04.10.2008, 14:33.06 | |
Distanční trubičkaChtel bych se vas zeptat, co to presne je distancni trubicka.Ja si myslim, ze je to trubicka, ktera mi zvetsuje delku drzaku na antenu - cili trubicka je mezi zdi a mezi "stojanem" drzaku.... je to tak? A pokud pouziju distancnni trubicko napr. 40mm, bude drzak stabilni? Diky |
Trevi |
04.10.2008, 14:37.55 | |
RE: Distanční trubičkaach boze .. dnes je to tu jelito nad jelito .. copak v bohnicich pousteli na vychazku ??preboha ako moze niekto dat distancnu trubicku medzi stenu a drzak ?? .. aj chces byt dalej od steny pouzi dlhsiu konzolu !!! |
Vlado Fogo |
04.10.2008, 15:23.11 | |
@VFJá si myslím že už to začínáš přehánět !!!Už tu exceluješ a urážíš tak 5-6 dní v kuse ?? Co máš za problém neuspěch u žen ??komplex?? tak se vymáčkni.. At je to jak chce nevidím důvod proč bys zrovna v tomto případě měl nadávat tazateli do JELIT !!! Z BOHNIC ??Chovaj se jako člověk a ne jako zvíře z vidlákova.. |
pat |
04.10.2008, 15:26.44 | |
RE: Distanční trubičkaTo že něco umíš v daném oboru neznamená že máš nárok ostatní urážet a zesměšnovat..Nechápu Tě.v tomhle případe |
pat |
04.10.2008, 16:03.34 | |
@patpodla vsetkeho tu radu obdrzal od teba.. to by zodpovedalo.co sa tyka tej 2 casti .. nemam ziaden problem, len sa snazim vyrovnat myslenim, lenivostou 3/4 osadenstvu paraboly.cz .. co je na tom nepochopitelne ? aka otazka taka odpoved. |
Vlado Fogo |
04.10.2008, 16:12.20 | |
@VFVšechno chápu ale proč hned nadáváš do JELIT ?????Podle mě Ty jsi buran kterýho doma nenaučily slušnému chování a taky ti to pořád nepředhazuju.. Vždyt jen nadáváš a nadáváš a urážíš |
pat |
04.10.2008, 16:12.44 | |
RE: Distanční trubičkamimochodom tebe sa zdaju normalne taketo prispevky ??1, https://www.parabola.cz/forum/topic-27587/ 2, https://www.parabola.cz/forum/topic-27581/ 3, https://www.parabola.cz/forum/topic-27577/ a to mame len na uvodnej stranke a keby som to pozrel od rana urcite by sa nieco naslo.. bezny nezaujaty clovek co robi zo sat technikou a pride sem 1x si pomysli: preboha na ake dement-somrak forum som to dosiel ? |
Vlado Fogo |
04.10.2008, 16:15.20 | |
@pathmm, ja na teba slusne a ty takto ..buran bude nejspis ten kdo te delal pepo .. tim tvojim neustalym lidovym pristupem mi pripominas buznu, ktera aby toho co nejvic vojela snazi se z kazdym vyjit. BTW: ted jenom cekam kdy povolas toho sveho patolizala |
Vlado Fogo |
04.10.2008, 16:19.02 | |
RE: Distanční trubičkaChlapci dohodnite si stretnutie a dajte si po hube.Distancnu trubičku by som instaloval napriklad na zateplený barak,ak by som to nestihol riesit inak pred zateplením. Ale tá distancná trubicka by mala slusnú hrúbku steny. Predpokladám,že o niečom takom hovoril Trevi. |
Rasto |
04.10.2008, 16:19.57 | |
RE: Distanční trubičkaTrevi skús špecifikovať na čo to potrebuješ. |
Rasto |
04.10.2008, 16:34.07 | |
RE: Distanční trubičkaLíbí se mi jak někteří poučujete, že když něco znám, tak nesmím být arogantní a musím vám všem poradit.Ale vůbec nic se nestane, pokud člověk který se chce na něco zeptat, napřed použije hlavu a zamyslí se nad problémem. Nebo si zkusí pár informací vyhledat. Díky lenosti těchto pisatelů tady řešíme kraviny a ještě se úplně jiní uživatelé hádají. Takže Vlado má podle mne svatou trpělivost a třeba se díky jeho příspěvkům některý z tazatelů nad sebou zamyslí. |
colombo |
04.10.2008, 16:39.41 | |
RE: Distanční trubičkaCo třeba nasadit distanční trubičku na šroub když je moc dlouhej místo několika podložek :) |
snoop69 |
04.10.2008, 16:44.12 | |
RE: Distanční trubičkaPravdu mozno ze ma ale tiez nech sa zamysli nad tym co napise!!! A ked nechce odpovedat na otazku tak nech aspon neuraza a nerobi zo seba majstra sveta!!! Rv Rv Rv |
furo |
04.10.2008, 16:48.04 | |
Vladoco se ti nelíbilo na té otázce.Máš nějaký mindrák?Zeslez z hrušky dolů,ale opatrně ,ať si nerozbiješ kebuli! |
spyko |
04.10.2008, 16:50.16 | |
@snoop69Tohle řešení používám, když je např. na šroubu strhnutý závit a nemám po ruce náhradní šroub nebo svorku. U starých rezavých držáků, motorů ale i klasických TV a FM antén je to rychlé a dobré řešení, jak si pomoct v nouzi. |
D2MAC |
04.10.2008, 17:10.15 | |
RE: Vlado FogoTEBA ROBILI ASI CEZ TELEFON MEDZI CR A SR A V POLOVICKE ZLOZILI, KED RAZ PISES PO CESKY A ZA CHVILU ZASE PO SLOVENSKY, ZE? |
Robert32 |
04.10.2008, 17:19.23 | |
pata na mňa si prečo zabudol. |
oneeeee |
04.10.2008, 17:22.22 | |
@Robert32nie, ale vramci lepsieho pochopenia pisem tak aby mi rozumel .BTW: ti si si nevsimol ze dnesny adolescenti uz po cesky nerozumeju ?, to nie ako mi ze sme na hviezdoslavovom kubin erecitovali aj ceske verse, pripadne v mimocitankovom mali fucika |
Vlado Fogo |
04.10.2008, 17:23.04 | |
@oneeeeNa tebe jsme zapoměl protože jsi jen obyčejnej vlez(nevhodné slovo)***ka..víc nic |
pat |
04.10.2008, 17:29.24 | |
píšradšej srákolez . To tam ide. Ale už by bolo dobré keby ste s tým táraním a drýstaním prestali. |
oneeeee |
04.10.2008, 17:52.20 | |
@ pan FogoPane Fogo, jste opravdu a*****e, nic se k vam neda dodat. Pokud nemate k danemu tematu co rict, drzte hubu a krok. Ja jsem se slusne zeptal a ocekavam slusnou odpoved ...Muzu se zeptat, kde je admin, aby takove neslusne uzivatele zabanoval? Ano, diky snoop69 za odpoved. Presne to jsem si myslel, cili ze trubicka bude misto kopy podlozek. Diky jeste jednou |
Trevi |
04.10.2008, 18:05.38 | |
Trevi¨Nic proti tobe ale vf mel pravdu.To vi i male ditko co montuje lego. |
azetak |
04.10.2008, 18:33.16 | |
@AzetakJestli mel pravdu možná ano..ale myslíš že bylo nutno nazvat tazatele za tuto otázku JELITEM z BOHNIC ?????Kde to jsme ?? Ne pastvě nebo ve chlívě ?? Nebo u VF doma?? |
pat |
04.10.2008, 18:39.44 | |
Autor: patTo urcite nemusel . |
azetak |
04.10.2008, 18:50.14 | |
Tak to vidím já!!!sice nerad, ale taky se vyjádřím, příspěvky VF už opravdu přesahují veškeré meze, admini přehlíží Rv , patolízal píše jen o táranie a nějaké drýsty k tématu snad nikdy. 007 taky nejde pro nějaké nevhodné slovo daleko a vykopne někoho za to, že napíše nevhodné slovo o VF. :fuming: :fuming: :fuming:Pro mě za mě, ať si každej dělá co chce, ale stejná strana mince ať platí pro každého!!! Taky nejsem žádnej svatoušek, ale tohle se mi příčí. :-/ |
poky1 |
04.10.2008, 18:52.51 | |
RE: Distanční trubička@Tevi: Chtel si admina, tak tu me mas. A copak se ti nelibi ? Kdyz se nekdo zepta na takovou blbost jako ty, muze ocekvat ruzne reakce. Pokud neni clocek uplny (nevhodné slovo), tak by mu nektere veci mely byt jasne, jako ze slunce sviti apod ... Ja mam takovy pocit, ze by jsme tu meli zalozit zvlastni kategorii pro tyto typy dotazu ... :bomb: |
007 |
04.10.2008, 18:55.37 | |
RE: Distanční trubičkaU s tím VF konečně něco udělej admine!!!!!!!! |
Kamil_k4 |
04.10.2008, 18:59.40 | |
RE: Distanční trubička@poky1: je to tvuj nazor a nikdo ti ho nebere, koho ja vykopnu je zase moje vec, taky nejsem zadny svatousek, v tom jsme za jedno. VF jenom verejne rika to, co si vetsina rozumnych lidi co cte ty ruzne kravoviny stejne mysli, jen se to boji napsat a nebo se jim proste nechce se vubec s nejakym "narodnim umelcem" zapojovat do diskuze. |
007 |
04.10.2008, 19:48.06 | |
RE: Distanční trubičkanejlépe to vystihl snoop69 je to dobře podané |
traub |
04.10.2008, 19:56.16 | |
poky1Neviem prečo sa podaktorým nepáči keď sa ozveme. Čo keby ste s tým ako je,dajte link, chcem to hneď 1:0 a podobne , konečne prestali. Aspoň z časti , keby ste dodržiavali pravidlá , ktoré admin stanovil. To nie . Ale otierať si hubu o nás a nadávať tak to ano. Až by som mal takú možnosť ako ju má 007 , tak by si si na ten slovník dával pozor a ostatní by rozmýšľali ,aké vlákno založiť. |
oneeeee |
04.10.2008, 20:08.47 | |
tárajproč píšeš drýsty???? :bomb: :fuming: já chci link??? :laughing: nějakej domácí dryják Ti sežral poslední zbytky mozku? :lookaround: A odkazy neposkytuji takto zformulovaným dotazům. Ty a admin? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
poky1 |
04.10.2008, 20:15.42 | |
tárajJinak jde to udělat i slušně,viz.https://www.parabola.cz/forum/topic-27581/ |
poky1 |
04.10.2008, 20:51.00 | |
@oneeeeKdo je to "my" ??Do jaké role se tu stavíš na co si tu hraješ ?? Vrat se na zem Ty zustaneš obyčejnej vlezp***ka. Ty si opravdu hraješ na nějakýho městskýho žandára..a Guru ale Tvuj výrok jak píšeš výšše že kdybys měl tu moc tak tady s tím zatočíš...my stačí. Ach jooo dejte "Dejte my moc já vám ukážu".... |
pat |
04.10.2008, 21:05.06 | |
RE: Distanční trubičkaNevím jestli to měl být provokativní dotaz, ale některé odpovědi jsou zcela neadekvátní! Nikdo mu neodpověděl na závěr dotazu....: A pokud pouziju distancnni trubicko napr. 40mm, bude drzak stabilni? DikyPokud bude trubička úzká jako šroub, tak na 40mm to bude zamozřejmě nestabilní.!! To jste mu měli poradit. I 007 mi překvapil svou neodbornou reakcí. Vše to zavinil svou arogancí ten Foogo. Když se mu nechce odpovídat, tak ať mlčí a topí se ve své genialitě :fuming: |
Jarpet |
04.10.2008, 21:29.50 | |
Téma: Distanční trubičkamel se zeptat jestli kdyz nastavi drzak 40kou trubkou tak mu to udrzi parabolu a nebude se klepat i pri mirnem vetru a zadat delku pak by se to dalo posuzovat treba potrebuje dat 2m od zdi :8) |
uai1 |
04.10.2008, 22:36.00 | |
RE: Distanční trubičkaa o kom by ste tu diskutovali nebýt VF? Je pravda, že je neurvalý, ale zase na druhou stranu jaká otázka taková odpověď. Jelito by mi vadilo méně, ako názor :" TEBA ROBILI ASI CEZ TELEFON MEDZI CR A SR A V POLOVICKE ZLOZILI, KED RAZ PISES PO CESKY A ZA CHVILU ZASE PO SLOVENSKY, ZE? " Od roberta . On nepozná funkciu tlačítka Caps Lock a píše veľkými písmenami / čo by nemal / potom vyčítá dve rečí? Aj já ovládam viac rečí a podľa toho s kým komukijum tak takú použivám. Je na tom čosi zlé ? No človek ktorý niečo také napíše si spraví vizitku a nech sa potom nečuduje. |
pepiino |