05.10.2008, 18:44.27 | |
IPbox 9000HD?poradí někdo?zapnuj jsem tento přijímač jde jenom zvuk,nevím co dělám špatně nezobrazí se mi ani menu tak nevím jak se do něho dostat mám to propojený přes scart i jsem propojil činčema a nic drýmbox mě jde dobře na to samé propojení,díky zs radu |
petnes |
05.10.2008, 19:14.08 | |
RE: IPbox 9000HD?poradí někdo?Pokud není nic na video CVBS, tak je přijímač vypnutý nebo vadný. RGB se možná musí zapnout v menu, možná bys mohl zkusit propojení HDMI. Řekl bych, že se CVBS vypnout nedá, ale to si taky můžu pamatovat blbě. Doma ten přijímač nemám. Technicky to jistě možné je - přepnout výstup pouze na HDMI, ale myslím, že ne na IPBOXu, ale... |
Antonín |
05.10.2008, 19:29.57 | |
Když všechno selže, přečti si Návod...AB IP BOX 9000 je HD ! Přes Scart budeš mít zobrazení jen 576i = jen SD. Připoj TV přes HDMI nabo alespoň přes Y, PB, PR = komponentní vstup. Pokud to Tvůj TV nemá, můžeš si zapnout SD PAL, výstup přes Scart.1. Vypni do "standby" 2. Stiskni "standby" (vypínací tl. na předním panelu) podrž a současně podrž tl. "menu" na předním panelu. Na displeji přijímače se zobrazí aktuální nastavení výstupu. 3. Stiskem tl. "nahoru" "dolů" vyber požadované rozlišení "SD-PAL". HD režimy 720P a 1080i nejdou přes Scart zobrazit. |
bob.r |