Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.10.2008, 10:49.48

Karta pre STV

Vsimol som si ze na SkyLink cz sa da kupit karta za 599 Cz len s programami CT1,CT2 a CT4 sport. Existuje nieco take aj pre STV 1,2 s 3? Potreboval by som rodicom najst co najlacnejsiu kartu ktora by im otvorila STV2 a STV3. Maju uz UPC kartu a ostatne programy nepotrebuju zbytocne platit, len im chyba STV2 a STV3, na ktore UPC hadze bobek.
uživatel
Billysk
05.10.2008, 11:39.02

RE: Karta pre STV

zruš upc, kúp im sky link a vrátia sa do svojich mladých čias aj s Nostalgiou.Myslím si že aj základný balík im úplne bude postačovať, riešil som takéto niečo už niekoľko krát a ľudkovia mi ďakujú doteraz.
uživatel
Tami
05.10.2008, 14:04.11

Problem ale je v tom, ze oni pozeraju aj Animal Planet, Viasaty, Sport 1, Spectrum a Discovery a maju este minimalne na rok viazanost, lenze dovtedy moj otec nemoze pozerat skoro ziadny normalny futbal. Napr. Zilinu v pohari UEFA davaju len na STV3, ligu aj priatelske zapasy reprezentacie takisto a o hokeji ani nehovorim. STV2 este chytia na klasicku antenu ale STV3 smola. Neviem preco UPC nedokaze dat tak zasadne programy, ktore ma dokonca kazdy zaplatene v koncesionarskych poplatkoch. VObec by mi nevadilo keby sa to objavilo na inej druzici, hlavne nech to otvori ich karta. Kludne SkyLink s ich inedtifikaciou. Vsetko ide ked sa chce, nemal by to kazdy ale zase by bolo o moznost viac a ludia by videli ze sa staraju.
uživatel
Billysk
05.10.2008, 15:40.29

zrušiť,zrušiť zrušiť UPC, prestaň platiť vykašli sa na nich.No a tu pomôže snáď už len CIGI TV single, zoženieš už dnes na počkanie nahoď im to sám a máš po starosti.A keď tak UPC ponúkni niekomu inému alebo si ho zober k sebe na ten rok to už nejako vydržíš a budú mať aj STV 2, 3 a dokonca aj joj plus. :razz:
uživatel
Tami