Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.10.2008, 15:19.27

POLSKÉ A RUSKÉ PROGRAMY

Chci se zeptat,zda je možné v česku koupit sat příjmač(reciver)naprolomení kodu ruských a polských,prípadně českých tv(DIGI TV,UPC DIREKT).Pokud ano,jaký příjmač doporučujete,případně máte skušenosti?Jde mi o to ,aby se do reciveru mohly zadat ručně kody(key),případně nahrávat soft pomocí PC.Za pomoc i radu děkuji.PS-nebo musí být nějaká čtečka starých karet,které se potom nějak přeprogramují?A když-tak jak na to?.Budu rád i za odkazy na česká i zahraniční satelitní fora.JEŠTĚ JEDNOU PŘEDEM DĚKUJI.
E-mail:berghof.berghof@centrum.cz
uživatel
marco37
04.10.2008, 15:41.35

@marco37

A co by jsi ještě nechtěl???Myslím,že jsi si spletl forum!!
uživatel
Prosat
04.10.2008, 16:28.13

RE: POLSKÉ A RUSKÉ PROGRAMY

myslel jsem,že poradíš neco normálního,ale doporučovat změnu fora,je od tebe zbytečné bouchání a namáhaní klávesnice :bigeyes:.Tak tedy ještě jednou.Jaký ten reciever se používá na ruční zadávání kodů?Někdo mi tady doporučoval Ferguson.Ale moc tomu nerozumím.Tak mi napište co používáte vy a jake máte zkušenosti.Nemusí to být jen ten ferguson.Já jen abych nekoupil něco,co bude potom tak nějak na houby.Potřebuji,aby se tam dal nahrát i nějaký soft přes počítač a jestli to jde tak i zadávat ručně kody (key) :)))
uživatel
marco37
04.10.2008, 16:41.08

Vantage 7100 nebo 8000
uživatel
kos
04.10.2008, 16:57.22

kup si openbox X-810
uživatel
xrezik
04.10.2008, 17:02.29

Ty asi nechápeš co myslel-Prosat-že?Slušně požádat by nebylo na škodu.Nejprve si hodně nastuduj,abys vůbec věděl do čeho jdeš.Na internetu je toho hodně.Pak si ujesni příjmač,pročti si satelity a programi na nich,zjisti cenu,najdi si návody na úpravu příjmačů....Je to pěkný koníček spíš kůň.Ty se ptáž na základní věci a na to jsou tu někteří alergický.
uživatel
Liska
04.10.2008, 17:44.27

RE:takovej..

..milej, hloupejsi klon Jaivana i to se obcas stava
uživatel
skohy
04.10.2008, 17:50.33

Ty jsi dobrej

Veřejně tady napíšeš , že chceš krást a ještě dáš adresu!
uživatel
Orion
04.10.2008, 18:47.48

To napsal jak inzerát do novin.....a zapomněl že je na diskuzním foru!Chce poradit přijímač na EMU tak mu něco poraďte.Aspoň dvacet typů přijímačů ať má z čeho vybírat.Pěkný digitální večer.
uživatel
Kamil_k4