádřit. S pozdravem mudr.sat |
mudrsat |
07.10.2008, 12:57.53 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Niečo asi nie je v poriadku, alebo možno je a ja som dosť obmedzený tým, že si neviem predstaviť ako mudrsat jedná o zaradení ( zatiaľ nevyrobeného programu ) do vysielania ČT resp. NOVA TV.Dnes mám ale dobrú náladu a tak hlasujem za (všetko) :))) :))) :))) |
dempsey |
07.10.2008, 13:02.17 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...než něco jako cslink-tv to už radši nic! dr.dish je ok |
vortimond |
07.10.2008, 13:24.15 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...tak a spadla mi sáňkami tu máme mudrsat-a pro kterýho není problém zařadit něco - někam. Jsem pro. Hlavně doktore koukej aď to nedopadne jako na CSlinku.To nebylo vydařené. Ale ANO aby národ věděl co a jak. |
pepiino |
07.10.2008, 13:50.54 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Taky jsem pro! Osvěta je důležitá jako prase! Když to nebude marxismus-leninismus, tak to uvítám! Zabralo mi dost fušku vysvětlovat všem zákazníkům, proč SC Link TV skončilo a mazat jim to. Musí to bejt stabilní! |
Dejf |
07.10.2008, 13:53.24 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Vy tu stále niečo skúšate,tliachate a značne sa neviete zmestiť do kože. |
JANOSIK |
07.10.2008, 13:57.42 | |
...aby národ věděl...Myslím že národu je to jedno.P.S. DrDish uz taky není co býval... Chtělo by to nějaký kanál pro sat. nadšence z tohoto serveru, mohlo by se to jmenovat třeba EMU PIRATES TV |
Martin79 |
07.10.2008, 14:09.36 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Chtěl bych vidět satelitní firmu, která vydělá tolik bobáčků, že by si mohla dovolit malinkou inzerci jedinkrát týdně 30s na celoplošných kanálech. To jsou tak jednotky miliónů Kč ročně...i kdyby to nebyl vůbec prime time. O výrobě toho spotu ani nemluvím.Jestli uvidím, že na to mají, tak se snad do toho byznysu se satelity vrhnu. Jenomže já myslím, že není v Česku satelitní firma, která by měla marketingový rozpočet v řádu 10 mio Kč a více. Dokonce bych řekl, že u málokteré (pokud vůbec) překročí roční marketingové náklady 1 mio Kč. Mudře.sate tušíš vůbec, co stojí tyhle věci? Třeba kolik stojí výroba hodinového pořadu? Kolik stojí inzertní spot v celoplošné televizi? Jaký je vztah mezi sledovaností a tím, co dostanou zaplaceno za inzerci? |
Antonín |
07.10.2008, 17:20.08 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Mudre, naprosto, ale naprosto nerealna myslenka!!! Nova? Jakou by to asi muselo mit sledovanost? CT taky urcite v ramci osvety staci petiminutovy spot o tom jak strcit kabel a scart do set-top boxu. |
Vacul |
07.10.2008, 18:11.44 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano...Reklamne to skutecne tyto firmy nemohou zastresit.Muselo by to vzniknout v CT pro nas koncesionare (a tedy i taky znasich penez).Byl zde zminen marxismus-leninismus,ve kterem jsou vsak taky obsazeny obecne zakonisti vyvoje spolecnosti trzniho hospodarstvi a to neszmeni ani velci ekonomove s cestnymi doktoraty :) Vidime,ze proti americkym soudruhum byli komuniste ubozi bridilove. |
hdpe |
08.10.2008, 00:51.40 | |
RE: Anketa: Televizní pořad o SAT a DVB-T: ano..Nejednám o zařazení tohoto programu.Jen dělám průzkum pro nás uživatele jestli by se něco takového uživilo nebo ujalo.Představte si,že by nějaký dotaz třeba v dopise neboe-mailem natož nějaký problém vám mohly ukázat v reálu.Mohly by ukázat spoustu lidem kteří nemají internet nebo ještě satelit jakou mají v tuto dobu možnou volbu.Nebo oznámení nějakých akcí.Třeba přidáni programu a jeho představení. S pozdravem mudr.sat |
mudrsat |